Catherine Austin Fitts – democratie wordt wereldwijd vervangen door technocratisch systeem

door | 6 feb 2021 | COVID-19 ziekte

Catherine Austin Fitts is een Amerikaanse expert op het gebied van investeringen. Zij heeft op grote schaal geschreven over en commentaar gegeven op overheidsuitgaven, en zij heeft verschillende grootschalige gevallen van overheidsfraude blootgelegd.

Austin Fitts is oprichtster van financieel adviesbedrijf solari.com en schrijfster van onder andere ‘THE STATE OF OUR CURRENCIES – the end of our currencies’.

 

 
U dacht dat het alleen om COVID-19 ging?

In deze fascinerende video legt Austin Fitts uit dat de wereldwijde democratie wordt vervangen door een technocratisch systeem. Zij benoemt de pijlers waarop het nieuwe systeem rust en welke motieven er aan de overgang ten grondslag liggen.

 

 

 

 
Met dank aan Ron Bakker voor de ondertiteling. Meer video’s voorzien van Nederlandse ondertiteling vindt u hier

Website

De website van Vaccinvrij wordt steeds uitgebreid.
Ga regelmatig kijken!

 

Gratis boek

Download GRATIS boek: ‘Zorgwekkende gevolgen van vaccinaties’

 

Blog

De informatie op dit blog is onderbouwd met officiële bronnen. De bronnen staan onder de betreffende blogs; iedereen die dat wil kan ze controleren of bestuderen.

In de reguliere voorlichting ontbreken veel specifieke bronnen en relevante informatie. Deel daarom dit blog in uw netwerk. Dit kan door op de social media iconen te klikken aan de linkerkant van deze pagina.

Volg ons op social media

Sinds kort ook actief op Telegram.

Meld u aan voor de nieuwsbrief

 

 

Share This