CDC weet al ruim tien jaar dat de link tussen autisme en BMR-vaccin bestaat – waarheid over vaccinfraude komt boven water

door | 5 jan 2014 | BMR-vaccin, Farmaceutische industrie, Nationale politiek, Vaccins

Recentelijk kwam in de Amerikaanse alternatieve pers het bericht naar buiten dat een hooggeplaatste wetenschapper van het CDC, Dr. William Thompson bekend heeft dat hij deel uitmaakte van frauduleus onderzoek.1

CDC staat voor ‘Centres for Disease Control’, een uiterst belangrijk beleidsvormend orgaan in de Verenigde Staten. Wat Wall Street is voor de financiële wereld, is het CDC voor de medische wereld. Alles wat de autoriteiten van het CDC zeggen of besluiten wordt door medici, wetenschappers en politici gevolgd en heeft een effect op het vaccinatiebeleid in de rest van de wereld.

Dr. William Thompson heeft contact gezocht met Brian Hooker, een ‘vaccine industry watchdog’ en verklaard dat hij heeft meegewerkt aan gepleegde fraude met betrekking tot een door het CDC uitgevoerdonderzoek. Het betreft: ‘Age at first measles-mumps-rubella vaccination in children with autism and school matched control subjects: a population based study in metropolitan Atlanta’ en is in 2004 op Afrikaans-Amerikaanse kinderen uitgevoerd.

De gevolgen van deze fraude zijn zeer waarschijnlijk gigantisch. In tien jaar tijd zijn miljoenen Afrikaans-Amerikaanse baby’s gevaccineerd met een vaccin waarvan men kennelijk wist dat het een 300% verhoogde kans op autisme geeft. Hoeveel onschuldige kinderen daar slachtoffer van zijn geworden laat zich raden. En kunnen we zelfs wel een onderscheid maken? Hebben alleen Afrikaans-Amerikaanse kinderen een verhoogde kans of hebben gevaccineerde kinderen een verhoogde kans op autisme? Het onderzoek is uitgevoerd op kinderen van Afrikaanse origine, maar het vaccin is gegeven aan baby’s van allerlei rassen. Hoogstwaarschijnlijk gaat het hier niet om ras, maar om de chemicaliën in vaccins die onveilig zijn voor baby’s.


 

Vaccins zijn veilig – wetenschap is zuiver en ouders zien spoken?

Site’s als www.followingvaccinations.com verzamelen ervaringen van ouders die systematisch genegeerd en ontkend worden. Variaties op: “Mijn kind was OK, ik ben de prikken gaan halen en hij/zij is nooit meer de oude geworden.” Hartverscheurende verhalen die niet serieus genomen worden. Kinderen die urenlang ontroostbaar krijsen, het bewustzijn verliezen, stuiptrekkingen of epileptische aanvallen krijgen of ‘wegzakken in een autistische aandoening’ na vaccinatie – met name na de BMR. Het is geen zeldzaamheid helaas. Amerika – het land met de hoogste vaccinatiegraad loopt voorop met het hoogste aantal autistische kinderen – op dit moment 1 op de 50. Maar tot op heden is het argument van officiële zijde altijd dat vaccins goed onderzocht zijn en er ‘geen link bestaat tussen autisme en vaccins’ of welke andere aandoening dan ook. De ouders hebben het bij het verkeerde eind want ‘de wetenschap heeft het niet aangetoond’.

De verklaring van dr. Thompson zou wel eens kunnen veroorzaken dat het door marketingmedewerkers in elkaar gezette beeld dat vaccins veilig zijn een flinke deuk oploopt.

 

We lopen in chronologische volgorde door de gebeurtenissen van de afgelopen tijd die zich in een razendsnel tempo opvolgen:

22-24 augustus: De eerste berichten komen naar buiten. Breaking news! Het zijn dit keer niet de ouders die het verband leggen, maar de bevestiging dat wetenschappers dit al tien jaar geleden hebben gedaan. William Thompson, gerespecteerd wetenschapper bij het CDC heeft ‘vaccine watchdog’ Dr. Hooker benaderd om te biechten. Hij heeft meegewerkt aan een frauduleuze studie en last van zijn geweten.

“Oh my God, I did not believe that we did what we did, but we did. It’s all there. This is the lowest point in my career, that I went along with that paper. I have great shame now when I meet families of kids with autism, because I have been part of the problem.” – Dr. William Thompson, hooggeplaatste wetenschapper bij het CDC anex klokkenluider

Waarom heeft Dr. Thompson Dr. Hooker benaderd? Dr. Hooker heeft de originele data van het betreffende onderzoek opnieuw geanalyseerd1 en kwam tot de conclusie dat het onderzoek aantoont dat de kans op autisme met 340% toeneemt als de ouders ervoor zorgen dat hun kinderen “de prikjes op tijd krijgen” – met andere woorden: als het vaccinatieschema gevolgd wordt.

Zou het kunnen dat de opdrachtgever van het onderzoek niet tevreden was met de resultaten en de onderzoekers wat toegestopt heeft om de resultaten enigszins ‘aan te passen’? Wie zal het zeggen. Hoe het ook zij, wetenschappers hebben besloten om kinderen die niet in het bezit waren van het ‘juiste geboortecertificaat’ uit de studie te schrappen waardoor de resultaten er een stuk rooskleuriger uitzagen.

25 augustus: Mike Adams (www.naturalnews.com) komt naar buiten met een brief van Thompson naar het gewezen hoofd van het CDC Julie Gerberding. In deze brief, gedateerd op 2 februari 2004, zegt hij dat hij de resultaten van het onderzoek zal presenteren en klaagt erover dat hierdoor uit zal komen dat BMR vaccins een verhoogd risico op autisme in Afrikaans-Amerikaanse baby’s veroorzaken.

“I will have to present several problematic results relating to statistical associations between the receipt of MMR vaccine and autism.”2

Julie Gerberding is omstreden vanwege haar carrieresprong van hoofd van het CDC naar hoofd van de afdeling vaccins bij Merck – een farmaceutisch bedrijf dat miljarden dollars winst maakt op vaccins tegen baarmoederhalskanker (Gardasil), waterpokken en het H1N1 vaccin tegen de Mexicaanse griep. Naar schatting verdient zij meer dan de president van de Verenigde Staten.3

Naar aanleiding van de brief van Thompson naar Gerberding nam het CDC maatregelen om de uitkomst van de studie te wijzigen. De meeste kinderen werden uit de studie geschrapt vanwege een ‘ongeldig geboorte certificaat’ waardoor het aantal deelnemers aan het onderzoek zo klein werd dat er geen significante statistische conclusies meer uit het onderzoek getrokken konden worden.4

Deze fraude stelde andere CDC wetenschappers, zoals Colleen Boyle in staat om voor het Amerikaanse Congres te getuigen dat er “geen geloofwaardig bewijs” bestaat om aan te nemen dat er verband bestaat tussen het BMR vaccin en autisme. Met de kennis die zij hier ongetwijfeld over had ten tijde van haar verklaring komt dit neer op het plegen van meineed.

26 augustus: Als reactie op de bekentenis van Thompson, wordt er een petitie op touw gezet, gericht aan alle grote medische instituten in de Verenigde Staten om de gefraudeerde studie in te trekken.

“This petition is a demand for Pediatrics, the official journal of the American Academy of Pediatrics, to publicly issue a retraction of Drs. DeStefano, Bhasin, Thompson, Yeargin-Allsopp, and Boyle’s 2004 study entitled, “Age at first measles-mumps-rubella vaccination in children with autism and school-matched control subjects: a population-based study in metropolitan Atlanta.”5

Maar is dit voldoende? Het is wat mij betreft ‘te makkelijk’ om deze studie alleen maar ‘in te trekken’. Het gaat er wat mij betreft over of ouders wel kunnen vertrouwen op wetenschap en beleidsvormende organisaties! Ik zou graag zien dat er een gemakkelijk toegankelijke site komt waar de onderzoeken die het vaccinatiebeleid onderbouwen op een transparante manier voor ouders (en artsen) die het willen bestuderen toegankelijk zijn. Dat zou een stap in de goede richting zijn. Maar eerlijk gezegd zie ik het er niet van komen. Het overgrote deel van de onderzoeken wordt immers gefinancierd door farma. Het is niet in hun belang om ouders te informeren. Ik denk dat we als ouders beter ons gezonde verstand kunnen gebruiken. Als in: Er zit nietsssss in een vaccin dat aan de bomen groeit: geen bouwstoffen, geen vitamines, geen eiwitten, geen mineralen, geen gezonde vetten.. niets wat een kind normaal gesproken nodig heeft om gezondheid op te bouwen en in stand te houden. Vaccins bevatten ziekteverwekkers, toxische chemicaliën, dierlijke vervuilingen afkomstig van de kweek, dierlijk erfelijk materiaal.. al dat – opgelost in een beetje water zodat we het in kunnen spuiten. Hoe kunnen we toch maar blijven geloven dat hier gezondheid uit voort kan komen? Pffft – arme kinderen. We doen jullie wel wat aan hè?

27 augustus: William Thompson neemt een advocaat in de arm en komt er middels een open brief publiekelijk voor uit dat hij zich schuldig gemaakt heeft aan crimineel gedrag. Zijn brief begint als volgt:

“My name is William Thompson. I am a Senior Scientist with the Centers for Disease Control and Prevention, where I have worked since 1998. I regret that my coauthors and I omitted statistically significant information in our 2004 article published in the journal Pediatrics. The omitted data suggested that African American males who received the MMR vaccine before age 36 months were at increased risk for autism. Decisions were made regarding which findings to report after the data were collected, and I believe that the final study protocol was not followed.”

Dr. Thompson bevestigt in deze brief dat hij meerdere telefoongesprekken met Brian Hooker gevoerd heeft en dat het CDC niet eerlijk geweest is over de risico’s die verbonden zijn aan het BMR vaccin.6,7,8

28 augustus: Het is niet de eerste keer dat er sprake is van wetenschappelijke fraude. Het is zelfs niet de eerste keer dat het naar buiten komt. Dr. Paul Thorsen een Deense wetenschapper is tot over zijn oren betrokken in de productie van een stroom aan frauduleuze onderzoeken die de link tussen autisme en het BMR vaccins ontkenden. De ‘federal grand jury’ van Atlanta – een officieel orgaan dat onderzoekt of er sprake is van crimineel gedrag oordeelt dat er sprake is van het plegen van ‘mailfraude’, geld witwassen en onrechtmatig toe eigenen van miljoenen taxdollars voor het opzetten van frauduleus onderzoek.8 Dit is drie jaar geleden geconstateerd – door een officiële instantie – maar Thorson is nog steeds niet voor de rechtbank verschenen. We kunnen alleen maar gissen wie hem de hand boven het hoofd houdt.

8 september: Congreslid Bill Posey komt met zeer schokkend nieuws naar buiten. Het bevestigt vermoedens dat het gaat om systematische manipulatie van onnoemelijk veel wetenschappelijke onderzoeken. Dr. William Thompson heeft een groot aantal documenten aangaande het verband tussen autisme en de BMR prik overhandigd aan het Amerikaanse Congres. In het artikel: ‘Update: Congressman’s Office In Possession of 100,000 CDC Whistleblower Documents?’ staat de volgende uitspraak van George Cecala (de woordvoerder van Bill Posey):

“I can confirm that we have received a very large number of documents and we are going through those documents now. There are a lot of them, so it will take some time.”9

Het lijkt erop dat de barsten in het ijs van de ontkenning niet meer tegen te houden zijn. Ik ben ervan overtuigd dat de komende maanden / jaren een beerput van fauduleuze onderzoeken leeggeschept zal moeten gaan worden. Het is pijnlijk, heel pijnlijk. En niet alleen voor alle ouders die in goed vertrouwen hun kinderen onderwerpen aan massa vaccinatieprogramma’s en daarna moeten leven met de negatieve gevolgen ervan. Wat mij betreft gaat het ons allemaal aan en gaat het probleem veel verder dan alleen ‘vaccinatieschade’. Het gaat erom dat we er niet op kunnen vertrouwen dat de overheid, en de medische en wetenschappelijke wereld integer zijn en het beste met ons voor hebben. Zo langzamerhand wordt het steeds meer mensen duidelijk dat we zeer alert dienen te zijn omdat economische belangen kennelijk zwaarder wegen dan de gezondheid van onze kinderen.

 

Wat niet weet wat niet deert?

Wat de ontboezemingen van Dr. Thompson nog pijnlijker maakt, is dat de Amerikaanse pers samenzweert om het in de doofpot te stoppen. Stel je eens voor… een hooggeplaatste wetenschapper van het CDC – een gerenomeerd overheidsinstituut die de gezondheid van het Amerikaanse volk bewaakt – trekt aan de bel over het verzwijgen van en frauderen met wetenschappelijk onderzoek wat de link tussen autisme en het BMR vaccin aantoont en CNN en andere grote nieuwsstations zwijgen als het graf. In een land waar 1 op de 50 kindere kampt met autisme zou je toch verwachten dat dit voorpagina nieuws is! Nee, kennelijk niet.

 

Hoe kan dit? Wie trekt er aan de touwtjes in Amerika – het land dat zich zo graag wil profileren als een ‘free country?‘

Niet alleen de pers heeft last van beperkingen. Ook wetenschappelijke bladen beginnen het warm te krijgen. Het wetenschappelijke blad: ‘Translational Neurodegeneration’ heeft het document wat Dr. Hooker gepubliceerd heeft met betrekking tot de link tussen vaccins en autisme verwijderd van haar site. Waarom? Er zijn geen wetenschappelijke fouten gevonden in de analyse van Dr. Hooker. Er zou – zeker gezien de talloze getuigenissen van de ouders die zonder daar wetenschappelijk onderzoek voor nodig te hebben kunnen concluderen wat er aan de hand is, laten we wel wezen: kind is gezond – kind krijgt prik – kind is voortaan autistisch, zeer serieus naar dergelijke onderzoeksresultaten gekeken dienen te worden!

Op een recent blog van de Thinking Mum’s Revolution – een organisatie die zich bezig houdt met het ondersteunen van families bij de medische, emotionele, educatieve en financiële problemen die autistische kinderen met zich meebrengen – verscheen recentelijk de noodkreet: ‘Stop calling us crazy!’

De ouders hebben geen onderzoek nodig. Het zijn er te veel die meemaken dat hun kind schade oploopt door vaccins. We zijn niet gek. We maken het mee! Dient het onderzoek – voor 90% uitgevoerd door de farmaceutische bedrijven zelf – om iets te onderzoeken of simpelweg om de waarheid te verbloemen?

En hoeveel invloed heeft farma op wetenschappelijke tijdschriften? Op de pagina waar voorheen de resultaten van Dr. Hooker stonden (die de eerste analyse van het betreffende onderzoek bevestigen) staat het volgende:

‘This article has been removed from the public domain pending further investigation because the journal and publisher believe that its continued availability could cause public harm. Definitive editorial action will be taken once our investigation is complete.”

 

Er zijn een aantal cruciale conclusies te trekken uit de gebeurtenissen van de afgelopen dagen:

1. Vaccineren is PER DEFINITIE een risicovolle gebeurtenis. Vooral voor baby’s. Het nog onontwikkelde immuunsysteem is er niet op gemaakt om op een effectieve manier om te gaan met de chemicaliën die ingespoten worden. En de onvolgroeide baby-hersenen lopen het risico op beschadiging door de aluminium of kwik-component in vaccins.

2. Het CDC – of welke andere instantie dan ook – heeft de morele plicht om ouders direct op de hoogte te stellen van onderzoeksresultaten, met name als die aantonen dat vaccins niet veilig zijn!

3. De uitlatingen van Dr. Tompson en de ijzige mediastilte geven aan dat het tegenovergestelde het geval is. ‘Conflicterende studies’ worden kennelijk verborgen gehouden. Waarschijnlijk om de heilige koe van de farmaceutische industrie nog wat langer te kunnen melken?

 

 

 

 

Bronnen:

  1. Het document dat Dr. Hooker gepubliceerd heeft naar aanleiding van de heranalyse van het betreffende onderzoek: ‘Age at first measles-mumps-rubella vaccination in Children with autism and school matched control subjects: a population based study in Metropolitan Atlanta’ is hier te vinden. http://www.translationalneurodegeneration.com/content/3/1/16/abstract
  2. Een kopie van de brief is te vinden in een artikel van Mike Adams: www.naturalnews.com/046597_CDC_whistleblower_secret_letter_Julie_Gerberding.html
  3. Mike Adams heeft regelmatig over haar geschreven in zijn nieuwsbrief ‘Natural News’ onder andere: www.naturalnews.com/027789_Dr_Julie_Gerberding_Merck.html#ixzz3Bdt4JAZY
  4. http://www.naturalnews.com/046597_CDC_whistleblower_secret_letter_Julie_Gerberding.html#ixzz3BgUA3lXe
  5. De link naar de petitie kun je hier vinden www.change.org/p/lewis-r-first-editor-in-chief-publicly-issue-a-retraction-of-the-fraudulent-2004-mmr-autism-study?recruiter=144106865&utm_campaign=signature_receipt&utm_medium=email&utm_source=share_petition
  6. Op deze link staat de volledig brief van William Thompson: www.ageofautism.com/2014/08/statement-from-william-thompson-re-pediatrics-mmr-african-american-males-data.html
  7. Deze – en andere uitlatingen van William Thompson zijn ook te beluisteren op twee video clips gemaakt door ‘Autism Channel’http://www.autismmediachannel.com/
  8. Meest complete You-tube over dit schandaal kun je hier vinden: www.youtube.com/watch?v=THGbJnpywyw
  9. ‘Update: Congressman’s Office In Possession of 100,000 CDC Whistleblower Documents’ Ben Swann benswann.com/update-congressmans-office-in-possession-of-100000-cdc-whistleblower-documents/

 

 

 

Over de auteur: Door Frankema is moeder van twee ongevaccineerde kinderen, schrijfster van ‘Vaccinvrij! – Ouders, artsen en wetenschappers over vaccins en vaccinvrij opgroeien’ en initiatiefneemster van de Stiching Vaccinvrij.

Website

De website van Vaccinvrij wordt steeds uitgebreid.
Ga regelmatig kijken!

 

Gratis boek

Download GRATIS boek: ‘Zorgwekkende gevolgen van vaccinaties’

 

Blog

De informatie op dit blog is onderbouwd met officiële bronnen. De bronnen staan onder de betreffende blogs; iedereen die dat wil kan ze controleren of bestuderen.

In de reguliere voorlichting ontbreken veel specifieke bronnen en relevante informatie. Deel daarom dit blog in uw netwerk. Dit kan door op de social media iconen te klikken aan de linkerkant van deze pagina.

Volg ons op social media

Sinds kort ook actief op Telegram.

Meld u aan voor de nieuwsbrief

 

 

Share This