Chinese overloopster onthult oorsprong COVID – Dr. Joseph Mercola interviewt Li-Meng Yan

door | 24 nov 2021 | COVID-19 ziekte

Dit artikel van dr. Mercola is een vertaling van ‘Chinese Defector Reveals COVID Origin’ Er is ‘iets’ gecreëerd in een lab in China. Moeten we het een virus noemen, of een wapen…?

 

Verhaal in een notendop

 
• Li-Meng Yan, M.D., Ph.D., ontsnapte uit China naar de Verenigde Staten om China’s doofpotaffaire van de oorsprong van de COVID-19 pandemie aan het licht te brengen.

• Volgens Yan werd SARS-CoV-2 gemaakt in een Chinees militair lab. De Derde Militaire Medische Universiteit en het Onderzoeksinstituut voor Geneeskunde van Nanjing.

• Command ontdekten een vleermuis-coronavirus genaamd ZC45. Ze is ervan overtuigd dat ZC45 is gebruikt als sjabloon en/of ruggengraat om SARS-CoV-2 te maken.

• Het Chinese leger mag dan verantwoordelijk zijn voor het creëren van het virus, er is voldoende bewijs dat de VS tenminste een deel van het onderzoek financierde dat resulteerde in deze pandemie.

• De COVID injecties en de vaccin paspoorten passen in de agenda van de CCP doordat zij ervoor zorgen dat de hele wereld het sociale controle systeem van de CCP accepteert en overneemt.

 

 
Vandaag zetten we onze discussie voort over de COVID-19 pandemie en de oorsprong ervan. We hebben een fascinerende gast die een leider is geweest in het onthullen van de corruptie en de fraude met betrekking tot de herkomst van het virus. Li-Meng Yan is zowel een M.D. als Ph.D., en gespecialiseerd in corona-virussen. Zij ontsnapte aan de invloed van China toen zij in Hong Kong was, en naar de Verenigde Staten kwam om ons te waarschuwen voor wat volgens haar een massale doofpotaffaire is.

Yan ging naar de medische faculteit en deed vervolgens een Ph.D. studie in oogheelkunde. De school waar ze haar Ph.D. behaalde was oorspronkelijk een militaire medische universiteit, wat de samenstelling van haar persoonlijke netwerk verklaart. Zij heeft contacten in zowel civiele als militaire onderzoekslaboratoria en ziekenhuizen op het vasteland van China.

Na haar studie besloot ze onderzoek te gaan doen. Twee jaar lang werkte zij in een oogheelkundig laboratorium van de universiteit van Hong Kong, waar zij onderzoek deed naar stamcellen, geneesmiddelen en de ontwikkeling van kunstmatige weefsels. Daar werd ze uitgenodigd om te komen werken in het lab van professor Malik Peiris.

Yan’s man had met hem samengewerkt en Peiris was onder de indruk van Yan’s vaardigheden. Ze greep de kans om meer te leren over nieuwe infectieziekten met beide handen aan. Ze werkte vijf jaar met Peiris, totdat ze in april 2020 naar de VS vluchtte.

“Ik werkte aan het griepvirus, de ontwikkeling van een universeel griepvaccin, en richtte me na de uitbraak op SARS-CoV-2”, zegt ze.

 

 

SARS-CoV-2 werd gemaakt in een Chinees militair laboratorium

Eind december 2019 gaf Yan’s supervisor, Dr. Leo Poon, die ook een opkomende infectieziekte-deskundige is bij de Wereldgezondheidsorganisatie, haar de opdracht om een vertrouwelijk onderzoek te doen naar een mysterieuze nieuwe longontsteking-achtige infectie.

Collega’s en vrienden van universiteiten en ziekenhuizen in China gaven haar informatie, die zij doorstuurde naar Peiris en Poon. Zij deden niets met de informatie, wat volgens Yan “aantoont dat zij China willen helpen om het in de doofpot te stoppen.”

In januari 2020 vroeg Poon haar om te onderzoeken of de ‘raccoon dog’ – een civetkat-achtig dier, dat een gastheer was voor het oorspronkelijke SARS-virus – ook een tussengastheer zou kunnen zijn voor SARS-CoV-2. Yan’s onderzoek wees er echter op dat het virus niet uit de natuur afkomstig was. Poon waarschuwde haar te zwijgen of “je zult verdwijnen.”

Volgens Yan werd SARS-CoV-2 gemaakt in een Chinees militair lab. De ‘Derde Militaire Medische Universiteit’ in Chongqing, China, en het ‘Onderzoeksinstituut voor Geneeskunde van het Nanjing Commando’ in Nanjing, hadden een vleermuis-coronavirus genaamd ZC45 ontdekt. De ontdekking van ZC45 werd begin 2018 gepubliceerd.

“Als je dit virusgenoom vergelijkt met het SARS-CoV-2 virusgenoom, zul je beseffen dat dit een zeer belangrijke aanwijzing is,” zegt Yan. Ze is ervan overtuigd dat ZC45 werd gebruikt als sjabloon en/of ruggengraat om SARS-CoV-2 te creëren.

Half mei 2020, kort nadat ze Hongkong had verlaten, publiceerde het tijdschrift Nature een artikel1 waar Yan aan had meegeschreven, met details over de pathogenese (ontwikkeling van een ziekte) en overdracht van SARS-CoV-2 in goudhamsters. Dit experiment toonde aan dat SARS-CoV-2 zich voornamelijk verspreidt via aërosolen (minuscule druppeltjes adem in de lucht).

Midden september 2020 publiceerde Yan een ‘open access paper’2 op Zenodo, waarin zij en haar twee co-auteurs het bewijs en hun theorie uiteenzetten voor het feit dat SARS-CoV-2 door de mens werd veroorzaakt.

Vrijwel onmiddellijk veroordeelden vier “recensenten” haar werk als een “opiniestuk” dat “gebreken vertoonde” en wetenschappelijk niet in overeenstemming was met de huidige gangbare kennis over de oorsprong van het virus. Eén recensent3 zei: “Het manuscript probeert onze huidige kennis over de oorsprong van SARS-CoV-2 te weerleggen. Kort gezegd is de consensus dat SARS-CoV-2 een zoönose is (ziekte die van dier op mens is overgegaan), en ontstaan is bij vleermuizen met misschien een tussengastheer voordat het oversloeg op mensen.”

Een jaar later, in 2021, blijkt uit talrijke aanwijzingen4,5 dat het verwerpen van de hypothese van het lab-lek voorbarig was en dat er geen “consensus” bestaat over de oorsprong van een zoönose.

Documenten die waren verkregen via een Freedom of Information Act (FOIA)-verzoek door The Intercept6 wijzen ook direct op een lab-oorsprong, zozeer zelfs dat de directeur-generaal van de WHO, Tedros Ghebreyesus, opriep tot een nieuw onderzoek hiernaar en in de editie van 13 oktober 2021 van het tijdschrift Science schreef,7 “Een lab-ongeluk kan niet worden uitgesloten totdat er voldoende bewijs is en de resultaten openlijk worden gedeeld.”

 

 

De ontsnapping uit China

Aanvankelijk had Yan informatie vrijgegeven via een Amerikaanse YouTube-blogger die in China erg populair was. Eind april 2020 waarschuwde een collega Yan dat ze het risico liep om te “verdwijnen”, met andere woorden: vermoord. Toen besloot ze naar de VS te vluchten. Gelukkig had ze al een geldig visum. Maar haar man was er fel op tegen dat ze zou vertrekken. Ze legt uit:

“Ik wist niet dat het zou gaan zoals het gegaan is. Van januari tot april 2020 heb ik hem niet verteld waar ik mee bezig was. Ik probeerde hem te beschermen, want in die tijd waren er in Hongkong veel mensen die tegen de regering streden voor democratie en vrijheid. Ze kunnen gemakkelijk “verdwijnen”.

Maar als hun familie niet weet wat ze gedaan hebben, is het veilig voor de familie. Dat is waarom ik hem trachtte te beschermen. Maar toen ik hoorde dat ik weg moest, wilde ik hem meenemen. Hij is geen Chinees, maar komt uit Sri Lanka. Toen ik het aan hem vertelde, was hij woedend, wat niets voor hem was. Hij waarschuwde me en zei: “We kunnen nergens heen. Ze zijn overal. We kunnen niets doen.”

Haar man dreigde zelfs haar te laten vermoorden als ze zou vertrekken. De volgende twee weken waren een gevaarlijke tijd voor Yan. Haar man hield haar constant in de gaten en ze kreeg plotseling hartklachten. De dag voordat ze vertrok ging ze naar de dokter voor een controle. Ze had een hartslag in rust van 130, wat een teken is van sinus tachycardie.

Yan vermoedt vals spel en zegt dat de Chinese regering er de voorkeur aan geeft mensen te “laten verdwijnen” door het te laten lijken op een natuurlijke dood. “Zoals dit virus,” zegt ze. Volgens Yan zijn infecties en hartaanvallen gebruikelijke strategieën om van andersdenkenden af te komen. Yan vermoedt ook dat haar man hen heeft geholpen.

Gelukkig zijn de aanvallen sinds haar aankomst in de VS beperkt gebleven tot het in diskrediet brengen en ruïneren van haar reputatie. “Ze hebben bijvoorbeeld duizenden nepaccounts aangemaakt op sociale media, in ten minste zeven talen, om leugens over mij te verspreiden en aanvallen te doen om mij in diskrediet te brengen,” zegt ze.

Volgens Yan is dit geverifieerd door FireEye, een cyber-beveiligingsbedrijf dat ook werk doet voor Amerikaanse inlichtingendiensten. Haar familie, die zich op het vasteland van China bevindt, vrienden en zelfs alumni worden ook streng in de gaten gehouden door de Chinese overheid, zegt ze.

 

 

Rechtvaardiging

Terwijl de hele wereld meer dan een jaar lang de mogelijkheid ontkende dat SARS-CoV-2 door de mens is gecreëerd, is de waarheid de afgelopen maanden eindelijk in de mainstream terechtgekomen. Een aantal verslaggevers heeft geworsteld met excuses, in een poging om hun lang volgehouden ontkenningen te rechtvaardigen of weg te verklaren.

“Vorig jaar in juli, toen ik voor het eerst op Fox News was, vertelde ik dat de WHO en de CCP corrupt zijn en samen de doofpot in stand houden,” zegt Yan. “Op dat moment was het een bom. Nu beseffen de meeste mensen dat het virus niet uit de natuur komt. Dat is een hele goede wending, en ik blijf andere mensen helpen om het bewijs in te zien.

Ik leg hen de “stijl” van de CCP en het bewijs uit. Nu zie ik dat zelfs sommige mainstream media beginnen te praten over de mogelijkheid dat het een biowapen is. Ik denk dat dit zeer bemoedigend is. Want de mensen moeten zich realiseren dat China dit virus samen met hun desinformatie-campagne en hun propaganda gebruikt om de hele wereld aan te vallen.”

 

 

Wie leidt de show?

Het Chinese leger mag dan verantwoordelijk zijn voor de fysieke creatie van het virus, er is voldoende bewijs dat de VS tenminste een deel van het onderzoek financierde dat resulteerde in deze pandemie.

De geldstroom van Dr. Anthony Fauci’s ‘National Institute of Allergy and Infectious Diseases’ (NIAID), de ‘EcoHealth Alliance’ onder leiding van Peter Daszak en het ‘Wuhan Institute of Virology’ (WIV) is goed gedocumenteerd. Ralph Baric, Ph.D., aan de Universiteit van North Carolina heeft ook onderzoek verricht dat waarschijnlijk is toegepast op SARS-CoV-2.

De opeenvolging van gebeurtenissen is echter verwarrend en het is onduidelijk wie in dit alles de echte touwtrekker is. Op de vraag wat zij denkt, en wie volgens haar de touwtjes in handen heeft, antwoordt Yan dat zelfs zonder Amerikaanse financiering, China er zeker in geslaagd zou zijn dit virus te creëren.

“De Chinese Communistische Partij (CCP) is een gigantische octopus met veel tentakels. Het brein is de CCP. Die wetenschappers, vooral de militaire wetenschappers en coronavirus experts zoals mijn vorige supervisor, Dr. Malik Pieris, zijn degenen die de echte kwade ideeën hadden.

Ze genieten ervan, en ze willen deze kennis zelf onder controle houden. Als het niet lukt om je geld te krijgen door infiltratie, dan zullen ze er toch in slagen om je technologie te krijgen en het in China te doen. Dat is het belangrijkste. Het geld van de Amerikaanse belastingbetalers lijkt veel te zijn. Het zijn miljoenen dollars. Maar vergeleken met het geld dat de Chinese regering heeft gedoneerd, is het maar een heel klein bedrag…

Zij ontwikkelden dit virus en andere dingen in hun onbegrensde biowapens-programma. Ze willen de economische en sociale orde van de Amerikanen vernietigen; jullie beschaving vernietigen. Terwijl het virus wereldwijd heeft toegeslagen, noemen ze toch Amerika altijd als primaire vijand en het grootste probleem.

Dus wanneer ze je dit soort propaganda laten zien, via TikTok en andere sociale media waar Chinese burgers je vertellen, “Oh, in China controleren we de resultaten en dat is OK, we houden van onze regering.” zullen Amerikaanse mensen het gevoel krijgen van ‘Ja, misschien moeten we onze democratie opgeven en ons wenden tot het communisme.’ Dat is wat ze willen doen.”

 

 

Chinese data-verzameling

Sinds het begin van de pandemie is het bijna onmogelijk om te bepalen hoeveel Chinezen daadwerkelijk getroffen zijn. Volgens Yan geeft de CCP alleen gegevens vrij waar ze zelf beter van wordt.

“Chinezen weten allemaal dat ze geen data van onze regering kunnen vertrouwen,” zegt ze. “Ze doen niet aan statistieken. Ze zitten daar gewoon, en welke gegevens ze willen hebben, die schrijven ze op. Dat is hoe ze data produceren.”

Volgens Yan heeft de CCP de omgekeerde strategie gebruikt die in de VS en elders wordt gebruikt. In plaats van het aantal gevallen op te blazen, hebben ze die onderdrukt. Dit doen ze onder andere door de diagnose uit te stellen, zodat sterfgevallen niet als COVID-19-sterfgevallen worden vermeld.

“Het is totaal het tegenovergestelde,” zegt ze. “In Amerika bijvoorbeeld wordt iemand die eenmaal de diagnose COVID heeft gekregen – zelfs als hij later aan een ander probleem overlijdt – nog steeds als COVID-dode geteld.

Maar in China kunnen ze een ventilator gebruiken om de patiënt te laten overleven totdat de test negatief is. Ze hebben duizenden manieren om het aan te pakken. Belangrijk is dat ze ook een vroege behandeling gaven, waaronder hydroxychloroquine en andere medicijnen.”

Volgens Yan hebben militaire wetenschappers in China ook een patent aangevraagd om hydroxychloroquine te gebruiken om COVID-19 te behandelen. “Daardoor verdienden ze vorig jaar de hoogste anti-COVID-prijs van voorzitter Xi,” zegt ze. Hydroxychloroquine wordt in China ook zonder recept verkocht, dus het is gemakkelijk te verkrijgen. Zij gelooft dat een deel van de reden waarom het aantal sterfgevallen in de VS zo hoog is, is omdat hydroxychloroquine onderdrukt en gecensureerd werd.

 

 

Is er een verband tussen de COVID-shots en de CCP?

De COVID-19 pandemie is duidelijk uitgebuit door hebzuchtige farmaceutische bedrijven, en de onderdrukking van medicijnen in een vroeg stadium van de ziekte lijkt een opzettelijke strategie te zijn geweest om van de COVID injectie – die buitengewoon gevaarlijk voor je gezondheid blijkt te zijn – het enige alternatief te maken. Hoe past het COVID “vaccin” in de theorie dat SARS-CoV-2 een CCP biowapen is? Yan zegt:

“Er is zeker een duidelijk verband tussen het vaccin en de strategieën van de CCP. Sommige mensen proberen uit te leggen dat het vaccin mensen zal doden, en dat het daarom ook een biowapen is. Maar dit is geen juiste reden. Eerst heeft China het virus vrijgegeven dat ze in de militaire laboratoria hebben ontwikkeld. Dit virus heeft geen hoog sterftecijfer. Daarom noemde ik het een onbeperkt biowapen. Het ziet eruit alsof het natuurlijk voorkomt.

Zodra je je realiseert dat er iets mis is, gebruiken ze misleidende informatie en ontkenning om je te verwarren. Dus, wanneer China het vrijgeeft – en China heeft de wetenschappers opgedragen om desinformatie te verspreiden en informatie te censureren om mensen te laten geloven dat het virus uit de natuur komt – wat zullen de mensen dan doen?

Ze zullen denken aan medicijnen die ze al hebben. En de andere aanpak is een vaccin, omdat mensen zijn opgevoed om te geloven dat een vaccin een pandemie kan beëindigen.

In dit geval zijn nuttige medicijnen als hydroxychloroquine en ivermectine zo goedkoop. Hier kunnen ze natuurlijk geen grote winsten op maken. De CCP had ook veel aandelen van Pfizer, Moderna en andere grote farmaceutische bedrijven, daar hebben ze enorm veel geld ingestoken. En dan zeggen de grote farmaceutische bedrijven allemaal: ‘Oké, nu gaan we deze kans gebruiken om flink wat geld te verdienen.'”

Het is duidelijk dat velen die de COVID-prik ondersteunen en promoten heel goed weten dat ze gezondheidsproblemen veroorzaken. Yan werd zelf gevraagd om aan een COVID-vaccin te werken, maar ze weigerde na bestudering van de beschikbare wetenschappelijke data. Er is nog nooit een vaccin tegen het coronavirus op de markt gebracht, ondanks het feit dat wetenschappers er al twee decennia aan werken.

De reden? De vaccins veroorzaken te veel schade. Ze zijn dodelijk. Yan geloofde niet dat deze problemen opgelost konden worden voor SARS-CoV-2. Peiris zelf ontdekte de gevaarlijke aandoening ‘Antibody Dependent Enhancement’ (ADE) tijdens pogingen om een vaccin tegen het oorspronkelijke SARS-virus te ontwikkelen. Maar als er geld naar wetenschappers wordt gesluisd, dan zullen ze dat niet afslaan.

Als je eenmaal de verplichting voor twee doses steunt, dan moet je steun geven voor de booster, en dan steun voor 60 boosters, 199 boosters. Het zal eindeloos zijn. En je zult gebonden zijn aan dit sociale kredietsysteem dat je hebt opgebouwd. ~ Li-Meng Yan

 

 

Vaccin paspoorten zullen een sociaal kredietsysteem inluiden

Natuurlijk passen de COVID-prikken en de vaccin paspoorten ook in de agenda van de CCP omdat daarmee de hele wereld het sociale controle systeem van de CCP accepteert en overneemt. De vaccin paspoorten zijn duidelijk ontworpen om een sociaal krediet systeem in te voeren zoals ze dat in China hebben. En daarmee krijg je 24/7 digitale bewaking en een ongelofelijke hoeveelheid controle over iedere persoon.

Zoals Yan uitlegt, is het digitale bewakingssysteem in China zo geavanceerd, dat als uit de GPS van je telefoon blijkt dat je in de buurt was van een besmette persoon, je automatisch in isolatie wordt geplaatst.

Bovendien, als ouders of grootouders de COVID-prik niet krijgen, worden de kinderen van dat gezin van school geweerd, zelfs als ze de prik hebben gekregen. Elk aspect van het leven is via dit systeem met elkaar verbonden, dus een slechte sociale kredietscore zal ook financiële gevolgen hebben, en het zal bepalen of, waar, en hoe je mag reizen.

Yan wijst erop dat Amerikanen, die zich niet bewust zijn van het Chinese surveillance-systeem, niet begrijpen dat zij door in te stemmen met vaccin-verplichtingen en paspoorten, ja zeggen tegen een totaal surveillance-systeem dat hun hele leven zal dicteren. Ze zeggen ook ja tegen het zijn van proefkonijnen voor een eindeloze stroom van omstreden vaccins.

“Als je eenmaal de verplichting voor twee doses steunt, dan moet je ook de booster steunen, en dan steun je 60 boosters, 199 boosters. Het zal eindeloos zijn,” zegt ze. “En je zult gebonden zijn aan dit [sociale] kredietsysteem dat je hebt opgebouwd.”

 

 

China wil wereldheerschappij in 2035

Volgens Yan is China’s doel om werelddominantie te bereiken tegen 2035. Met dat doel in het achterhoofd, hebben ze tientallen jaren besteed aan het ontwikkelen van onbeperkte biowapens. Met COVID-19, zijn ze goed op weg.

“Ze willen dit allemaal gebruiken om de wereld te veroveren, en Amerika is hun grootste vijand,” zegt Yan. “Dus moeten we opkomen voor de toekomst, voor onze volgende generaties. We kunnen niet zwijgen. Dit zal de laatste kans zijn die we hebben om te vechten tegen de communistische duivelse plannen – en om ons allemaal te redden. En, het allerbelangrijkste, we moeten allemaal samenwerken om de volgende pandemie of aanval die uit China komt tegen te houden.

Kijk maar naar wat er nu in Hong Kong gebeurt. In twee jaar tijd, van 2019 tot nu, heeft China de rechts-systemen, de democratie en de vrijheid in Hong Kong vernietigd. Ze hebben ook nationale veiligheidswetten uitgevaardigd. Het komt erop neer dat ze je privacy bezitten. Ze bezitten je vrijheid, en je bent gedwongen om te doen wat de regering zegt.

Ze kunnen met je doen wat ze met je willen. In feite ben je een slaaf die leeft in een moderne maatschappij. Ongetwijfeld – als China Amerika overmeestert – zal het hier net zo zijn, en misschien nog erger omdat ze dan andere technologie hebben.”

Op de vraag welke acties we volgens Yan moeten ondernemen om dit plan te verhinderen en te doen ontsporen, zegt ze:

“Ik wil dat de Amerikanen weten dat, ten eerste, volwassenen zich de slechtheid van het communisme, maoïsme, marxisme moeten realiseren – ongeacht de naam die het aanneemt. En als je je dat eenmaal realiseert, spreek je er dan over uit, want ze gebruiken propaganda om mensen en kinderen te hersenspoelen.

Ook moet u uw beleidsmakers en wetgevers dit laten weten. Ik ben een buitenlander, maar u bent een Amerikaans burger. U kunt stemmen, dus u moet hen het belang laten inzien van een vrije democratie en hen pushen om iets te doen. Geloof de Chinese regering niet en geef geen enkel pardon aan de CCP.

Ook moet je je eigen systeem updaten. Bestudeer de zwakte in jullie hele systeem, de zwakte die hen in staat stelt Amerika te verdelen. Als je al deze dingen hebt gedaan, houd ze dan verantwoordelijk voor hun misdaden en zorg dat ze niet langer door kunnen gaan. Dat is het einde van de pandemie.”

U kunt Yan volgen op Twitter voor frequente updates en belangrijke informatie. Haar enige authentieke Twitter-account is @Dr.LiMengYan1.

 

 

Bronnen:

1. Nature May 14, 2020; 583: 834-838
2. Zenodo September 14, 2020
3. Zenodo Review 2 September 24, 2020
4.
NPR July 19, 2021
5. AP News July 15, 2021
6. The Intercept September 6, 2021
7. Science October 13, 2021

 

 
Tekst volledige volledige interview: https://mercola.fileburst.com/PDF/ExpertInterviewTranscripts/DrJosephMercola-DrLi-MengYan-WhistleblowerTalksTracingtheOriginofSARS-CoV-2.pdf

 

 

Website

De website van Vaccinvrij wordt steeds uitgebreid.
Ga regelmatig kijken!

 

Gratis boek

Download GRATIS boek: ‘Zorgwekkende gevolgen van vaccinaties’

 

Blog

De informatie op dit blog is onderbouwd met officiële bronnen. De bronnen staan onder de betreffende blogs; iedereen die dat wil kan ze controleren of bestuderen.

In de reguliere voorlichting ontbreken veel specifieke bronnen en relevante informatie. Deel daarom dit blog in uw netwerk. Dit kan door op de social media iconen te klikken aan de linkerkant van deze pagina.

Volg ons op social media

Sinds kort ook actief op Telegram.

Meld u aan voor de nieuwsbrief

 

 

Share This