Christian Westbrook over dehumanisering – korte en krachtige boodschap van Christian Westbrook (Ice Age Farmer)

door | 9 okt 2021 | COVID-19 ziekte

Het was een tijdje stil op het kanaal van Ice Age Farmer. Dat gaf voeding aan allerlei speculaties. Nu is hij terug met een video (maar niet op YouTube) met de volgende boodschap: onze toekomst als mensen met een ziel en een vrije wil staat op het spel.

Christian Westbrook legt in deze video uit dat hij momenteel op verschillende manieren wordt gedwarsboomd. Via zijn bankrekening, via een ‘delisting’ op YouTube, waardoor zijn video’s daar niet meer zichtbaar zijn, en middels aantijgingen in de mainstream media.

In deze boodschap neemt hij stelling tegen de dreiging van een transhumanistische dictatuur, zoals verwoord door professor Yuval Harari, en pleit hij voor een ‘gedecentraliseerde revolutie’, zonder leiders. Luister tot het einde.

 

 
Ondertiteling: Sietske Hoogenboom

Met toestemming overgenomen van Transitieweb.

 

 

Website

De website van Vaccinvrij wordt steeds uitgebreid.
Ga regelmatig kijken!

 

Gratis boek

Download GRATIS boek: ‘Zorgwekkende gevolgen van vaccinaties’

 

Blog

De informatie op dit blog is onderbouwd met officiële bronnen. De bronnen staan onder de betreffende blogs; iedereen die dat wil kan ze controleren of bestuderen.

In de reguliere voorlichting ontbreken veel specifieke bronnen en relevante informatie. Deel daarom dit blog in uw netwerk. Dit kan door op de social media iconen te klikken aan de linkerkant van deze pagina.

Volg ons op social media

Sinds kort ook actief op Telegram.

Meld u aan voor de nieuwsbrief

 

 

Share This