Corrupte rechterlijke macht in Nederland – hoe lang komen ze er nog mee weg?

door | 22 jul 2021 | COVID-19 ziekte, Rechten

Hoeveel mensen zouden beseffen dat sommige landsadvocaten en zelfs rechters liegen? Graag vestig ik uw aandacht op de onderstaande zoom van Viruswaarheid van 20-07-21 naar aanleiding van een zaak die diende op 19-07-21.

In het handvest van de Grondrechten van de Europese Unie staat een zeer belangrijk artikel over de ‘Menselijke waardigheid’. De menselijke waardigheid is onschendbaar. Zij moet worden geëerbiedigd en beschermd. En alles kan een misdaad tegen de menselijkheid zijn als het inbreuk maakt op de menselijke waardigheid. Jeroen Pols geeft een korte inleiding over dit uiterst belangrijke artikel in de zoom en gaat dan in gesprek met advocate Maria Louise Genet. Zij heeft het pleidooi van de staat doorgenomen van de zaak die ging over mensenrechten en vrijheid op 19-07-21 en uit een pleitnota van 30 alinea’s 22 leugens gehaald. “Als ik de punten had aangestipt die waar zijn was ik sneller klaar geweest.”

Kijk naar deze boeiende zoom. https://www.facebook.com/Viruswaarheid/videos/668256034576017/

Hij hapert even in het begin, maar blijf kijken. Het is bijna komisch als het niet zo ernstig was. Onze rechterlijke macht verliest haar geloofwaardigheid. Hoe lang komen ze hier nog mee weg?

 

 

 
Op 19-07 2021 diende in Den Haag het hoger beroep van de stichting Viruswaarheid tegen de staat over de Coronamaatregelen. Eis: buitenwerking stellen van alle maatregelen. Potkaars maakte een opname van de rechtszaak.

 
De link naar de integrale opname van het Hoger Beroep van Viruswaarheid tegen de staat kunt u hier bekijken: https://viruswaarheid.nl/informeren/pleitnota-hoger-beroep/

 
De pleitnota van Viruswaarheid kunt u hier lezen: https://viruswaarheid.nl/informeren/pleitnota-hoger-beroep/
 

 

Website

De website van Vaccinvrij wordt steeds uitgebreid.
Ga regelmatig kijken!

 

Gratis boek

Download GRATIS boek: ‘Zorgwekkende gevolgen van vaccinaties’

 

Blog

De informatie op dit blog is onderbouwd met officiële bronnen. De bronnen staan onder de betreffende blogs; iedereen die dat wil kan ze controleren of bestuderen.

In de reguliere voorlichting ontbreken veel specifieke bronnen en relevante informatie. Deel daarom dit blog in uw netwerk. Dit kan door op de social media iconen te klikken aan de linkerkant van deze pagina.

Volg ons op social media

Sinds kort ook actief op Telegram.

Meld u aan voor de nieuwsbrief

 

 

Share This