COVID-vaccins veroorzaken miskramen, kanker en neurologische aandoeningen bij militairen, blijkt uit gegevens van het Amerikaanse Ministerie van Justitie

door | 2 feb 2022 | Bijwerkingen, COVID-19 vaccin

Advocaat Thomas Renz vertelde maandag aan een panel van deskundigen dat gegevens die hem door drie klokkenluiders zijn verstrekt, aantonen dat COVID-19 vaccins catastrofale schade aanrichten bij leden van het Amerikaanse leger, terwijl ze niet kunnen voorkomen dat ze het virus oplopen.

 
Na de paneldiscussie van maandag over COVID-vaccins en behandelingsprotocollen, onder leiding van senator Ron Johnson (R-Wis.) gaf Renz een samenvatting van gegevens uit de ‘Defense Medical Epidemiology Database’ (DMED), de epidemiologische databank van het leger met data over militairen.

De gegevens tonen aan:

• Miskramen zijn in 2021 met 300% toegenomen ten opzichte van het vorige vijfjarig gemiddelde.
• Kanker is in 2021 met 300% toegenomen ten opzichte van het vorige vijfjarig gemiddelde.
• Neurologische aandoeningen stegen in 2021 met 1000% ten opzichte van het gemiddelde van de afgelopen vijf jaar, van 82.000 tot 863.000 in één jaar.

De klokkenluiders verstrekten de gegevens in de wetenschap dat ze zouden worden beschuldigd van meineed als ze valse verklaringen zouden afleggen voor de rechtbank in rechtszaken die lopen tegen het American Department of Defence (DOD) of te wel: Amerikaanse ministerie van Defensie.

Renz vertelde het panel dat een “trifecta van data” van de Defense Medical Epidemiology Database: de militair-civiele geïntegreerde gezondheidsdatabase van het ministerie van defensie; Project SALUS (hierover zo meer); samen met menselijke intelligentie in de vorm van artsen-klokkenluiders suggereren dat de Department Of Defense (DOD) en de Centers for Disease Control en Preventie (CDC) surveillance-gegevens van het COVID-vaccin hebben achtergehouden sinds september 2021.

Na de presentatie van Renz, meldde advocaat Leigh Dundas dat er bewijs is dat DOD gegevens in DMED bewerkt om gevallen van myocarditis te verbergen bij militairen die gevaccineerd zijn voor COVID.

 
De militaire klokkenluiders meldden dat een DMED-zoekopdracht naar “acute myocarditis” 1.239 gevallen opleverde in augustus 2021, maar dat dezelfde zoekactie in januari 2022 slechts 307 gevallen opleverde.

Cardioloog Dr. Peter McCollough, die commentaar gaf op de presentatie van Renz, vertelde het panel dat myocarditis ten onrechte wordt beschreven als mild en van voorbijgaande aard, terwijl het in werkelijkheid permanente hartschade veroorzaakt en in de meeste gevallen levensbedreigend is.

Het leger heeft geen voorzorgsmaatregelen genomen voor de leeftijdsgroep die het grootste risico loopt op door vaccinatie veroorzaakte myocarditis – 18- tot 24-jarigen.

Renz belichtte ook een bredere gegevensreeks van Project SALUS, dat wordt uitgevoerd door het ministerie van defensie in samenwerking met het ‘Joint Artificial Intelligence Center’ (JAIC), dat wekelijkse verslagen naar de CDC stuurt.

Project SALUS analyseerde gegevens over 5,6 miljoen Medicare-begunstigden van 65 jaar of ouder. De gegevens waren afkomstig van Humetrix, een real-time data- en analyseplatform dat de resultaten van de gezondheidszorg volgt.

 
Volgens Renz, laten de Project SALUS gegevens vanaf eind vorig jaar zien:

“71% van de nieuwe gevallen doet zich voor bij de volledig gevaccineerden, en 60% van de ziekenhuisopnames bij de volledig gevaccineerden. Dit is corruptie op het hoogste niveau. We hebben onderzoeken nodig. De minister van Defensie moet onderzocht worden. De CDC moet onderzocht worden.”

De Humetrix presentatie met een samenvatting van de gegevens in Project SALUS, getiteld: ‘Effectiveness of mRNA COVID-19 vaccines against the Delta variant among 5.6M Medicare beneficiaries 65 years and older‘ (28 sep. 2021) is niet openbaar gemaakt.

Het rapport van Project SALUS bevatte ook gegevens over natuurlijke immuniteit, waaruit bleek dat de vaccins een afnemende bescherming bieden. De gegevens lieten ook een stijgende trend van doorbraakgevallen zien, wat suggereert dat booster shots zouden kunnen bijdragen aan het verlengen van de pandemie.

“Het aantal doorbraakinfecties 5 tot 6 maanden na vaccinatie is twee keer zo hoog als 3-4 maanden na vaccinatie,” aldus het rapport.

Volgens het Humetrix overzicht van de gegevens van Project SALUS, moet het Congres het falen van vaccins onderzoeken, samen met het gerapporteerde verhoogde risico op doorbraakgevallen (of falen van vaccins) bij Noord-Amerikaanse Indianen, Spaanstaligen, negers, en mannen.

 
Mensen met nieraandoeningen, leveraandoeningen, hartaandoeningen en kankerbehandelingen, alsmede mensen die ouder zijn dan 75 jaar lopen de meeste kans op doorbraakgevallen, terwijl medische autoriteiten deze zelfde bevolkingsgroepen vaccins aanbevelen om zogenaamd “de kwetsbaren te beschermen”.

Project Salus meldde dat de vaccins slechts 41% effectief waren. Dit lage niveau van infectiepreventie moet worden geanalyseerd tegen de achtergrond van een verdrievoudiging tot vertienvoudiging van chronische ziekten zoals gesignaleerd in DMED.

De U.S. Food and Drug Administration (FDA) eist slechts twee adequate en gecontroleerde studies om een biologisch geneesmiddel goed te keuren, zelfs indien deze studies door de industrie worden gesponsord.

De FDA heeft nu gegevens van het geheel van 3 miljoen mensen in dienst van Defensie en 5 miljoen mensen in Medicare. Deze gegevens dienen als onafhankelijk bewijs dat er wetenschappelijke fraude heeft plaatsgevonden.

Op basis van deze gegevens moet de FDA de Emergency Use Authorization voor de COVID-vaccins van Moderna, Pfizer en Johnson & Johnson en de Biologics License Application voor het Comirnaty-vaccin van Pfizer intrekken.

Het zou verkeerd zijn als de FDA de klinische onderzoeksgegevens van de industrie zou extrapoleren naar de pediatrie zonder het gebruik van de vaccins stop te zetten en een onderzoek in te stellen op basis van deze gegevens uit de praktijk.

 
Bekijk de getuigenis van Renz hier: (Nederlands ondertiteld)

 

 

 

 
Bron originele artikel: https://childrenshealthdefense.org/defender/covid-vaccines-miscarriages-cancer-neurological-disorders-military/

 

 

 

 

 

 

 

 

 
Doneer aan Childrens Health Defense: https://childrenshealthdefense.org/about-us/donate/

 

 

Website

De website van Vaccinvrij wordt steeds uitgebreid.
Ga regelmatig kijken!

 

Gratis boek

Download GRATIS boek: ‘Zorgwekkende gevolgen van vaccinaties’

 

Blog

De informatie op dit blog is onderbouwd met officiële bronnen. De bronnen staan onder de betreffende blogs; iedereen die dat wil kan ze controleren of bestuderen.

In de reguliere voorlichting ontbreken veel specifieke bronnen en relevante informatie. Deel daarom dit blog in uw netwerk. Dit kan door op de social media iconen te klikken aan de linkerkant van deze pagina.

Volg ons op social media

Sinds kort ook actief op Telegram.

Meld u aan voor de nieuwsbrief

 

 

Share This