Crowdfunding voor documentaire over de Great Reset

door | 16 apr 2021 | COVID-19 ziekte

Ik ontving het volgende verzoek:

“Lieve mensen, graag even aandacht voor dit project: The Big Reset Movie
Onderstaande link gaat naar een korte Spaanse documentaire (20 min.) Spaanse documentaire, die goed uitlegt hoe de Covid-19 ‘pandemie’ en “The Great Reset” met elkaar samenhangen en die kan helpen mensen wakker te maken of te verbinden.
 
https://europa.is/nl/video/the-big-reset-movie/
 

 

 

 
Spaanstalige informatie is heel belangrijk omdat een groot deel van de wereld – Latijns Amerika – hiermee kan worden bereikt. Deze video is echter pas een eerste stap. De makers werken aan een uitgebreidere versie die ook in de Bioscoop (!) vertoond kan worden, met internationaal potentieel. Naast de Spaanse deskundigen, zullen namelijk ook internationale namen zoals Robert Kennedy Jr., Reiner Fuellmich, Wolfgang Wodarg of Mike Yeadon hun bijdrage leveren.
 
Hier hebben ze een crowdfunding voor opgezet bij Kickstarter, waarvan de deadline 24 april is.
 
Help mee dit project te funden en/of delen, het is in ieders belang. Meer informatie (EN/ES) op Kickstarter:
 
https://www.kickstarter.com/projects/thebigreset/the-big-reset/description”>https://www.kickstarter.com/projects/thebigreset/the-big-reset/description

 

 
Helpt u mee om dit mogelijk te maken?
 

 

Website

De website van Vaccinvrij wordt steeds uitgebreid.
Ga regelmatig kijken!

 

Gratis boek

Download GRATIS boek: ‘Zorgwekkende gevolgen van vaccinaties’

 

Blog

De informatie op dit blog is onderbouwd met officiële bronnen. De bronnen staan onder de betreffende blogs; iedereen die dat wil kan ze controleren of bestuderen.

In de reguliere voorlichting ontbreken veel specifieke bronnen en relevante informatie. Deel daarom dit blog in uw netwerk. Dit kan door op de social media iconen te klikken aan de linkerkant van deze pagina.

Volg ons op social media

Sinds kort ook actief op Telegram.

Meld u aan voor de nieuwsbrief

 

 

Share This