Dag van Verbinding op 15-08-20 in Den Haag – komt u ook?

door | 12 aug 2020 | COVID-19 ziekte, Nationale politiek

Op 15-08-2020 is er van 13:00 – 17:00 een Dag van Verbinding op het Malieveld in Den Haag.

 

Waarom de spoedwet er nooit mag komen:

In deze wet is niet alleen het “Nieuwe Normaal” van de 1,5 metersamenleving vastgelegd. Ook krijgt de minister bijvoorbeeld de bevoegdheid om naar believen hele bedrijfssectoren, gebouwen, inrichtingen gebieden en scholen te sluiten. Bijeenkomsten, demonstraties en evenementen worden naar goeddunken verboden. De wet heeft een vangnet-bepaling om maatregelen op te leggen waar nu nog niet in voorzien is. De straffen worden flink verhoogd naar meer dan 444 euro tot meerdere duizenden euro’s en vrijheidsstraffen. Jongeren worden naar Buro Halt gestuurd als zij te dicht in de buurt van hun vriendjes komen. Mensen die zich onttrekken aan quarantainemaatregelen kunnen gevangen worden gezet. Met deze wet wordt Hugo de Jonge een alleenheerser. De wet is daarbij niet tijdelijk maar semipermanent. Na afloop van zes maanden kan de minister de wet zonder instemming van het parlement steeds met twee maanden verlengen. Deze wet brengt heel Nederland in een uitzichtloze virusdictatuur.

Wij komen, komt u ook?

 

 

Deel in uw netwerk!

 

Website

De website van Vaccinvrij wordt steeds uitgebreid.
Ga regelmatig kijken!

 

Gratis boek

Download GRATIS boek: ‘Zorgwekkende gevolgen van vaccinaties’

 

Blog

De informatie op dit blog is onderbouwd met officiële bronnen. De bronnen staan onder de betreffende blogs; iedereen die dat wil kan ze controleren of bestuderen.

In de reguliere voorlichting ontbreken veel specifieke bronnen en relevante informatie. Deel daarom dit blog in uw netwerk. Dit kan door op de social media iconen te klikken aan de linkerkant van deze pagina.

Volg ons op social media

Sinds kort ook actief op Telegram.

Meld u aan voor de nieuwsbrief

 

 

Share This