Dagelijks nul doden door COVID in Zweden terwijl andere landen zich voorbereiden op meer Lockdowns

door | 12 aug 2021 | COVID-19 ziekte

Honderdduizenden mensen overspoelden dit weekend de straten in Frankrijk en meerdere COVID-vaccinatiecentra werden vernield door groeiend verzet tegen de meest recente pandemie-strategie van de regering. In de nieuwste incarnatie van president Emmanuel Macron’s Lockdowns, hebben regeringsambtenaren verordend dat ongevaccineerde personen niet langer toegang hebben tot cafés, restaurants, theaters, openbaar vervoer etc.

 
Onnodig om te zeggen dat de mensen niet blij waren.
 
Frankrijk is een van de vele landen over de hele wereld die nieuwe beperkingen opleggen nu de vrees groeit voor een nieuwe variant van COVID-19. Australië’s recente beperkingen hebben het halve land onder strikte lockdown geplaatst – ook al heeft een recordaantal van 82.000 tests slechts 111 nieuwe gevallen van het coronavirus geïdentificeerd. En restaurants in Portugal worstelen om te overleven door nieuwe opgelegde beperkingen.
 
Een land dat niet veel in het nieuws komt is Zweden.
 
Zweden werd in 2020 verguisd omdat het afzag van een strikte lockdown. The Guardian noemde deze aanpak een catastrofe in wording, terwijl CBS News zei dat Zweden “een voorbeeld was geworden van hoe je niet met COVID-19 moet omgaan”.
 
Ondanks deze kritiek gaat de Zweedse laissez-faire aanpak van de pandemie vandaag nog steeds door. In tegenstelling tot zijn Europese buren, verwelkomt Zweden toeristen. Bedrijven en scholen zijn bijna zonder beperkingen open. En wat de mondkapjes betreft is er niet alleen geen verplichting, de Zweedse gezondheidsambtenaren vraag maar aan Elon Musk (zie ook: hier, hier, en hier). Maar een jaar later is het bewijs overweldigend dat Zweden de pandemie grotendeels goed heeft ingeschat. Het totale sterftecijfer in Zweden was in 2020 lager dan in de meeste andere Europese landen en de Zweedse economie had er veel minder onder te lijden. Ondertussen is Zweden vrijer en gezonder dan vrijwel elk ander land in Europa.

Terwijl een groot deel van de wereld in de greep van de angst blijft en landen nieuwe beperkingen bedenken om de fundamentele vrijheden in te perken, laat Zweden zien dat er een betere manier is!

 

 
Bron originele artikel: Daily COVID Deaths in Sweden Hit Zero, as Other Nations Brace for More Lockdowns – Jon Miltimore

 
Vertaling: Door Frankema

 

 

Website

De website van Vaccinvrij wordt steeds uitgebreid.
Ga regelmatig kijken!

 

Gratis boek

Download GRATIS boek: ‘Zorgwekkende gevolgen van vaccinaties’

 

Blog

De informatie op dit blog is onderbouwd met officiële bronnen. De bronnen staan onder de betreffende blogs; iedereen die dat wil kan ze controleren of bestuderen.

In de reguliere voorlichting ontbreken veel specifieke bronnen en relevante informatie. Deel daarom dit blog in uw netwerk. Dit kan door op de social media iconen te klikken aan de linkerkant van deze pagina.

Volg ons op social media

Sinds kort ook actief op Telegram.

Meld u aan voor de nieuwsbrief

 

 

Share This