Data-analyse bewijst dodelijke opzet – Jeroen Pols en Willem Engel

door | 12 jan 2022 | COVID-19 ziekte, Rechten

Elke dag vallen er aantoonbaar doden door gebreken in de “Good Manufacturing Practice”, constateren Jeroen Pols en Willem Engel. Zij baseren zich hierbij op een onderzoek dat heeft vastgesteld dat de inhoud van Covid-injecties die afkomstig zijn van één bedrijf niet consistent is!

Bepaalde partijen blijken 1 overlijden te veroorzaken per batch, en andere partijen 5000 per batch. Dit is statistisch gezien niet mogelijk als de inhoud van de batches per bedrijf hetzelfde zou zijn – zoals we zouden mogen verwachten. Gelijke producten moeten een gelijk beeld geven.

Nu dit niet het geval blijkt te zijn, lijkt een onvoorstelbaar grote beerput open te gaan. Op 5.25 min in de onderstaande video begint een gesprek tussen Jeroen Pols en Willem Engel waar ik ontzet naar heb zitten luisteren. Geen gemakkelijke kost, maar zeer zorgvuldig en geduldig uitgelegd door Pols en Engel. Dit vaccin moet uit de handel worden genomen en wel direct.

 

 

 

 

Deze aflevering gaat over onderzoek van de VAERS data. VAERS is de database die de bijwerkingen van vaccins in de VS bijhoudt. Door dit onderzoek is aangetoond dat bepaalde batches van vooral Moderna en Pfizer-injecties ernstige schade veroorzaken, en dat er een hele grote heterogeniteit (variatie) is tussen de batches. Dit gegeven, in combinatie met de registratie van de problemen van deze producten die dus bekend waren bij de FDA en de EMA, laat zien dat er aan opzet grenzende roekeloosheid in het geding is. Hieruit volgt dat ten eerste we te maken hebben met een misdrijf, ten tweede het gebruik van de injecties moet worden stopgezet, en ten derde dat alle batches die nu in de maatschappij aanwezig zijn teruggehaald en vernietigd moeten worden.

 

 

Website

De website van Vaccinvrij wordt steeds uitgebreid.
Ga regelmatig kijken!

 

Gratis boek

Download GRATIS boek: ‘Zorgwekkende gevolgen van vaccinaties’

 

Blog

De informatie op dit blog is onderbouwd met officiële bronnen. De bronnen staan onder de betreffende blogs; iedereen die dat wil kan ze controleren of bestuderen.

In de reguliere voorlichting ontbreken veel specifieke bronnen en relevante informatie. Deel daarom dit blog in uw netwerk. Dit kan door op de social media iconen te klikken aan de linkerkant van deze pagina.

Volg ons op social media

Sinds kort ook actief op Telegram.

Meld u aan voor de nieuwsbrief

 

 

Share This