David Icke maakt veel duidelijk – de macht van de overheid houdt ons dom en afhankelijk?

door | 5 nov 2022 | Overig, Rechten

Telkens weer blijkt dat we niet onze mening mogen vormen op basis van verschillende gezichtspunten met betrekking tot belangrijke thema’s. We krijgen één versie van de werkelijkheid gepresenteerd – die van de regering. Over het algemeen rammelt het verhaal van onze overheid aan alle kanten. Maar goed gefundeerde kritiek wordt gecensureerd.

Recentelijk maakt de ophef die er is ontstaan over de komst van David Icke naar Nederland om te spreken op een vredesdemonstratie veel duidelijk. Wij worden niet geacht meerdere kanten van een verhaal te onderzoeken. En zeker niet om te onderzoeken wie de (wereld)macht in handen heeft.

WAT David Icke ook zegt, we hoeven het niet met hem eens te zijn. We kunnen zelf nadenken, zelf onze mening vormen. Vrijheid van meningsuiting is een recht. In die zin gaat het niet over David Icke, maar het toont weer een keer aan dat er een onderliggend doel is. En in dit geval gaat het over het creëren van onrust en het stigmatiseren en saboteren van een demonstratie die een tegengeluid laat horen over het beleid van de overheid in de Oekraïne.

Worden we in een oorlog gemanoeuvreerd waar een deel van de bevolking het totaal niet mee eens is? Mogen we daar geen mening over hebben? Er niet over discussiëren? Ons standpunt niet onder de aandacht brengen?

Mordechai Krispijn legt goed uit welk spel er wordt gespeeld. Klik op de link naar de video: https://www.facebook.com/groups/ForumvoorDemocratie/permalink/1314925559253370/

 

 

 

Is David Icke een antisemiet?

 
Voor de mensen die haast hebben en alleen even willen weten of David Icke een antisemiet is – wat de media nu al dagen lopen te roeptoereren – kijk naar het onderstaande filmpje. Het bevat een fragment van een interview dat Mordechai Krispijn heeft afgenomen met David Icke. Het volledige interview is door Irma Schiffers ondertiteld en kunt u hier bekijken: Interview David Icke

 

 

 

Icke verbannen uit de EU… huh?

 
Inmiddels heeft David Icke een verbod gekregen voor twee jaar om de EU te betreden. Hij heeft geen strafblad, hij is niet veroordeeld, maar hij mag niet spreken. Wat is zijn “misdaad”? Luister naar het onderstaande filmpje en het is direct duidelijk: hij prikt politieke ballonnetjes lek.
 


 

 

Is de uitspraak rechtsgeldig?

Herman Loonstein, advocaat en bestuurslid van Federatief Joods Nederland denkt van niet.
 


 

 

Wilt u meer weten over David Icke?

De Andere Krant publiceerde een interessant interview met hem: ‘Het markante levenspad van David Icke’

“Toine Rongen interviewde schrijver, samenzweringsonderzoeker en spiritueel denker David Icke twee keer. Hij volgt hem al jaren en schetst hoe Icke zich ontwikkelde van profvoetballer en beroemde voetbalcommentator tot nationale pispaal en de ‘meest controversiële’ maar ook een van de meest inspirerende sprekers ter wereld.”

 
En verder heeft hij talloze bestsellers geschreven waaronder: ‘Alles wat je moet weten, maar wat je nooit is verteld’, ‘Percepties van een vrijdenker‘, en ‘De val‘.
 
David Icke is een bedreiging, want hij is een specialist in machtsstructuren. Dus een karaktermoord is op zijn plaats, want onze machtshebbers verliezen terrein? Het corona narratief loopt mank. Is men bang dat Icke het oorlogs narratief een slag toedient?
 
Er wordt constant gezegd dat hij een antisemiet is, maar niemand komt met de exacte passages uit een van zijn boeken waaruit dit blijkt terwijl hij toch heel veel heeft geschreven. Wat is de werkelijke reden waarom hij niet mag spreken?
 

 

Website

De website van Vaccinvrij wordt steeds uitgebreid.
Ga regelmatig kijken!

 

Gratis boek

Download GRATIS boek: ‘Zorgwekkende gevolgen van vaccinaties’

 

Blog

De informatie op dit blog is onderbouwd met officiële bronnen. De bronnen staan onder de betreffende blogs; iedereen die dat wil kan ze controleren of bestuderen.

In de reguliere voorlichting ontbreken veel specifieke bronnen en relevante informatie. Deel daarom dit blog in uw netwerk. Dit kan door op de social media iconen te klikken aan de linkerkant van deze pagina.

Volg ons op social media

Sinds kort ook actief op Telegram.

Meld u aan voor de nieuwsbrief

 

 

Share This