De explosie van kanker en latente ziekte na COVID-injectie

door | 4 jun 2022 | COVID-19 vaccin

Dr Urso legt in 5 minuten uit waarom de Covid-injectie niet alleen op korte termijn, maar ook op de (middel)lange termijn een groot risico met zich meebrengt. Er is een explosie van kanker en andere latente ziektes.

Een normaal vaccin blijft in de arm, zo’n 99,9 procent. Een groot deel van het lipide nano-deeltje blijft niet in de arm. We weten nu dat een groot deel in de lymfeklier terechtkomt en 60 dagen later nog steeds spike-eiwitten aanmaakt. Daar had naar gekeken moeten worden lang voordat dit product (mRNA COVID-19 shots) op de markt kwam. Ze hebben de mensen nooit verteld dat wat we nu in je arm spuiten tevoorschijn zal komen in je lymfeklier, het zal tevoorschijn komen in je hersenen, het zal tevoorschijn komen in je eierstokken, je beenmerg, je bijnieren, je lever, je milt…

En waarom is er geen behandeling?

“Plotseling, toen het woord COVID-19 opdook, was er geen behandeling voor ontsteking, geen behandeling voor ademhalingsmoeilijkheden, geen behandeling voor bloedstolling. Hoe is dat mogelijk? Het is compleet absurd.” – Dr. Urso

 

 

Meer van dit interview met dr. Urso vindt u hier (niet ondertiteld).

 

 

Website

De website van Vaccinvrij wordt steeds uitgebreid.
Ga regelmatig kijken!

 

Gratis boek

Download GRATIS boek: ‘Zorgwekkende gevolgen van vaccinaties’

 

Blog

De informatie op dit blog is onderbouwd met officiële bronnen. De bronnen staan onder de betreffende blogs; iedereen die dat wil kan ze controleren of bestuderen.

In de reguliere voorlichting ontbreken veel specifieke bronnen en relevante informatie. Deel daarom dit blog in uw netwerk. Dit kan door op de social media iconen te klikken aan de linkerkant van deze pagina.

Volg ons op social media

Sinds kort ook actief op Telegram.

Meld u aan voor de nieuwsbrief

 

 

Share This