De grafeen oxide gevangenis

door | 10 sep 2021 | COVID-19 vaccin

Als het gaat om de veiligheid en doeltreffendheid van de zogenaamde COVID-19-vaccinaties is het publiek grondig verdeeld en veroverd. De ene kant van het zorgvuldig opgebouwde argument is dat regeringen niet genoeg mensen kunnen injecteren om een “pandemie” van ongevaccineerde mensen te voorkomen. De andere kant is een groep van ongevaccineerden die evenveel excuses heeft om deze injecties te weigeren als zij leden heeft. Toen een controversiële studie verscheen waaruit blijkt dat deze injecties een giftige stof kunnen bevatten die grafeen oxide wordt genoemd, laaide het toegestane debat snel op en werd het grotere plaatje door iedereen gemist, op een enkeling na.

Het verhaal over vaccins die grafeen oxide bevatten brak eind juni door toen Ricardo Delgado Martin, oprichter en directeur van La Quinta Columna – die zichzelf een “vrijdenkersbeweging” noemt – de resultaten publiceerde van een analyse die was uitgevoerd door een Spaans onderzoeksteam aan de Universiteit van Almeria. De analyse beweert via o.a. elektronen-microscopie grafeen-oxide te hebben ontdekt in een flesje van een Pfizer-vaccin. De analyse kan hier in het Engels worden gelezen.

Het heeft een paar weken geduurd voordat dit verhaal zijn weg vond naar de Engelssprekende wereld. Toen dat eenmaal gebeurd was, zaten de factcheckers van de mainstream media er bovenop. Reuters, Full Fact, Forbes en andere gevestigde media hebben geprobeerd om de studie te ontkrachten door hun lezers te verzekeren dat alleen een antivax Q-Anon complotdenker dergelijke onzin zou geloven. Aan de andere kant van het gangpad is de analyse kritiekloos verspreid, wat het probleem groter maakt.

Zoals gewoonlijk ligt de waarheid ergens in het midden. De analyse van het team van de Universiteit van Almeria heeft zijn gebreken, maar de bezorgdheid over de aanwezigheid van grafeen-oxide in Pfizer-vaccins – en elders in ons milieu – moet serieus worden onderzocht.

 

 

De analyse

Laten we eerst enkele problemen met de analyse bespreken:

• De analyse is een tussentijds rapport dat verder onderzoek behoeft.
• De analyse is in opdracht gemaakt.
• De herkomst van de Pfizer-flacon die voor deze analyse is gebruikt, is onbekend.
• Grafeen-oxide en gereduceerd grafeen oxide worden soms door elkaar gebruikt.
• Vergelijkende afbeeldingen van grafeen oxide zijn van verschillende vergrotingsniveaus.

 
Voor een diepgaande blik op deze en andere problemen die uit deze analyse naar voren komen, raden wij aan om Whitney Webb’s recente optreden bij The Last American Vagabond te bekijken, waar zij dieper op deze analyse ingaat.

Het feit dat deze studie op dit moment op wetenschappelijk wankele gronden staat, betekent niet dat de theorie dat grafeen oxide in deze injecties zit, moet worden verworpen. De stof is ook al ontdekt in gezichtsmaskers in Canada en Spanje. Patenten in China (1, 2) die de mogelijkheid onderzoeken om grafeen oxide te gebruiken in COVID19-vaccins zijn nog in behandeling.

Het is ook merkwaardig dat grafeen oxide magnetische eigenschappen kan hebben. Dit zou kunnen verklaren waarom magneten blijven kleven aan mensen die met deze zogenaamde vaccins zijn geïnjecteerd – op talloze video’s die online circuleren. Meer onderzoek naar dit fenomeen is zeker nodig, maar uit een recent “statistisch en sociologisch” onderzoek van het ‘European Forum for Vaccine Vigilance’ in Luxemburg bleek al dat 29 van de 30 ondervraagde “gevaccineerden” magnetisch was op de plaats van de injectie.

Bovendien is aangetoond dat grafeen oxide bloedklonters kan veroorzaken en de longen kan beschadigen. Verklaart dit waarom bloedklonters zo’n vaak gerapporteerde bijwerking zijn van deze injecties? Is er een verband tussen deze longschade en de veronderstelde stijging van het aantal COVID-19 gevallen in gebieden waar veel injecties worden toegediend?

Deze en vele andere vragen rond grafeen oxide, injecties, maskers, en de zogenaamde pandemie moeten worden beantwoord, maar als we ons alleen richten op deze elementen van het gesprek lopen we het risico het grotere plaatje te missen.

Grafeen oxide, de toepassingen ervan en de impact op de mensheid zijn niet beperkt tot de zogenaamde pandemie. De toepassingen van grafeen en aanverwante materialen zijn vrijwel onbeperkt. En naarmate ze in het ecosysteem, binnen en buiten het menselijk lichaam worden geïntroduceerd, hebben ze het potentieel het onmogelijk te maken om aan het digitale domein te ontsnappen.

 
Over de toekomstige toepassingen van grafeen, schrijft Alan S. Brown:

“Het gebruik van silicium in de electronica domineert de wereld, maar ingenieurs wenden zich vaak tot andere soorten halfgeleiders om dingen te doen die silicium niet kan. Deze materialen – variërend van siliciumcarbide tot indiumgaliumarsenide – zenden licht uit en werken ermee samen; maken hoogfrequente microgolf-communicatie mogelijk in smartphones; werken met hogere snelheden en kunnen enorme hoeveelheden stroom aan.
 
Maar wat als één enkel materiaal dat allemaal zou kunnen – als het een wisselwerking aan zou kunnen gaan met elektronen, licht en zelfs magnetisme. Wat als het elektriciteit zou kunnen overbrengen als een metaal, en zich ook zou kunnen gedragen als een halfgeleider. Stel dat het een goede bouwsteen zou zijn voor kwantumcomputers? En – wat nog indrukwekkender is – wat als het al deze dingen zou kunnen doen door alleen maar zijn vorm te veranderen?
 
Dat materiaal is grafeen.”

Door grafeen en andere aanverwante nano-deeltjes in het menselijk systeem in te brengen, worden onze lichamen cybernetische (zichzelf aansturende) systemen waarin licht, microgolven en andere frequenties of magneten zouden kunnen worden gebruikt om lichamelijke en neurologische functies te besturen. Als sommige voorspellingen juist zijn, zal grafeen oxide op een dag even wijdverbreid zijn in onze wereld als plastic dat nu is. Het regent nu al van bovenaf op ons neer, vervuilt onze bodem, wordt met een laserprinter op voedsel gedrukt, en zit waarschijnlijk al in ons allemaal. Als dat zo is, lijkt het redelijk te concluderen dat, op basis van alles wat we weten over eerdere medische experimenten die op mensen zijn uitgevoerd, er vandaag iets soortgelijks aan de hand is.

 
Maar waarom zo’n materiaal in het menselijk lichaam brengen? Catherine Austin Fitts doet een gok:

“Dus laat me even doornemen waar ik denk dat hij heen gaat. Ik denk dat waar ze naartoe gaan – ze zijn nog volop aan het ontwikkelen, dus ik denk niet dat ze het al hebben – maar waar ze naartoe willen is een Microsoft Office systeem downloaden in je lichaam – in je brein, en het aansluiten op het Jedi cloud contract en het Amazon cloud contract bij de CIA. En als ze voor elkaar krijgen dat ze zeven miljard mensen direct kunnen aansluiten op hun cloud-contracten en virussen kunnen gebruiken – het is heel slim – virussen gebruiken om die updates te injecteren. Met elke nieuwe prik een nieuwe update..
 
In mijn meest recente artikel, “De injectie fraude” staat dat ik denk dat het bedrog is om deze “vaccins” vaccins te noemen, het zijn geen vaccins. En het zijn geen medicijnen. Ik denk dat het precies hetzelfde model is dat je gebruikt bij computers. Net zoals Bill Gates het mogelijk maakte voor de inlichtingendiensten om een achterdeur te krijgen in onze data en onze computers, willen ze een achterdeur in onze geest. En het is heel moeilijk om te accepteren als je nog niet de griezelige nieuwe technologieën, zoals die van Charles Lieber hebt bestudeerd. Het is moeilijk te doorgronden, maar we beginnen het te zien.”

Experimentele injecties. Magnetische nano-deeltjes. Een menselijk besturingssysteem. Helaas zijn dit niet de fantastische dromen van een eenzame, gestoorde wetenschapper, maar technologieën die al zijn ontwikkeld. De COVID-19 paniek heeft de introductie van deze en vele andere angstaanjagende technologieën in het publieke domein versneld. Als Trojaanse paarden zijn ze binnengekomen met nog meer angstaanjagende technologieën die nog geopenbaard moeten worden. Het werk van onderzoekers als Whitney Webb, Alison McDowell, Catherine Austin Fitts, Rosa Koire, James Corbett, Patrick Wood, en alle anderen die licht schijnen op deze transhumanistische agenda wordt belangrijker dan ooit.

Te lang hebben we ons blikveld beperkt tot COVID-19, net zoals de machten ons willen besturen. Er is geen pandemie, er is een psychologische operatie aan de gang. Tegen die operatie zouden we ons met man en macht moeten verzetten. En als we niet verder kijken dan Covid-19, dan kan de droom van de elite worden bereikt zonder enige tegenstand. We moeten niet alleen nee zeggen tegen experimentele injecties en maskers met nano-deeltjes, maar ook nee zeggen tegen alles dat wordt gebruikt om de grafeen oxide gevangenis die om ons heen wordt gebouwd tegen te houden.

 

 
Bron originele artikel: The Graphene Oxide Prison’ op het blog: What about the roads

 
Vertaling: Door Frankema

 

 

Website

De website van Vaccinvrij wordt steeds uitgebreid.
Ga regelmatig kijken!

 

Gratis boek

Download GRATIS boek: ‘Zorgwekkende gevolgen van vaccinaties’

 

Blog

De informatie op dit blog is onderbouwd met officiële bronnen. De bronnen staan onder de betreffende blogs; iedereen die dat wil kan ze controleren of bestuderen.

In de reguliere voorlichting ontbreken veel specifieke bronnen en relevante informatie. Deel daarom dit blog in uw netwerk. Dit kan door op de social media iconen te klikken aan de linkerkant van deze pagina.

Volg ons op social media

Sinds kort ook actief op Telegram.

Meld u aan voor de nieuwsbrief

 

 

Share This