De ‘Hoe nu verder?’ krant bij 5,9 miljoen mensen in de bus – doet u mee?

door | 23 feb 2022 | Overig

Hebben we in de toekomst nog wel échte vrijheid? Nederland staat op een tweesprong. Willen we dat onze kinderen opgroeien in een voorwaardelijke controlemaatschappij, gedicteerd door een wereldregering óf pakken we onze nationale en lokale democratische zeggenschap terug?

Wij zijn een groep bezorgde Nederlanders en hebben in samenwerking met de VVJ (Vereniging van Vrije Journalisten) en de onafhankelijke media het initiatief genomen om voor iedere inwoner van Nederland een gratis krant uit te brengen. De ‘Hoe Nu Verder krant’. Ons doel is om zoveel mogelijk mensen te informeren en om het maatschappelijk debat op gang te brengen over belangrijke onderwerpen die ons – in het bijzonder in deze tijd – allemaal aangaan. Denk aan thema’s zoals democratie, grondrechten, economie en gezondheid.

We willen de ‘Hoe Nu Verder krant’ vanaf 7 maart a.s. op ieder adres in Nederland bezorgen en streven naar een oplage van 5,9 miljoen stuks. Gelukkig hebben we al 54% van het bedrag wat hiervoor nodig is, geworven. Met dit bedrag kunnen ruim 3,1 miljoen kranten worden bezorgd (deze kranten worden sowieso bezorgd, onafhankelijk van het resultaat van deze crowd-funding actie).

Doneer hier: https://doneren.hoenuverder.org/

 

 

 

Website

De website van Vaccinvrij wordt steeds uitgebreid.
Ga regelmatig kijken!

 

Gratis boek

Download GRATIS boek: ‘Zorgwekkende gevolgen van vaccinaties’

 

Blog

De informatie op dit blog is onderbouwd met officiële bronnen. De bronnen staan onder de betreffende blogs; iedereen die dat wil kan ze controleren of bestuderen.

In de reguliere voorlichting ontbreken veel specifieke bronnen en relevante informatie. Deel daarom dit blog in uw netwerk. Dit kan door op de social media iconen te klikken aan de linkerkant van deze pagina.

Volg ons op social media

Sinds kort ook actief op Telegram.

Meld u aan voor de nieuwsbrief

 

 

Share This