De Jonge en Rutte: hoe betrouwbaar zijn onze politici?

door | 22 jul 2020 | COVID-19 ziekte, Farmaceutische industrie, Nationale politiek

Het onderstaande gastblog werd eerder gepubliceerd op de website van C.F. van der Horst, schrijver van het boek ‘Dodelijke Leugens – artsen en patiënten misleid’, dat u hier kunt bestellen.

 

 

De Jonge en Rutte: hoe betrouwbaar zijn onze politici?

C.F. van der Horst

Graag willen we uw aandacht vestigen op twee politici die in de corona-crisis een prominente rol spelen: Hugo de Jonge en Mark Rutte. Beiden zijn een overtuigd voorstander van vaccinatie en maken zich hier sterk voor. Maar kennen ze wel de keerzijde van vaccinatie? Iedere medicatie heeft bijwerkingen. Vaccins zijn daarop geen uitzondering.

Voor een politicus of ouder een weloverwogen beslissing kan nemen over vaccinatie, dient men zowel baat als schade te kennen. Wat weten gezondheidsminister De Jonge en premier Rutte hierover? En wat willen ze weten?

We hebben voor u een video gemaakt met schokkend beeldmateriaal van deze heren. De individuele onderdelen van de video waren reeds op verschillende media te vinden, maar juist de combinatie maakt duidelijk hoe het met de integriteit van deze bewindslieden gesteld is.

Bekijk deze video van ongeveer 7 minuten en oordeelt u zelf hoe betrouwbaar onze politici zijn.

 

 

 
Het boek: Dodelijke leugens – artsen en patiënten misleid’ zet zich in voor een goede gezondheid voor ons allemaal. Belangrijke onderwerpen daarin zijn landbouw, voedingsmiddelen en een omgeving (inclusief drinkwater) zonder chemicaliën, en geen of weinig medicatie. Dat laatste wordt een stuk makkelijker als de eerste drie zaken voldoende aandacht krijgen. Het verstrekken van correcte informatie over deze onderwerpen en het aankaarten van oneerlijke of incorrecte gegevens maakt een belangrijk deel uit van onze missie. Het boek ‘Dodelijke leugens – Artsen en patiënten misleid’ is precies daarom geschreven.

Website

De website van Vaccinvrij wordt steeds uitgebreid.
Ga regelmatig kijken!

 

Gratis boek

Download GRATIS boek: ‘Zorgwekkende gevolgen van vaccinaties’

 

Blog

De informatie op dit blog is onderbouwd met officiële bronnen. De bronnen staan onder de betreffende blogs; iedereen die dat wil kan ze controleren of bestuderen.

In de reguliere voorlichting ontbreken veel specifieke bronnen en relevante informatie. Deel daarom dit blog in uw netwerk. Dit kan door op de social media iconen te klikken aan de linkerkant van deze pagina.

Volg ons op social media

Sinds kort ook actief op Telegram.

Meld u aan voor de nieuwsbrief

 

 

Share This