‘De macht van de onzichtbare bankiers’ – Peter Toonen en Lucas Hollert in gesprek bij Cafe Weltschmerz

door | 30 nov 2021 | COVID-19 ziekte

Lucas Hollert is de schrijver van ‘De macht van de onzichtbare bankiers’.

In dit boek legt hij uit waarom deze bizarre corona onzin pas het begin is. Na corona zijn het klimaat lockdowns en persoonlijke co2 budgetten. Er wordt nu al aan de energieknoppen gedraaid en ook dat is onderdeel van de verborgen agenda 2030 van de globalistische elite.

De levensgevaarlijke psychopaat Klaus Schwab van het World Economic Forum (WEF) voorspelt een Cyber Attack en als deze crimineel dat zegt kan je er van uit gaan dat het gaat gebeuren. Hij zegt niet wanneer, maar bereid je voor.

Gaan wij dit allemaal net zo makkelijk accepteren als de cabalprik van Bill Gates? Wat er om ons heen gebeurt is niet toevallig en er moeten nog hééééél veel mensen wakker worden. Zolang de massa nog in een diepe winterslaap verkeert en alle adviezen van onze liegende en bedriegende overheid en media klakkeloos accepteren, gaat het alleen maar erger worden en ligt slavernij in het verschiet voor onze kinderen en kleinkinderen.

U kunt het boek tijdelijk met korting bestellen. Klik hier

“Het is tijd voor burgerlijke ongehoorzaamheid. Als wij allemaal stoppen met klakkeloos doen wat onze liegende en bedriegende overheid en media van ons verlangen, dan is het snel gebeurd en kunnen wij weer gewoon gaan doen.” – Lucas Hollert

 

 

 

Website

De website van Vaccinvrij wordt steeds uitgebreid.
Ga regelmatig kijken!

 

Gratis boek

Download GRATIS boek: ‘Zorgwekkende gevolgen van vaccinaties’

 

Blog

De informatie op dit blog is onderbouwd met officiële bronnen. De bronnen staan onder de betreffende blogs; iedereen die dat wil kan ze controleren of bestuderen.

In de reguliere voorlichting ontbreken veel specifieke bronnen en relevante informatie. Deel daarom dit blog in uw netwerk. Dit kan door op de social media iconen te klikken aan de linkerkant van deze pagina.

Volg ons op social media

Sinds kort ook actief op Telegram.

Meld u aan voor de nieuwsbrief

 

 

Share This