De mazelen pagina is online! – het is aan u om de informatie te lezen en te verspreiden

door | 23 aug 2018 | BMR-vaccin, Overig

Little boy with rashDe mazelen pagina is on-line. Ga kijken alstublieft. Lees hem alstublieft en deel de link van deze pagina in uw netwerk.

https://stichtingvaccinvrij.nl/bmr-vaccin/

 

 

 

 

Het team van Vaccinvrij heeft de laatste weken keihard gewerkt om een goed en realistisch overzicht te maken van het ‘gevaar’ van de mazelen. We hebben websites en artikelen in medische tijdschriften bestudeerd, rapporten doorgespit etc. Informatie gecheckt en nog een keer gecheckt. Geschreven en herschreven. En niet in de laatste plaats: ons uiterste best gedaan om de informatie op een controleerbare, leesbare manier aan te bieden.

 
Voor velen van u een open deur: de informatie zoals u die nu in de media krijgt over de mazelen is absurd, onvolledig en eenzijdig. En het wordt helaas zo vaak en met zo veel overtuiging herhaald dat de massa zal gaan geloven dat het waar is dat de mazelen een gevaarlijke ziekte is, en dat het waar is dat ouders die niet vaccineren onverantwoordelijk zijn en dus ‘moeten worden aangepakt’.

 
Het is twee voor twaalf. En het is aan u om de informatie op de mazelenpagina tot u te nemen en ervoor te zorgen dat het verder wordt verspreid. Als de ‘feiten en vragen’ op de mazelenpagina ouders met jonge kinderen zullen bereiken – en dat is hard nodig – dan zal dit niet gebeuren via de media, niet via de medici, niet via politici, maar via de ouders zelf.

 

 
Ik wil Ellen Vader en Daphne Knipping bedanken voor hun enorme steun bij het voorbereidend onderzoek voor het schrijven van de mazelenpagina.

 

 
En last but not least een oproep willen doen aan ouders van kinderen die denken dat hun kind vaccinatieschade heeft opgelopen door de BMR om contact met mij op te nemen. Ik zou u graag een aantal interviews willen doen. U kunt mij bereiken via de contactpagina op de site.

 

 

 

 

 

 

 

 

Over de auteur: Door Frankema is moeder van twee ongevaccineerde, inmiddels volwassen kinderen, schrijfster van het boek: ‘Vaccinvrij – ouders, artsen en wetenschapper over vaccins en vaccinvrij opgroeien’, en initiatiefneemster van de stichting vaccinvrij

Website

De website van Vaccinvrij wordt steeds uitgebreid.
Ga regelmatig kijken!

 

Gratis boek

Download GRATIS boek: ‘Zorgwekkende gevolgen van vaccinaties’

 

Blog

De informatie op dit blog is onderbouwd met officiële bronnen. De bronnen staan onder de betreffende blogs; iedereen die dat wil kan ze controleren of bestuderen.

In de reguliere voorlichting ontbreken veel specifieke bronnen en relevante informatie. Deel daarom dit blog in uw netwerk. Dit kan door op de social media iconen te klikken aan de linkerkant van deze pagina.

Volg ons op social media

Sinds kort ook actief op Telegram.

Meld u aan voor de nieuwsbrief

 

 

Share This