De nieuwe WPG: worden maatregelen nu definitief?

door | 14 feb 2023 | COVID-19 ziekte, Pandemiewet, Rechten

De WPG, Wet publieke gezondheid is in februari bij de Senaat in stemming gebracht, nadat de Tweede Kamer er in december haar goedkeuring aan heeft gegeven vanuit een meerderheid van de stemmen. Joris Baas gaf er in De Andere Krant van 8 januari jl. aandacht aan met een kritisch artikel.

In een tafelgesprek met Joris, Frank Stadermann en Gideon van Meijeren, gemodereerd door Heidi Gundel, wordt gesproken over wat deze wet nu eigenlijk inhoudt voor de samenleving en voor de democratie. En hoe liggen de verhoudingen met belanghebbende partijen zoals Big Pharma en de WHO? Wat gebeurt er met de mensenrechten wanneer een (toekomstig) Minister van VWS de macht in handen heeft om bij dreiging van een A1 ziekte, deze wet te activeren?
 
In sommige gevallen heeft de computer even de tijd nodig om de video te laden. Verlies niet te snel uw geduld; deze info is heel belangrijk.
 

 
 
Meer info:
https://deanderekrant.nl/nieuws/pandemiewet
– Open brief van journalist Erick Overveen aan de leden van de Eerste kamer
https://deanderekrant.nl/file/DAK:/2023/PDF/Zorgen%20om%20de%20WPG%20-
%20open%20brief%20aan%201e%20Kamer%20-%20door%20Erick%20Overveen.pdf

Deze video is geproduceerd door Café Weltschmerz. Café Weltschmerz gelooft in de kracht van het gesprek en zendt interviews uit over actuele maatschappelijke thema’s. Zij bieden een hoogwaardig alternatief voor de mainstream media. Café Weltschmerz is onafhankelijk en niet verbonden aan politieke, religieuze of commerciële partijen.

Waardeert u hun video’s? Help hen in de strijd naar een eerlijker Nederland, vrij van censuur en Steun Café Weltschmerz met een donatie of wordt Stamgast!

 

 

Website

De website van Vaccinvrij wordt steeds uitgebreid.
Ga regelmatig kijken!

 

Gratis boek

Download GRATIS boek: ‘Zorgwekkende gevolgen van vaccinaties’

 

Blog

De informatie op dit blog is onderbouwd met officiële bronnen. De bronnen staan onder de betreffende blogs; iedereen die dat wil kan ze controleren of bestuderen.

In de reguliere voorlichting ontbreken veel specifieke bronnen en relevante informatie. Deel daarom dit blog in uw netwerk. Dit kan door op de social media iconen te klikken aan de linkerkant van deze pagina.

Volg ons op social media

Sinds kort ook actief op Telegram.

Meld u aan voor de nieuwsbrief

 

 

Share This