De opzienbarende lezing van Dr. David Martin bij het Europese Parlement – hoe kan de criminele agenda met zoveel bewijs nog doorgaan?

door | 3 jun 2023 | COVID-19 vaccin, COVID-19 ziekte, Europese Unie

Dr. David Martin is oprichter en eigenaar van het bedrijf M-CAM International dat op basis van onderzoek en uitgevaardigde patenten zakelijk advies geeft aan bedrijven in ruim 160 landen. Hij heeft persoonlijk de Wereldbank en veel overheden geadviseerd.

Zijn lezing op de “International Covid Summit III” in Brussel begin mei in het Europese Parlement gaat viraal op sociale media. Martin legt aan de hand van aangevraagde patenten van de laatste 70 jaar heel goed de criminaliteit bloot achter de zogenaamde corona-pandemie.

Het bewijs suggereert dat Covid-19 opzettelijk werd vrijgelaten door de Amerikaanse regering in Wuhan, China, met het doel om een wereldwijde pandemie te veroorzaken om de publieke acceptatie van Amerikaanse farmaceutische vaccins te vergroten.

Aan de hand van patenten toont hij aan dat het de bedoeling was om van het coronavirus een bio-wapen te maken dat opzettelijk werd vrijgelaten in Wuhan. En ook dat de creatie van het virus en het vaccin al meer dan een halve eeuw gaande was voordat de pandemie “uitbrak”. Opvallend is dat hij spreekt over coronavirus-modellen wat suggereert dat hij ervan op de hoogte is dat de virustheorie niet klopt. Meer info: Virustheorie doorgeprikt.

 
 

Dr. David Martin

 


 
 

Korte samenvatting van de lezing van Dr. David Martin

 
“De meeste mensen zullen niet beseffen dat het coronavirus als model voor een pathogeen al in 1965 is geïsoleerd. Men ontdekte toen al dat het handig gebruikt kon worden als basis voor allerlei toepassingen. Dat was dus al in 1965! Deze informatie is allemaal terug te vinden in talrijke publicaties.

In 1966 werd het eerste COV-model van dit coronavirus gebruikt voor een trans-Atlantisch, biologisch experiment voor menselijke manipulatie tussen de VS en het VK.

In 1967 werden de eerste experimenten uitgevoerd met inentingen. Het gaat dus om een pathogeen dat al 56 jaar in de maak is en op die manier werd de gewone verkoudheid vanaf 1970 omgevormd tot een hybride aandoening.

Fokkers van honden en varkens ontdekten dat dit gemanipuleerde pathogeen maag- en darmproblemen veroorzaakte en dat vormde de basis voor het eerste Pfizer-patent op het vlak van spike-eiwitten in 1990.

Men ontdekte in 1990 nog iets anders: deze zogenaamde vaccins werkten niet omdat het COV-sjabloon zeer flexibel en veranderlijk is. Duizenden publicaties ontstonden tussen 1990 en 2018 met steeds dezelfde conclusie: het coronavirus ontsnapt steeds aan de vaccinatie-impuls omdat het te snel muteert. Deze wetenschap heeft men ook nooit ontkend.

In 2002 heeft de University of North Carolina Chapel Hill een patent ingediend voor een kloon van de genoemde variant met de eigenschap dat besmettelijke replicatie onmogelijk is gemaakt op basis van onderzoek dat door Anthony Fauci werd gefinancierd. Dit betekent dat het gaat om een pathogeen dat ontworpen is als wapen dat specifiek op individuen gericht is zonder dat daarbij collaterale schade optreedt voor anderen uit de omgeving. SARS is dus geen natuurlijk optredend fenomeen. De natuurlijk optredende voorouder ervan veroorzaakt gewone verkoudheid of griep met maag- en darmklachten.

Technologie die biologische oorlogsvoering mogelijk maakt, voelt aan als een wapen om de mensheid te vernietigen.”
 

 

30+ andere sprekers op de Summit

 
De onderstaande 8 uur durende video is de volledige versie van de “International Covid Summit III in het Europese Parlement in Brussel waar ongeveer 30 sprekers een korte presentatie hielden. Deze uitzending bevat alle informatie die u nodig heeft over COVID-19 om te kunnen zien dat het één grote leugen was.

De zogenaamde COVID-19 preventie, -behandeling en -beleid zijn allemaal ontworpen om mensen in angst te houden en ze ertoe te bewegen om hun rechten op te geven en gevaarlijke experimentele procedures te ondergaan.

Hoe bijzonder is het dat dit nu allemaal openlijk gezegd wordt in het Europese Parlement?!
 


 
 

Website

De website van Vaccinvrij wordt steeds uitgebreid.
Ga regelmatig kijken!

 

Gratis boek

Download GRATIS boek: ‘Zorgwekkende gevolgen van vaccinaties’

 

Blog

De informatie op dit blog is onderbouwd met officiële bronnen. De bronnen staan onder de betreffende blogs; iedereen die dat wil kan ze controleren of bestuderen.

In de reguliere voorlichting ontbreken veel specifieke bronnen en relevante informatie. Deel daarom dit blog in uw netwerk. Dit kan door op de social media iconen te klikken aan de linkerkant van deze pagina.

Volg ons op social media

Sinds kort ook actief op Telegram.

Meld u aan voor de nieuwsbrief

 

 

Share This