De PCR-testengeven een vertekend beeld, en de kosten ervan kunnen oplopen tot 2 miljoen euro per dag?!

door | 23 sep 2020 | COVID-19 ziekte

De “toename aan coronapatiënten” heeft een vies luchtje. Waarom wordt de toename aan COVID-19 niet langer afgemeten aan het aantal mensen dat op de IC ligt? Of aan het aantal sterfgevallen? Waarom worden gezonde mensen getest – in de (na)zomer – en wat zijn de kosten? Is het destructieve beleid van dit moment gebaseerd op een ongefundeerde hype in de politiek en in de media?

 

 

Omstreden werking PCR testen

Café Weltschmerz – Mario Ortiz

In café Weltschmerz werd Mario Ortiz op 13-08-20 geïnterviewd door Flavio Pasquino. Dit is de korte inhoud van het interview:

Diederik Gommers stuurde een bericht aan Drs. Mario Ortiz Buijsse via Linkedin. In dat bericht gaf hij aan het met hem eens te zijn, dat de PCR test waarmee we Covid 19 testen bij mensen, niets zegt over de klinische implicaties en het eventuele ziekteverloop. Sterker nog, volgens biochemicus Mario Ortiz is het aangetoonde ‘bewijs voor COVID-19 veelal een klein stukje “schroot”; niet actieve en in minuscule kleine aantallen aanwezige, dode virusdeeltjes. Flavio Pasquino interviewde deskundige Mario Ortiz over de waarde en betekenis van de PRC test en de rampzalige gevolgen ervan. Ze spraken over het bericht van Diederik Gommers en over de ontwijkende antwoorden van Jaap van Dissel (RIVM) tijdens de technische briefing. Tevens analyseerden ze de technische briefing van de NOS op 11 aug jl. waar Tweede Kamerleden vragen konden stellen aan het RIVM en de GGD.

 

 

 

 

Café Weltschmerz – Willem Engel

Op 28-08-20 volgde een interview met Willen Engel door Ramon Bril. Korte inhoud van “De vernietigende zwendel en hoe het zit met de PCR-test”

Het is opmerkelijk dat er zoveel meer ‘besmettingen’ bijkomen zonder dat mensen opgenomen worden in het ziekenhuis. Het virus is niet minder gevaarlijk geworden, het was nooit echt gevaarlijk, we testen gewoon bizar veel meer. De propagandistische media gebruiken een data-golf aan vals positieve PCR testen om ons bang te maken voor een tweede golf. Dit is natuurlijk gewoon het opschalen van het aantal tests dat wordt gedaan, voornamelijk bij gezonde mensen. Omdat de PCR test essentieel is in deze wereldwijde zwendel, er worden zelfs nu tweede loc downs ingezet alleen op basis van een golf aan vals positieve testen, dat Willem en zijn team de diepte in zijn gedoken van hoe deze test wordt uitgevoerd.

 

 
Kortom – het valt zeer aannemelijk te maken dat we het niet moeten hebben van de PCR test. Maar het kabinet slaat alles in de wind en haar hele destastreuze beleid – “in afwachting van het versneld ingevoerde” en waarschijnlijk gevaarlijke vaccin – rust op het toegenomen aantal besmettingen als gevolg van het toegenomen aantal testen.

 

 

En de kosten kunnen oplopen tot 2 miljoen euro per dag?!

Het onderstaande filmpje is viraal gegaan op Facebook. Kijk en oordeel zelf – het is uw belastinggeld.

 

 

 

 

Website

De website van Vaccinvrij wordt steeds uitgebreid.
Ga regelmatig kijken!

 

Gratis boek

Download GRATIS boek: ‘Zorgwekkende gevolgen van vaccinaties’

 

Blog

De informatie op dit blog is onderbouwd met officiële bronnen. De bronnen staan onder de betreffende blogs; iedereen die dat wil kan ze controleren of bestuderen.

In de reguliere voorlichting ontbreken veel specifieke bronnen en relevante informatie. Deel daarom dit blog in uw netwerk. Dit kan door op de social media iconen te klikken aan de linkerkant van deze pagina.

Volg ons op social media

Sinds kort ook actief op Telegram.

Meld u aan voor de nieuwsbrief

 

 

Share This