De plannen van de WHO – het einde van de democratie: digitaal vaccinpaspoort gebaseerd op blockchain

door | 2 sep 2021 | COVID-19 ziekte, WHO

Op 27-08-21 heeft de Wereldgezondheidsorganisatie heeft een document vrijgegeven met richtlijnen voor een digitaal vaccin-certificaat dat op blockchain gebaseerd zal zijn. Dit zal worden gebruikt om in elk land een vaccin-paspoort in te voeren. Het wordt gefinancierd door de Bill & Melinda Gates Foundation & de Rockefeller Foundation.

Als u nog een reden zoekt om nee te zeggen tegen de maatregelen, om nee te zeggen tegen het vaccin en om nee te zeggen tegen de testmaatschappij is dit het. De duivel laat zijn ware gezicht zien met dit document. U kunt het hier downloaden.

 

 

Wat is Blockchain technologie?

“Een blockchain is een groeiende lijst van records (gegevensbestanden), blokken genaamd, die met elkaar verbonden zijn door middel van cryptografie (beveiligde data). Elk blok bevat een cryptografische hash (link) van het vorige blok, een tijdstempel, en transactiegegevens (meestal voorgesteld als een Merkle boom).” – Wikipedia1

 

 

Wat zegt IBM over Blockchain technologie?

“Blockchain is ideaal voor het leveren van die informatie omdat het onmiddellijke, gedeelde en volledig transparante informatie biedt die is opgeslagen op een onveranderlijk grootboek dat alleen toegankelijk is voor leden van het netwerk die daarvoor toestemming hebben. Een blockchain-netwerk kan bestellingen, betalingen, rekeningen, productie en nog veel meer bijhouden.” – IBM2

Dit zou alle alarmbellen moeten doen afgaan. Paspoorten zijn het wapen van medische tirannie. Het is een fluitje van een cent om op het “digitaal certificaat” alles – financiële gegevens, opleiding, gedrag etc. – te registreren over elke wereldbewoner. En dat is “alleen toegankelijk” voor wie? Als we kijken naar de mensen die het rapport hebben gefinancierd voorspelt dit weinig goeds over de mensen die de controle gaan krijgen over de mensheid. Bill & Melinda Gates Foundation, Fondation Botnar (die zichzelf omschrijft als “kampioen in het gebruik van AI”), Rockefeller Foundation… 3

 
Het gebruik van dit paspoort voor “andere doeleinden” staat overigens al in dit document.

“In de context van de pandemie van het coronavirus (COVID-19) is het concept van digitale documentering van COVID-19-certificaten (DDCC) een mechanisme waarmee de gezondheidsgegevens van een persoon in verband met COVID-19 digitaal kunnen worden gedocumenteerd via een elektronisch certificaat. Een digitaal vaccinatiecertificaat dat de huidige vaccinatiestatus van een persoon documenteert kan worden gebruikt voor continuïteit van zorg of als bewijs van vaccinatie voor andere doeleinden dan gezondheidszorg. Het resulterende product van deze benadering wordt aangeduid als de Digitale Documentatie van COVID-19 Certificaten: Vaccinatiestatus (DDCC:VS) genoemd.” -WHO4

Let op: “In de context van de pandemie” en “andere doeleinden dan gezondheidszorg” suggereren dat ditzelfde “resulterende product” in een andere context voor welke doeleinden de zelfbenoemde elite die opereert via de WHO ook maar goeddunkt kan gebruiken! Laten we ons geen illusies maken. Mensen als Bill Gates en de leden van de Rockefeller familie hebben niet het beste met de mensheid voor.

 

 

Het einde van de democratie

We hebben al eerder het interview van Del Bigtree met Naomi Wolf – voormalig politiek adviseur van Bill Clinton, en nu werkzaam als directeur van techbedrijf Daily Clout – geplaatst, maar we plaatsen het nog een keer. De “bijwerking” van het vaccinatiepaspoort is het einde van de democratie.

 

 

 
Wilt u geen leven als slaaf? Weiger vaccins. En weiger vaccin-paspoorten.

 

 

Bronnen:

1. https://en.wikipedia.org/wiki/Blockchain
2. https://www.ibm.com/topics/what-is-blockchain
3. https://www.fondationbotnar.org/
4. https://apps.who.int/iris/handle/10665/343361

 

 

Website

De website van Vaccinvrij wordt steeds uitgebreid.
Ga regelmatig kijken!

 

Gratis boek

Download GRATIS boek: ‘Zorgwekkende gevolgen van vaccinaties’

 

Blog

De informatie op dit blog is onderbouwd met officiële bronnen. De bronnen staan onder de betreffende blogs; iedereen die dat wil kan ze controleren of bestuderen.

In de reguliere voorlichting ontbreken veel specifieke bronnen en relevante informatie. Deel daarom dit blog in uw netwerk. Dit kan door op de social media iconen te klikken aan de linkerkant van deze pagina.

Volg ons op social media

Sinds kort ook actief op Telegram.

Meld u aan voor de nieuwsbrief

 

 

Share This