De plannen voor een directe reset van de centrale banken van de G7- deel 1

door | 22 okt 2021 | COVID-19 ziekte

Dit is het eerste deel van het in vier delen geschreven artikel ‘De plannen voor een directe reset van de centrale banken van de G7’:

Deel 1. Podcast over de komende reset van valuta met Catherine Austin Fitts en Whitney Webb

Deel 2. Hoe werkt het Chinese sociale kredietsysteem?

Deel 3. Tekenen van een versnelde invoering van een vergelijkbaar sociaal kredietsysteem in Nederland en
de rest van de wereld

Deel 4. Manieren om buiten het systeem te handelen en te overleven: decentralisatie, privacy & zelfvoorziening

• Gebruik van digitale privédiensten
• Gedecentraliseerde crypto’s en privacymunten
• fysiek geld
• Vers voer en watervoorziening
• Lichamelijke en mentale gezondheid

 
Een mooie quote van de Last American Vagabond voordat u zich in het artikel verdiept:

“Zoals altijd, neem de informatie besproken in de tekst en video’s hieronder tot uzelf, onderzoek het en kom tot uw eigen conclusies. Iedereen die u vertelt wat de waarheid is, of beweert dat hij of zij het antwoord heeft, zal u waarschijnlijk op een dwaalspoor brengen, om de één of andere reden. Blijf waakzaam.”

 

 

Deel 1. The Coming Currency Reset podcast met Catherine Austin Fitts en Whitney Webb

 
Deze podcast is opgenomen op 16 januari jl., maar zou ook zo gisteren opgenomen kunnen zijn qua relevantie en actualiteit. Dat komt omdat Catherine Austin Fitts (voormalig Assistent Minister van Huisvesting en Stedelijke Ontwikkeling in de Bush senior administratie, voormalig top Wall Street bankier en oprichtster van Solari Inc.) en Whitney Webb (Onafhankelijk Onderzoeksjournaliste) door hun kennis, ervaring, expertise en visie ver vooruit op de troepen lopen.

In deze podcast bespreken ze de Orwelliaanse top G7 Centrale Banken ‘The Going Direct Reset’ plannen. Deze plannen zullen een soort combinatie zijn tussen het Chinese Sociale Kredietsysteem en een totalitair digitaal financieel systeem, waarin het geld straks letterlijk ‘aan en uit’ gezet kan worden en iemand geografisch en sociaal gezien buitengesloten kan worden. Een aantal onderwerpen die aan bod komen zijn: Inclusieve Kapitalisme, Centrale Bank Digitale Cryptovaluta (CBDC) vs. gedecentraliseerde cryptovaluta, Universeel Basisinkomen (UBI), Operation Warp Speed en de Covid-19 vaccins die de weg vrijmaken naar het transhumanisme, de Amerikaanse Binnenlandse Terrorisme Wet en het verder uitbreiden van de politiestaat.

Naast al deze dystopische onderwerpen bespreken ze ook oplossingen om buiten het systeem te kunnen overleven. Meer informatie over het Chinese Sociale kredietsysteem en hoe een soortgelijk systeem versneld tijdens het coronatijdperk zichtbaar in Nederland en andere landen wordt ingevoerd, kun je onderaan dit artikel vinden. Gevolgd door een belangrijk overzicht van hoe men buiten het systeem kan leren opereren en overleven. Deze onderwerpen zijn erg belangrijk om van op de hoogte te zijn. Lees het hele artikel daarom a.u.b. aandachtig door.

De podcast van Catherine & Whitney is voor elke waarheidszoeker zeer aan te raden. Het helpt om een beter beeld te krijgen van de globale financiële transformatie die momenteel op de achtergrond wordt doorgevoerd tijdens het coronatijdperk en ons leven voor altijd zal veranderen.

U kunt de vertaalde podcast van Catherine Austin Fitts en Whitney Webb hier terugvinden. De duur is 70 minuten. De tijdcodes kunt u onder de video vinden.

 

 

 

Tijdcodes:
2:50 min ‘The Going Direct Reset’ goedkeuring van de top G7 Centrale Banken
7:15 min Een nieuw Orwelliaans economisch systeem; Inclusieve Kapitalisme
15:44 min Centrale Bank Digitale Cryptovaluta (CBDC) vs gedecentraliseerde cryptovaluta
30:45 min Universeel Basisinkomen (UBI)
41:00 min Transhumanisme en de genetische Covid-19 vaccins
54:50 min Onrust in Washington D.C., de Binnenlandse Terrorisme Wet & uitrol van de Politiestaat
1:06:26 min Oplossingen om buiten het systeem te overleven
 

In de volgende nieuwsbrief vindt u deel 2 van deze serie.

 
Dit artikel werd eerder gepost op CSTV.

 

 

Website

De website van Vaccinvrij wordt steeds uitgebreid.
Ga regelmatig kijken!

 

Gratis boek

Download GRATIS boek: ‘Zorgwekkende gevolgen van vaccinaties’

 

Blog

De informatie op dit blog is onderbouwd met officiële bronnen. De bronnen staan onder de betreffende blogs; iedereen die dat wil kan ze controleren of bestuderen.

In de reguliere voorlichting ontbreken veel specifieke bronnen en relevante informatie. Deel daarom dit blog in uw netwerk. Dit kan door op de social media iconen te klikken aan de linkerkant van deze pagina.

Volg ons op social media

Sinds kort ook actief op Telegram.

Meld u aan voor de nieuwsbrief

 

 

Share This