De poging tot moord op 6 miljard mensen

door | 8 jul 2022 | COVID-19 vaccin

De onderstaande video is zeer confronterend. Om niet direct weggezet te worden als complotdenker, heb ik hem daarom omlijst met eerste alinea’s van artikelen die de laatste tijd bijna dagelijks mijn mailbox instromen.

Sinds we mensen met experimentele Covid-injecties inspuiten is er een “onverklaarbare” oversterfte wereldwijd, is er een enorme toename aan doodgeboren baby’s, en sterfte bij kinderen, en nemen problemen met voortplanting toe vanwege verminderde kwaliteit sperma, en problemen met menstruatie en eierstokken. Het heeft niets met het vaccin te maken? Duh..

 

 

Problemen met voortplanting

 
URGENT: Het Covid-vaccindocument over dalend aantal zaadcellen is nog erger dan het op het eerste gezicht lijkt

“Vrijdag publiceerde het tijdschrift Andrology een peer-reviewed paper waaruit blijkt dat het aantal zaadcellen bij mannen sterk is gedaald na de tweede dosis van Pfizer’s mRNA Covid-vaccin. Gebaseerd op tellingen van mannen die sperma doneerden aan drie vruchtbaarheidsklinieken in Israël, is deze bevinding vernietigend – medisch en politiek gezien. Het raakt de kern van de allerbelangrijkste vraag over de mRNA-prikken, namelijk of ze verborgen vruchtbaarheidsrisico’s hebben.” – NieuwsbriefAlex Berenson

https://alexberenson.substack.com/p/urgent-the-covid-vaccine-paper-on/comments

 
Kan het Covid vaccin de vruchtbaarheid beïnvloeden? – Dr. Mercola

“Vrouwen in de V.S. hebben veranderingen gemeld in hun menstruatiecyclus na COVID-19 injecties. De veranderingen omvatten zwaardere, vroegere en meer pijnlijke menstruaties, evenals onverwachte doorbraakbloedingen bij vrouwen die langdurende anticonceptie gebruiken of degenen die post-menopauzaal zijn en al jaren of zelfs decennia geen menstruatie meer hadden gehad. Gezondheidsfunctionarissen hebben geprobeerd om de rapporten weg te poetsen, maar ze zijn te talrijk geworden om te negeren.”

https://www.theepochtimes.com/can-the-covid-vaccine-affect-fertility_4554658.html

 
Nieuwe Studie & Pfizer Documenten bewijzen dat Covid-19 Vaccinatie massale Depopulatie zal veroorzaken door Onvruchtbaarheid & Dood

“Een berg van bewijsmateriaal, gevonden in de vertrouwelijke Pfizer documenten die de U.S. Food & Drug Administration gedwongen was te publiceren door een gerechtelijk bevel, bewijst dat Covid-19 vaccinatie gaat leiden tot ontvolking door zijn effect op de vruchtbaarheid bij vrouwen, zijn bijdrage aan zwangerschapsverlies, en de schade die het veroorzaakt bij pasgeboren baby’s, helaas leidend tot vroegtijdige dood.”

https://expose-news.com/2022/06/26/new-study-pfizer-docs-depopulation-infertility/?cmid=f7b776b7-2d24-4d55-bac1-d3f27e7c4cf6

 

Toename doodgeboren baby’s

 
Britse begrafenisondernemer spreekt zich uit: Sterftecijfer pasgeboren baby’s vertienvoudigd na inentingen

“Doodgeboren baby’s stapelen zich op in mortuaria” – Begrafenisondernemer op Rumble

https://rumble.com/vvfqsm-uk-funeral-director-speaks-out-newborn-baby-death-rates-increased-tenfold-a.html

 
Dramatische daling van geboorten in Duitsland

“Duitsland beleeft in het eerste kwartaal van 2022 een vreemde daling van het aantal geboorten, totaal niet in overeenstemming met hun ervaring in de afgelopen jaren.” – Nieuwsbrief Igor Chudov

https://igorchudov.substack.com/p/dramatic-decrease-in-births-in-germany

 
23% daling geboortecijfer in Taiwan

“Volgens een rapport van de Taiwanese overheid is het geboortecijfer in mei 2022 met 23,24% gedaald, vergeleken met mei 2021.” – Nieuwsbrief Igor Chudov

https://igorchudov.substack.com/p/depopulation-of-taiwan

 
Beste vrienden, Sorry dat ik een genocide aankondig – Het is waar en ze weten dat ze de baby’s doden

“Ik heb enkele weken gezwegen. Vergeef me. De waarheid is: Ik ben bijna sprakeloos geworden – of het literaire equivalent daarvan – omdat ik onlangs de weinig benijdenswaardige taak had om aan de wereld te verkondigen dat er inderdaad een genocide – of wat ik een “baby die-off” heb genoemd – gaande is.
De WarRoom/DailyClout Pfizer Documents Research Volunteers, een groep van 3000 hooggekwalificeerde artsen, RN’s, biostatistici, medische fraude-onderzoekers, laboranten en onderzoekswetenschappers, hebben rapport na rapport uitgebracht, zoals u wellicht weet, om de wereld te vertellen wat er staat in de 55.000 interne Pfizer documenten die de FDA 75 jaar lang geheim wilde houden. Op bevel van de rechtbank zijn deze documenten onder dwang openbaar gemaakt. En onze experts dienen de mensheid door deze documenten door te lezen en ze in lekentaal uit te leggen. U kunt alle rapporten van de Vrijwilligers vinden op DailyClout.io.
De onthulde leugens zijn schokkend.”
– Naomi Wolf – Daily Cloud

https://naomiwolf.substack.com/p/dear-friends-sorry-to-announce-a?s=08

 

 

 

Oversterfte

 
Opvallende oversterfte tijdens derde coronagolf blijft onverklaard – NOS

“In de derde golf, die rond het einde van de zomer begon, stierven zo’n 11.000 mensen meer dan gebruikelijk. Ruim 3000 van hen overleden niet aan corona. “Mogelijk droegen andere doodsoorzaken bij aan de oversterfte”, schrijven de onderzoekers. Ze zeggen dat er meer onderzoek nodig is om het antwoord op de vraag te vinden.” – NOS

https://nos.nl/artikel/2433702-opvallende-oversterfte-tijdens-derde-coronagolf-blijft-onverklaard

 
Sudden Adult [Vaccin] Death Syndrome: Het aantal sterfgevallen in Australië is met 18% gestegen sinds het begin van 2022, maar slechts 6% van alle sterfgevallen is toegeschreven aan COVID-19

“Volgens het Australische Bureau voor de Statistiek (ABS) waren er op 27 maart 2022 44 331 sterfgevallen, dat zijn er 6 609 meer dan het historische gemiddelde, wat neerkomt op een stijging van het aantal sterfgevallen met 18%.
Van de 44 331 sterfgevallen op 27 maart werden er echter slechts 2 903 in verband gebracht met Covid-19, wat neerkomt op slechts 6% van alle sterfgevallen.”

https://expose-news.com/2022/06/25/sads-australia-huge-increase-excess-deaths/

 
Stijging van het aantal sterfgevallen 5 maanden na de boostercampagne in de winter bewijst de theorie dat COVID-vaccins 5 maanden nodig hebben om dodelijke slachtoffers te maken

“Onlangs onthulden wij hoe uit door de Britse regering gepubliceerde kantoorgegevens bleek dat de gevaccineerde bevolking in Engeland een hoger sterftecijfer per 100.000 had dan de niet-gevaccineerde bevolking.
Uit onze analyse bleek dat het ongeveer 5 maanden duurt vanaf de ontvangst van het Covid-19-vaccin voordat dat verhoogde sterftecijfer werkelijkheid wordt.
Welnu, de meest recente gegevens van de Britse regering over sterfgevallen in Engeland en Wales geven nog meer gewicht aan de bovenstaande bevindingen, omdat het Verenigd Koninkrijk sinds eind april 2022 weer te maken heeft met een te hoog sterftecijfer. Ongeveer 5 maanden na de massale winter-“Booster”-vaccinatiecampagne.”

https://expose-news.com/2022/06/11/excess-deaths-proves-covid-vaccines-take-5-months/

 
CDC-gegevens tonen 40% stijging van oversterfte onder 18- tot 49-jarigen in de VS in 2021

“Het aantal sterfgevallen onder mensen van 18 tot 49 jaar is in de 12 maanden eindigend in oktober 2021 met meer dan 40 procent gestegen in vergelijking met dezelfde periode in 2018-2019, vóór de COVID-19-pandemie, volgens een analyse van overlijdenscertificaatgegevens van de Centers for Disease Control and Prevention (CDC).
Het agentschap heeft nog geen volledige cijfers voor 2021, omdat de gegevens van overlijdenscertificaten binnen druppelen met een vertraging van één tot acht weken of meer.”

https://expose-news.com/2022/01/31/cdc-data-40-percent-rise-excess-deaths-young-adults/

 
Landen met hoge Covid-19 vaccinatiecijfers hadden in 2021 allemaal te maken met een buitengewone stijging van het aantal overmatige sterfgevallen, wat suggereert dat de prikken de oorzaak zijn

“Vraag: Waarom was het sterftecijfer in Schotland in 2021 hoger dan in 2020?
Antwoord: Omdat er meer mensen stierven. En de reden dat er meer mensen stierven, was omdat meer mensen waren gevaccineerd. Met andere woorden, er is een verband tussen het stijgende sterftecijfer en het Covid-19 vaccin.
Vraag: Je kunt dat niet bewijzen.
Antwoord- Je hebt gelijk, dat kan ik niet. Het bewijs is allemaal indirect. Maar het is toch overtuigend. Bijvoorbeeld, de stijgende sterfte is niet alleen in Schotland gebeurd. Het is gebeurd in veel van de landen die begin 2021 massale vaccinatiecampagnes zijn begonnen. In al deze landen is het sterftecijfer door alle oorzaken aanzienlijk gestegen. Hoe komt dat? Wat hebben ze in 2021 anders gedaan dan in de jaren daarvoor?”

https://expose-news.com/2022/01/31/high-excess-deaths-worldwide-linked-to-covid-vaccine/

 
VS – 29.031 sterfgevallen, 2140.022 ernstige verwondingen gemeld bij VAERS, terwijl de CDC toegeeft systeem niet te controleren op veiligheidssignalen

“VAERS-gegevens die vrijdag zijn vrijgegeven door de Centers for Disease Control and Prevention laten 1.307.928 meldingen zien van ongewenste voorvallen uit alle leeftijdsgroepen na COVID-19-vaccins, waaronder 29.031 sterfgevallen en 240.022 ernstige verwondingen tussen 14 dec. 2020 en 17 juni 2022.”

https://childrenshealthdefense.org/defender/covid-vaccine-injuries-vaers-cdc-safety-signals/

 
Sterftecijfers zijn hoger na massavaccinaties, blijkt uit een analyse van wereldwijde gegevens

“Joel Smalley, een kwantitatieve data-analist, heeft een bijgewerkte analyse gepubliceerd van het aantal sterfgevallen door Covid en het aantal sterfgevallen door alle oorzaken in relatie tot het vaccinatiecijfer voor 202 landen, waarbij gebruik wordt gemaakt van gegevens van Our World in Data. Hij heeft het getiteld “Covid Requiem Aeternam”.
In slechts 38 landen is er een waarneembare daling van het aantal sterfgevallen door Covid na het begin van vaccinatieprogramma’s. In de overige 164 landen zijn zowel het aantal als het aantal Covid-doden na vaccinatieprogramma’s hoger dan daarvoor.
In geen van de 101 landen die de mortaliteit door alle oorzaken rapporteren is de cumulatieve oversterfte lager dan ten tijde van het begin van de massale vaccinatieprogramma’s. En in 70 van deze landen is het cumulatieve sterftecijfer hoger na het begin van de Covid-vaccinatieprogramma’s.
Dit is een wereldwijd falen van de volksgezondheid van ongekende en epische proporties.”

https://expose-news.com/2022/05/01/death-rates-are-higher-after-mass-vaccinations/

 
Australië: Sudden Adult Death Syndrome verbijstert artsen

“Een vreemde nieuwe medische anomalie heeft artsen verbijsterd terwijl het over het land trekt. Sudden Adult Death Syndrome (SADS) is in opmars en eist op tragische wijze de levens van gezonde jonge volwassenen, soms in hun slaap.

In wezen sterven mensen zonder enig teken van ziekte te vertonen. Ze worden gewoon niet wakker nadat ze naar bed zijn gegaan, of storten overdag in.”

https://spectator.com.au/2022/06/sudden-adult-death-syndrome-baffles-doctors/

 
Canada: FOI toont aan dat meer Covid-injecties leiden tot meer ziekenhuisopnames en meer sterfgevallen

“Uit een reactie op een verzoek op grond van Freedom of Information (“FoI”) blijkt dat het gebruik van Covid-19 injecteerbare producten een dosis-respons heeft: meer doses = meer gevallen = meer ziekenhuisopnames = meer sterfgevallen.
Op 1 juni 2022 heeft het Nova Scotia Office of the Deputy Minister Health and Wellness Department gereageerd op een FoI die op 2 mei 2022 bij hen was ingediend.

https://expose-news.com/2022/06/26/foi-shows-covid-injections-cause-more-deaths/

 
Studie vindt sterfgevallen bij atleten 1700% hoger dan verwacht sinds Covid-19 Vaccinatie begon

“Een onderzoek van officiële statistieken heeft uitgewezen dat het aantal atleten dat sinds het begin van 2021 is overleden exponentieel is gestegen in vergelijking met het jaarlijkse aantal sterfgevallen van atleten dat officieel werd geregistreerd tussen 1966 en 2004.
Zozeer zelfs dat het maandelijkse gemiddelde aantal sterfgevallen tussen januari 2021 en april 2022 1.700% hoger ligt dan het maandelijkse gemiddelde tussen 1966 en 2004, en de huidige trend voor 2022 tot nu toe laat zien dat dit kan oplopen tot 4.120% als het toegenomen aantal sterfgevallen doorzet, met het aantal sterfgevallen in maart 2022 alleen al 3 keer hoger dan het vorige jaargemiddelde.”

https://expose-news.com/2022/06/04/athlete-deaths-18x-higher-than-expected/

Amerikaanse levensverzekeringsmaatschappij lijdt aan 176% toename van uitbetalingen voor sterfgevallen onder jongvolwassenen in 2021 vergeleken met 2019/2020 gemiddelde

“De op vier na grootste levensverzekeringsmaatschappij in de VS heeft bevestigd dat het in 2021 $ 1,4 miljard uitbetaalt vanwege niet-covid gerelateerde sterfgevallen onder 18- tot 64-jarigen. Het bedrag vertegenwoordigt een stijging van 176% sinds de Covid-19-injecties werden uitgerold op de gemiddelde uitbetaling voor sterfgevallen over 2019 en 2020.”

https://expose-news.com/2022/06/23/life-insurance-176percent-increase-payouts-deaths-2021/

 

 

Toename van dodelijke ziektes

 
Aids-gerelateerde ziekten & kankers gemeld aan VAERS stegen tussen 1.145% en 33.715% in 2021

“Officiële gegevens die door de Amerikaanse regering en de Centers for Disease Control beschikbaar zijn gesteld, wijzen er sterk op dat volledig gevaccineerde Amerikanen het Acquired Immunodeficiency Syndrome (AIDS) ontwikkelen.
Maar zij zijn niet de enigen, want uit verdere gegevens van de regering van het Verenigd Koninkrijk en de regering van Canada blijkt dat de gevaccineerde bevolking in deze beide landen ook de slopende ziekte ontwikkelt.”

 
Nieuwe studie levert meer bewijs dat de Covid-19 Vaccins het Acquired Immune Deficiency Syndrome veroorzaken

“Al maandenlang publiceren regeringen gegevens die er sterk op wijzen dat de Covid-19 injecties het immuunsysteem zozeer beschadigen dat de ontvangers een nieuwe vorm van Acquired Immune Deficiency Syndrome (AIDS) ontwikkelen. Het meest betrouwbare voorbeeld hiervan is afkomstig van het UK Health Security Agency (UKHSA).”

https://expose-news.com/2022/06/18/new-study-proves-covid-vaccines-cause-a-id-s/

 
Hartaandoeningen 118% gestegen en sterftegevallen 40% hoger bij jonge volwassenen sinds zij het Covid-19-vaccin hebben gekregen

“Uit cijfers van Public Health Scotland blijkt dat het aantal sterfgevallen in Schotland sinds medio mei 2021 is gestegen, ondanks een enorme daling van het aantal sterfgevallen als gevolg van het Covid-19-vaccin. Het aantal sterfgevallen onder 65-jarigen is met 40% gestegen ten opzichte van het vijfjaarlijkse gemiddelde.
Maar verdere statistieken verklaren de toename van het aantal sterfgevallen onder jongere volwassenen, want uit gegevens over cardiovasculaire gezondheidsproblemen blijkt dat het aantal cardiovasculaire gevallen onder 15- tot 44-jarigen in sommige weken sinds mei 2021 met 118% is toegenomen, en het aantal cardiovasculaire gevallen onder 45- tot 64-jarigen met 72%.
Nu algemeen bekend is dat de Covid-19-vaccins ongewone bloedstolsels kunnen veroorzaken die gepaard gaan met een laag bloedplaatjesgehalte, alsook hartproblemen in de vorm van myocarditis en pericarditis; vooral bij jongvolwassenen, tieners en kinderen – is het veilig om aan te nemen dat de experimentele injecties de oorzaak zijn van de buitengewone stijging van het aantal sterfgevallen en cardiovasculaire gezondheidsproblemen bij jongvolwassenen?”

https://expose-news.com/2021/11/26/heart-disorders-and-excess-deaths-among-young-adults-rising/

 
Vertrouwelijke Pfizer documenten onthullen dat het Covid-19 vaccin zich ophoopt in de eierstokken; en nu blijkt uit officiële Britse gegevens dat het aantal gevallen van eierstokkanker tot ongekende hoogte is gestegen.

“De US Food and Drug Administration (FDA) is door een gerechtelijk bevel gedwongen om alle vertrouwelijke documenten te publiceren die Pfizer naar hen heeft gestuurd met betrekking tot de goedkeuring voor noodgebruik van de Pfizer Covid-19 injectie. De laatste reeks documenten werd op 22 maart gepubliceerd, en een van de documenten bevestigt dat de Pfizer Covid-19 injectie zich na verloop van tijd ophoopt in de eierstokken. Wat zijn de gevolgen hiervan?
Uit officiële Britse gegevens blijkt dat het aantal gevallen van eierstokkanker in 2021 een recordhoogte bereikte, en de Britse toezichthouder voor geneesmiddelen ontving alleen al in 2021 meer dan 40.000 meldingen met betrekking tot voortplantings- en menstruatiestoornissen die werden vermoed als bijwerkingen van de Covid-19 injecties.”

https://expose-news.com/2022/03/11/pfizer-docs-vaccine-accumulates-ovaries-cancer/

 
Artsen getuigen dat Covid-19 Vaccins Kanker en AIDS veroorzaken

“Artsen getuigen dat de Covid-19 injecties individuen kanker en acquired immune deficiency syndrome (AIDS) doen ontwikkelen.”

https://expose-news.com/2022/02/24/doctors-testify-that-covid-19-vaccines-cause-cancer-and-vaids/

Etc. Etc. Etc.

 

 

 

 

Website

De website van Vaccinvrij wordt steeds uitgebreid.
Ga regelmatig kijken!

 

Gratis boek

Download GRATIS boek: ‘Zorgwekkende gevolgen van vaccinaties’

 

Blog

De informatie op dit blog is onderbouwd met officiële bronnen. De bronnen staan onder de betreffende blogs; iedereen die dat wil kan ze controleren of bestuderen.

In de reguliere voorlichting ontbreken veel specifieke bronnen en relevante informatie. Deel daarom dit blog in uw netwerk. Dit kan door op de social media iconen te klikken aan de linkerkant van deze pagina.

Volg ons op social media

Sinds kort ook actief op Telegram.

Meld u aan voor de nieuwsbrief

 

 

Share This