De risico’s van het mRNA vaccin – Dolores Cahill en Alexandra Henrion Caude

door | 22 jan 2021 | COVID-19 ziekte

De Ierse immunologe Dolores Cahill legt in deze video samen met geneticus Alexandra Henrion Caude het gevaar uit van een Covid-19 mRNA vaccin. In essentie is dat het volgende: als het lichaam als het ingeënt is met het onnatuurlijke mRNA, kan het reageren met een extreme immuunreactie als het in contact komt met het wilde (natuurlijke) virus. Deze extreme auto-immuunreactie kan alle cellen en organen aantasten en beschadigen. Volgens Cahill kunnen miljoenen mensen overlijden aan ernstige orgaanstoornissen, ook maanden en zelfs jaren nadat zij het COVID-vaccin hebben gekregen. Als het eenmaal is geïnjecteerd, kan het lichaam dit mRNA namelijk nooit meer kwijtraken.

Cahill wil iedereen ervoor waarschuwen, dat men zal proberen die sterfgevallen alsnog toe te schrijven aan Covid-19 zelf – of aan een zogenaamde “gemuteerde” stam die ze bijvoorbeeld Covid-21 gaan noemen – in plaats van aan de vaccins. Daarom dringt ze aan op autopsie na het overlijden van iedere gevaccineerde persoon.

 

 

 

Website

De website van Vaccinvrij wordt steeds uitgebreid.
Ga regelmatig kijken!

 

Gratis boek

Download GRATIS boek: ‘Zorgwekkende gevolgen van vaccinaties’

 

Blog

De informatie op dit blog is onderbouwd met officiële bronnen. De bronnen staan onder de betreffende blogs; iedereen die dat wil kan ze controleren of bestuderen.

In de reguliere voorlichting ontbreken veel specifieke bronnen en relevante informatie. Deel daarom dit blog in uw netwerk. Dit kan door op de social media iconen te klikken aan de linkerkant van deze pagina.

Volg ons op social media

Sinds kort ook actief op Telegram.

Meld u aan voor de nieuwsbrief

 

 

Share This