De struisvogelpolitiek van de VVD – een nieuw dieptepunt

door | 21 nov 2019 | Nationale politiek

De VVD maakt het bont. Politiek is kennelijk gebaseerd op marketing? Laat het volgende even goed tot u doordringen…

Er bestaan géén veiligheidsnormen die aangeven wat maximale hoeveelheid is van een bepaalde stof die ‘veilig’ ingespoten kan worden bij baby’s, prematuur geboren baby’s en zwangere vrouwen. Het is niet onderzocht.

Er bestaat géén wetenschap die het effect van het totaal aan toegediende (combi)vaccins in de jonge kindertijd heeft bestudeerd. Het wordt niet onderzocht.

Er bestaat géén onderzoek dat de effecten – op langere termijn – bestudeert van het inspuiten van DNA (erfelijke codes) die afkomstig zijn van de cellijnen van geaborteerde foetussen, die worden gebruikt om virale vaccins op te kweken. Het wordt niet onderzocht

Er bestaat géén grootschalig onderzoek met een inerte placebogroep – een groep kinderen die in het geheel geen vaccin ontvangen hebben – als controlegroep voordat vaccins op de markt komen. Het wordt niet gedaan.

Er bestaat géén onderzoek dat heeft bestudeerd in hoeveel gevallen kankerverwekkende stoffen, zoals formaldehyde in vaccins, daadwerkelijk hebben geleid tot kanker bij kinderen, een van de de grootste doodsoorzaken van onze kinderen. Het wordt niet onderzocht.

Er bestaat géén onderzoek dat heeft bestudeerd wat het effect is van vaccins op de ongeboren vrucht van moeders die tijdens de zwangerschap worden gevaccineerd. Het wordt niet onderzocht.

Dat is kennelijk allemaal niet belangrijk. Iedereen moet politici geloven die zeggen dat vaccins veilig zijn! Dat weten ze omdat….  ehhh, omdat – nou ja, dat weten ze gewoon.

De VVD kiest voor doen.

Kiest u nog voor de VVD?

 

 

 

 

Over de auteur:

Door Frankema is moeder van twee ongevaccineerde, inmiddels volwassen, kinderen, schrijfster van het boek: ‘Vaccinvrij – ouders, artsen en wetenschappers over vaccins en vaccinvrij opgroeien’, en initiatiefneemster van de Stichting Vaccinvrij

Website

De website van Vaccinvrij wordt steeds uitgebreid.
Ga regelmatig kijken!

 

Gratis boek

Download GRATIS boek: ‘Zorgwekkende gevolgen van vaccinaties’

 

Blog

De informatie op dit blog is onderbouwd met officiële bronnen. De bronnen staan onder de betreffende blogs; iedereen die dat wil kan ze controleren of bestuderen.

In de reguliere voorlichting ontbreken veel specifieke bronnen en relevante informatie. Deel daarom dit blog in uw netwerk. Dit kan door op de social media iconen te klikken aan de linkerkant van deze pagina.

Volg ons op social media

Sinds kort ook actief op Telegram.

Meld u aan voor de nieuwsbrief

 

 

Share This