De truckers – gaan ze het redden? Een positieve prognose…

door | 12 feb 2022 | COVID-19 ziekte

De ontwikkelingen met de Truckers in Canada volgen zich in een razendsnel tempo op. Er lijkt zich een episch gevecht af te spelen tussen donker en licht. Het vindt voornamelijk plaats in Canada, maar het raakt ons allemaal.

De media staan wereldwijd aan dezelfde kant, namelijk de kant van de WEFFERS. Aan de kant van de door Klaus Schwab in de ideologie van het Wereld Economic Forum opgeleide ‘Young Global Leaders’ – waar premier Trudeau er één van is. Maar het volk valt niet meer in die getale te misleiden als een jaar geleden. En de leugens die er nu door de politiek en de media worden verkondigd hebben het tegenovergestelde resultaat van wat de intentie is.

Het resultaat is dat zowel de media als de politici versneld hun geloofwaardigheid verliezen, terwijl de bevolking laat zien hoeveel kracht zij kan genereren door te gaan staan in liefde, vrijheid en verbondenheid.

 
Op Twitter vonden wij een uitstekende analyse van Ezra Levant in de vorm van 24 tweets. We hebben ze voor u vertaald en aangevuld met informatie die van belang is voor de situatie in Nederland.
 

 

Tweet 1

“Ik denk dat ik weet hoe deze trucker rebellie gaat eindigen. Luister naar wat ik te zeggen heb.”

Tweet 2

“Al twee dagen hebben Liberale parlementsleden zich publiekelijk gedistantieerd van Trudeau’s fiasco. Hij heeft nog nooit zo’n crisis gehad en hij heeft het nog nooit zo slecht gemanaged. Het gebruikelijke advies van Gerald Butts – iedereen zwart maken als racistische seksistische nazi’s – werkt niet. Het heeft het alleen maar erger gemaakt.”

Vaccinvrij: Gerald Butts is de politiek adviseur van Trudeau. De gebruikelijke strategie is GEEN inhoudelijke discussie voeren, maar elk kritisch geluid framen als: wappie, complotdenker, wetenschapsontkenner of iets dergelijks. Trudeau spant de kroon. Hij noemt de antivaxxers “racistisch”, “seksistisch”, “nazi’s”. Huh?


 

 

Tweet 3

Het narratief stort in elkaar, de maskers vallen af. De pandemie blijkt een plandemie te zijn en Trudeau laat zien dat politici het contact met de werkelijkheid en het volk verloren hebben.

“Niemand gelooft het meer, vooral als iedereen zelf kan zien hoe blij en Canadees de menigte is. Ze zien duizenden Canadese vlaggen, maar ze horen Trudeau snauwen over nazi-vlaggen. Plotseling ziet Trudeau er achterhaald en wereldvreemd uit.”

 

Tweet 4

Trudeau heeft zich misdragen naar arbeiders, minderheden, onafhankelijke denkers. De mensen die vroeger op hem stemden. Ik (Ezra Levant) kan er maar niet over uit dat 57% van de Groene kiezers nu achter de truckers staan. Trudeau’s lachende masker is afgegleden; hij is razend en dit werd zichtbaar. Kiezers zullen dat nooit meer kunnen ontkennen.

Vaccinvrij: Waar hebben we dit meer gezien? De politiek heeft haar eigen agenda, en heeft keer op keer gelogen en misbruik gemaakt van de “crisis” om er wetten en vrijheidsbeperkingen doorheen te drukken. De politici hebben het volk bedrogen.
 


 

 

Tweet 5

“Trudeau biedt nooit zijn excuses aan.(behalve wanneer hij zich verontschuldigt voor de fouten van anderen). Hij is emotioneel niet in staat om toe te geven dat hij fout zat. Dat heeft hij nog nooit in zijn leven gedaan. Dus hij zit klem in de rol van de slechterik. Dat ziet er niet goed uit. Dat is 100% Gerald Butts.”

Vaccinvrij: Het volk wil een eerlijke leider, iemand die van koers kan wisselen als blijkt dat de gekozen strategie niet veel meer doet dan maatschappelijke en economische schade aanrichten. Niet iemand die in feite niet veel anders kan dan doorgaan met een beleid dat bankrupt is. En die ook nog eens de schuld van zijn falen bij de bevolking neerlegt door hen zwart te maken. Het lijkt erop dat hij er dit keer niet mee wegkomt.
 

Tweet 6

“Trudeau staat in de peiling als de meest incompetente politicus om de crisis aan te pakken – volgens zowel pro- als anti-truckers! (Hoe is dat zelfs mogelijk?)
 
Het is een opmerkelijke combinatie van beledigingen, incompetentie, en het ontvluchten van de stad. Beide kanten geven Trudeau de schuld.”

Vaccinvrij: De politiek heeft zich eindeloos kunnen verschuilen achter een “gevaarlijk virus” – wat uiteindelijk niet zo bleek te zijn. Wereldwijd is de sterfte aan Covid 0,15% – vergelijkbaar met een normaal griepseizoen. De onwetenschappelijke maatregelen hebben veel meer kapot gemaakt dan het virus. Maar was dat niet de bedoeling? Eerst het probleem creëren en dan de oplossing aanbieden? De ‘Built Back Better’ slogan van de WEFFERS beloofde een ‘nieuwe normaal’ – maar daarvoor moest het oude eerst kapot. Klaus Schwab heeft er openlijk over op lopen scheppen dat het World Economic Forum de Canadese regering heeft geïnfiltreerd. En Trudeau was een bruikbare pion voor Schwab.

 


 

 

Tweet 7

“Maar hij kan nu niet terugkrabbelen. Hoe kun je iemand “een racistische, seksistische nazi noemen” en zeggen dat “je hem nooit zult ontmoeten” – en hem dan uiteindelijk toch willen ontmoeten?”
 
Maar dat is precies wat de meeste mensen willen dat Trudeau doet. Inclusief de helft van de mensen in Ottawa!

Vaccinvrij: De truckers blijven Trudeau uitnodigen om met hen in gesprek te gaan. Ze zijn zeer goed geïnformeerd en hebben artsen en wetenschappers aan hun zijde. Trudeau weigert hierop in te gaan. Veel verder dan hen beledigen komt hij niet. De truckers – en de bevolking – willen gehoord worden, maar hun leider is gevlucht…
 

Tweet 8

“Trudeau heeft schandalige bedreigingen geuit en de Ottawa politie heeft zichzelf te schande gemaakt door die bedreigingen met schokkende brutaliteit uit te voeren. Deze video heeft 3M views in twee dagen. Dit is Trudeau’s vibe nu. Maar hoe kan hij terugkrabbelen? Hij kan zijn gezicht niet verliezen.”

Vaccinvrij: Het arresteren van een bejaarde omdat hij geen mondkapje draagt is buiten proportie. Te meer omdat de bejaarde gelijk heeft: mondkapjes werken niet, buiten raak je niet besmet. De politie heeft als taak om demonstraties in goede banen te leiden, niet om ze “neer te slaan”.

 


 

 

Tweet 9

“Die video is al erg genoeg. Maar stel je voor dat je vrachtwagen voor vrachtwagen mannen, vrouwen en kinderen weghaalt? Hier is een video van de Coutts grensovergang. Wat gaat Trudeau doen – hen neerschieten? “Politieoptreden” werkt niet bij overmacht.”

Vaccinvrij: Het zijn er gewoon te veel… Wat zichtbaar wordt is dat bewustwording niet is tegen te houden en dat politici machteloos zijn omdat ZIJ het zijn die de chaos creëren, die hun uitvoerende macht opdracht geven zich te misdragen – en niet de demonstranten. Wat er ook in de media wordt geschreven – we zien wat er echt aan de hand is…

Trudeau stuurt aan op een dictatuur. Maar dat kan alleen als de bevolking onwetend en bang is. En dat tij lijkt te keren.
 

Tweet 10

“Dus de truckers trekken zich niet terug. Het enige wat de Ottawa rechtbanken zouden kunnen doen is een einde maken aan het getoeter. Bij de blokkade van Coutts en Milk River zitten waarschijnlijk 5.000 mensen midden op de prairie. En nu is de belangrijkste brug in Noord-Amerika geblokkeerd.”

 


 

 

Tweet 11

“Ik noem het de belangrijkste actie omdat 25% van de handel tussen Canada en de VS verloopt via die brug… en het de auto-industrie aan weerszijden van de Detroit-rivier met elkaar verbindt. En de brug is toevallig ook privé-bezit.”

 

Tweet 12

“Trudeau heeft geen idee wat hij moet doen. Hij verliest zijn zelfbeheersing. Hij verliest kiezers. Hij verliest zelfs zijn parlementsleden. Alleen de sukkels van de Ottawa politie en de media marcheren nog met hem mee. Gerald Butts is in paniek. Hij haalt uit naar critici en klaagt ze aan.”

 


 

 

Tweet 13

“Maar kijk hier eens naar! Vice President Jen Psaki (ik geloof dat dat haar titel is) kreeg vragen over de truckers. En ze veranderde van tactiek. Ze heeft de truckers niet belasterd of aangevallen. Ze leek de truckers te prijzen en te doen alsof Joe Biden achter hen stond!”

 

Tweet 14

“Ondanks al haar gebreken kan VP Psaki haar emoties onder controle houden, in tegenstelling tot Trudeau en Butts. Trudeau dacht dat het demoniseren van truckers hem op de een of andere manier in een goed daglicht zou stellen, dus bluste hij het vuur met kerosine (en kreeg een steekvlam). Psaki was verzoenend en vriendelijk. Waarom?”

 


 

 

Tweet 15

“Nogmaals, omdat ze haar emoties kan beheersen. Ze voert geen vendetta tegen Canadese truckers zoals Trudeau doet. Ze wil gewoon niet dat de truckers nieuwe lente overslaat naar de VS. Ze wil geen politieke gevolgen. Ze wil geen economisch bloedbad. Ze is een volwassene.”

 

Tweet 16

“Stel je voor wat een truckers-opstand zou doen in de VS. Problemen met de bevoorradingsketen. Inflatie. Werkloosheid. Visueel bewijs van Biden’s economisch falen elke avond op de TV. De arbeidersklasse die steeds verder van hem verwijderd raakt – kiezers die Biden zo hard nodig heeft in november?”

 


 

 

Tweet 17

“Maar de truckers zijn het politieke klimaat al aan het veranderen. Een half dozijn Democratische staten hebben net de masker mandaten beëindigd. Democraten zijn op zoek naar een sierlijke exit voor Fauci. Biden kan deze machtstrijd niet gebruiken. En dit is, zo voorspel ik (Ezra Levant), hoe dit eindigt:”

 

Tweet 18

“Biden krijgt het CDC zover om aan te kondigen dat de wetenschap weer is geëvolueerd, en St. Fauci zegt nu dat truckers niet gevaccineerd hoeven te worden om de grens over te steken. Biden’s beleid werkt zo goed! Biden is een vriend van de werkende man!”

 


 

 

Tweet 19

“Biden redt de dag. Hij redt banen. Hij normaliseert Amerika! En de medestanders zullen hem loven. En omdat hij de truckers niet demoniseert, leidt hij geen gezichtsverlies.
 
Maar alle grensoverschrijdende vrachtwagens maken rondritten. Dus als Biden het vaccin mandaat beëindigt, moet Trudeau dat ook doen.”

 

Tweet 20

“Je kunt geen grensoverschrijdende vaccin-verplichting in één richting hebben. Biden zal bewegen, Trudeau zal moeten volgen. Hij zal zeggen dat het voor de betrekkingen tussen Canada en de VS was, en dat het niet door die racistische, seksistische, Nazi truckers kwam.
 
Maar natuurlijk zal het wel het effect van hun volharding zijn. En iedereen zal het weten.”

 


 

 

Tweet 21

Deze Canadese truckers – en iedereen die hen aanmoedigt, ondanks de woede van de gevestigde orde – zijn Canada aan het redden. Ze bevrijden ons nu al. Ze hebben Trudeau meer schade berokkend dan de laatste twee conservatieve partijleiders samen. Ze zijn een politieke tsunami.

 

Tweet 22

“Ze hebben het gemeenschapsgevoel hersteld in een land waar Trudeau en Butts de mensen tegen elkaar opgezet hebben. Ze hebben een gemeenschappelijk doel gecreëerd in een land waar we door de Lockdowns van elkaar geïsoleerd waren. De burgers hebben letterlijk een beweeglijk straatfestival opgezet. Het zijn geweldige Canadezen.”

Vaccinvrij: Aan de basis van het installeren van een totalitair bewind ligt het zaaien van verdeeldheid. Overal – altijd hetzelfde: verdeel en heers principe is tijdens de crisis tot op het bot uitgemolken.

 


 

 

Tweet 23

“Ik bedoel, kom op. Zou je niet willen dat je erbij was?”

Zie de dansende menigte..
 

Tweet 24

Maar wat nog nooit is gebeurd, is dat deze Canadese truckers Amerika vrijer zullen maken. De dagelijkse TV-beelden van de Canadese truckers hebben de ommezwaai van de Democraten over mondkapjes veroorzaakt deze afgelopen week. (Welke andere tussenliggende gebeurtenis deed dat?)

 


 

 

Tweet 25

“Maar het zijn die dappere truckers op de Ambassador Bridge die Biden en Psaki de stuipen op het lijf joegen. In 1812, de laatste keer dat Canada de VS binnenviel, plunderden ze de boel en brandden ze het Witte Huis af. Psaki kent haar geschiedenis niet, maar Biden is oud genoeg om erbij te zijn geweest.”

 

Tweet 26

“Om de Amerikaanse economie te redden van een trucker rebellie, zal Joe Biden de verplichting om te vaccineren voor truckers opheffen. Trudeau zal moeten volgen, hoewel hij zo woedend zal zijn dat hij waarschijnlijk door de gipsplaten van de muren van zijn kantoor heen zal slaan.
 
Ik kan niet veel verder in de toekomst kijken dan dat.
 
Wat denk jij?”

 


 

 
De strijd wordt op het scherp van de snede gevoerd. Wie gaat het eerste de tekorten in de supermarkten voelen? Het volk of Trudeau… De politiek is niets zonder de steun van het volk. Als de gehele oppositie inziet dat de vaccin-verplichtingen en de vrijheidsbeperkingen zinloos en destructief zijn en Trudeau wil daar toch aan vasthouden – hij voert immers de agenda van het WEF uit – dan zou het kunnen dat hij flink in de problemen komt.

Het volk heeft geleerd dat zij volgzaam moet zijn. We zijn het niet gewend om op te staan, maar wij zijn de 99% – en de macht licht bij ons.

 

 

Website

De website van Vaccinvrij wordt steeds uitgebreid.
Ga regelmatig kijken!

 

Gratis boek

Download GRATIS boek: ‘Zorgwekkende gevolgen van vaccinaties’

 

Blog

De informatie op dit blog is onderbouwd met officiële bronnen. De bronnen staan onder de betreffende blogs; iedereen die dat wil kan ze controleren of bestuderen.

In de reguliere voorlichting ontbreken veel specifieke bronnen en relevante informatie. Deel daarom dit blog in uw netwerk. Dit kan door op de social media iconen te klikken aan de linkerkant van deze pagina.

Volg ons op social media

Sinds kort ook actief op Telegram.

Meld u aan voor de nieuwsbrief

 

 

Share This