De vragen aan ChatGPT over de link tussen vaccins en autisme

door | 1 jul 2023 | Wetenschap

CHatGPT is een toepassing van Artificiele intelligentie waarmee u op een bijna normale manier kunt communiceren met een computer. “Het dialoogformaat maakt het mogelijk voor ChatGPT om vervolgvragen te beantwoorden, fouten toe te geven, onjuiste aannames in twijfel te trekken en ongepaste verzoeken af te wijzen”, staat op de website van het bedrijf OpenAI. De techniek staat voor niets zou je zeggen..

“Het is onze missie om ervoor te zorgen dat de hele mensheid kan profiteren van kunstmatige algemene intelligentie – AI-systemen die over het algemeen slimmer zijn dan mensen.”OpenAI

En hier gaat het al meteen mis wat mij betreft.

De Ierse onderzoeksjournalist Fintann Dunne heeft de intelligentie van de ChatGPT getest wat betreft vaccinatieschade. Het onderstaande filmpje begint met een schrijnend voorbeeld van een kindje dat door een vaccin autistisch werd. Daarna volgt een dialoog van Fintann Dunne en ChatGPT over de link tussen vaccine en autisme. Het blijkt een moeilijk onderwerp te zijn voor onze intelligente ChatGPT…
 

 

 

 

Website

De website van Vaccinvrij wordt steeds uitgebreid.
Ga regelmatig kijken!

 

Gratis boek

Download GRATIS boek: ‘Zorgwekkende gevolgen van vaccinaties’

 

Blog

De informatie op dit blog is onderbouwd met officiële bronnen. De bronnen staan onder de betreffende blogs; iedereen die dat wil kan ze controleren of bestuderen.

In de reguliere voorlichting ontbreken veel specifieke bronnen en relevante informatie. Deel daarom dit blog in uw netwerk. Dit kan door op de social media iconen te klikken aan de linkerkant van deze pagina.

Volg ons op social media

Sinds kort ook actief op Telegram.

Meld u aan voor de nieuwsbrief

 

 

Share This