De waarheid over de bio-labs door Greg Reese

door | 18 mrt 2022 | COVID-19 ziekte, Nationale politiek

U dient zich even door de eerste minuut gewelddadige muziek in het onderstaande filmpje heen te werken, maar de informatie daarna is waardevol, en zeer compact. In een paar minuten vallen veel puzzelstukjes op zijn plek. Voor iedereen die niet zo thuis is in de namen, organisaties en bedrijven die genoemd worden in het filmpje, staat onder de video een korte uitleg.

 

 

 
Pentagon = Het gebouw van het Amerikaanse Ministerie van Defensie, gebouwd in WOII.

State Department = Amerikaanse ministerie van Buitenlandse Zaken.

Ondersecretaris Victoria Nuland = De ondersecretaris werkt onder de Secretary of State (hoofd van de State Department)

The Great Reset = Een plan van het World Economic Forum om het financiële stelsel te resetten, contant geld af te schaffen en de mensheid onder controle van Kunstmatige Intelligentie te brengen (de 4th Industrial Revolution).

Defense Threat Reduction Agency (DTRA) = Een Amerikaanse veiligheidsdienst.

Black & Veatch = Bedrijf dat zich bezighoudt met bouw en infrastructuur.

Metabiota = bedrijf dat volgens eigen zeggen gericht is op het tegengaan van pandemieën en het beschermen van de wereldgezondheid

Hunter Biden = zoon van president Biden van de VS

Rosemont Seneca Partners = investeringsfirma opgericht door Hunter Biden

Eco Health Alliance & Peter Daszak = Amerikaanse NGO die infectueuze ziektes bestrijdt; Peter Daszak werkt daar en hielp mee aan gain-of-function onderzoek (het proberen gevaarlijker te maken van ziekteverwekkers)

Anthony Fauci = de Jaap van Dissel van de Verenigde Staten. Bewezen is dat hij gain-of-function onderzoek financierde met een omweg, namelijk via Eco Health Alliance.

Wuhan Institute of Virology = laboratorium waar het bovengenoemde gain-of-function onderzoek werd uitgevoerd. Het werd eerst in de VS zelf gedaan, maar dat werd verboden en toen hebben ze het werk naar Wuhan verplaatst.

NIH = National Institutes of Health = Amerikaans nationaal gezondheidsinstituut waar NIAID (National Institute of Allergy and Infectious Diseases) een onderdeel van is. Anthony Fauci was jarenlang directeur van NIAID.

BMGF = Bill & Melinda Gates Foundation = Stichting van Bill Gates waarmee hij investeert in alles wat hij belangrijk vindt. Onder het mom van filantroop heeft hij op deze manier vele bedrijven en instituten in zijn zak en kan hij ze naar zijn pijpen laten dansen.

Google = ‘s werelds populairste zoekmachine die zich in deze tijd ontpopt als waarheidsministerie en zoveel mogelijk alles censureert wat ingaat tegen de gevestigde orde.

National Geographic Society = organisatie die volgens de website investeert in een diverse wereldwijde gemeenschap van veranderaars en die de wonderen van deze aarde wil beschermen.

DARPA = Defence Advanced Research Projects Agency = Onderzoeksbureau met wetenschap op het allerhoogste niveau, onderdeel van het Amerikaanse Ministerie van Defensie. Bedrijft uiterst onethische wetenschap.

Jeffrey Epstein = ronselaar van tienermeisjes voor seksueel misbruik; bediende hooggeplaatste en beroemde mensen; opgepakt en ‘gezelfmoord’.

Ghislaine Maxwell = handlanger van Jeffrey Epstein, ook opgepakt

Young Global Leaders Program = ‘opleiding’ van het World Economic Forum (WEF) om The Great Reset te helpen uitvoeren. Het WEF wordt geleid door Klaus Schwab.

Valse vlagaanval = Een aanval die met opzet wordt toegeschreven aan een andere partij dan daadwerkelijk het geval is.

 
Ondertiteling: Sietske Hoogenboom
 

 

Website

De website van Vaccinvrij wordt steeds uitgebreid.
Ga regelmatig kijken!

 

Gratis boek

Download GRATIS boek: ‘Zorgwekkende gevolgen van vaccinaties’

 

Blog

De informatie op dit blog is onderbouwd met officiële bronnen. De bronnen staan onder de betreffende blogs; iedereen die dat wil kan ze controleren of bestuderen.

In de reguliere voorlichting ontbreken veel specifieke bronnen en relevante informatie. Deel daarom dit blog in uw netwerk. Dit kan door op de social media iconen te klikken aan de linkerkant van deze pagina.

Volg ons op social media

Sinds kort ook actief op Telegram.

Meld u aan voor de nieuwsbrief

 

 

Share This