Deborah Birx – de link met het leger bij de aansturing van de coronamaatregelen in de VS

door | 19 sep 2023 | COVID-19 vaccin, COVID-19 ziekte

Jeffrey Jaxon en Del Bigtree nemen een kijkje achter de schermen van het corona-toneelstuk. Wie deelden er nu écht de lakens uit? In Nederland deden Mark Rutte en Hugo de Jonge de “Corona-persconferenties” – een ziek toneelspel waarin de bevolking bang werd gemaakt en slecht nieuwsboodschappen werden gepresenteerd als noodzakelijk voor onze bescherming. In U.S.A stond Deborah Birx naast Dr. Anthony Fauci om de rol van “publieksvoorlichters” te vervullen.

Robert F. Kennedy jr. schreef het boek: The Real Anthony Fauci: Bill Gates, Big Pharma, and the Global War on Democracy and Public Health’, in het Nederlands vertaald als ‘De gevaarlijkste dokter op aarde’. Dr. Fauci viel hiermee van zijn troon – helaas nadat de schade al was aangericht – en werd ontmaskerd als een van de grootste en gewetenloze bedriegers die ooit op deze aarde heeft rondgelopen. In deze aflevering blijkt dat Deborah Birx een even zo groot kwaadaardig kaliber heeft. Zij heeft bovendien hechte banden met het Amerikaanse leger. En daarmee komt in dit goed onderbouwde interview de aap uit de mouw. Covid was geen medische, maar een militair aangestuurde operatie.

 

 

 

 

Website

De website van Vaccinvrij wordt steeds uitgebreid.
Ga regelmatig kijken!

 

Gratis boek

Download GRATIS boek: ‘Zorgwekkende gevolgen van vaccinaties’

 

Blog

De informatie op dit blog is onderbouwd met officiële bronnen. De bronnen staan onder de betreffende blogs; iedereen die dat wil kan ze controleren of bestuderen.

In de reguliere voorlichting ontbreken veel specifieke bronnen en relevante informatie. Deel daarom dit blog in uw netwerk. Dit kan door op de social media iconen te klikken aan de linkerkant van deze pagina.

Volg ons op social media

Sinds kort ook actief op Telegram.

Meld u aan voor de nieuwsbrief

 

 

Share This