Del Bigtree interviewt dr. Jim Meehan over de “twindemic” – de gewone griep en COVID

door | 30 sep 2020 | Overig

Onderzoeksjournalist Del Bigtree interviewt de Amerikaanse arts Jim Meehan over de “twindemic”. Deze term – “tweelingpandemie” – wordt in de Amerikaanse media gebruikt om aan te geven dat het gevaar waar we de komende winter aan blootgesteld worden niet ophoudt bij COVID-19, maar dat we tegelijkertijd ook nog worden bedreigd door de normale griep – een tweelingpandemie. En uiteraard wordt de griepprik voor de normale seizoensgriep gepromoot.

Binnenkort zal een soortgelijke boodschap in Nederland over de noodzaak van een griepprik ook wel weer aan de orde zijn, zoals elk jaar, ondanks het feit dat elk jaar blijkt dat de griepprik niet werkt, “omdat er dit jaar een ander griepvirus de griepveroorzaakte”. Bovendien blijkt uit wetenschappelijk onderzoek dat gevaccineerden 6,3 keer meer virusdeeltjes verspreiden via aerosols. Huh? De griepprik verspreidt de griep? Meer hierover in het onderstaande interview!

 

 

 

 
Ondertiteling: Ron Bakker. U kunt zich abonneren op het youtube-kanaal van Ron Bakker voor meer ondertitelde interviews.

Website

De website van Vaccinvrij wordt steeds uitgebreid.
Ga regelmatig kijken!

 

Gratis boek

Download GRATIS boek: ‘Zorgwekkende gevolgen van vaccinaties’

 

Blog

De informatie op dit blog is onderbouwd met officiële bronnen. De bronnen staan onder de betreffende blogs; iedereen die dat wil kan ze controleren of bestuderen.

In de reguliere voorlichting ontbreken veel specifieke bronnen en relevante informatie. Deel daarom dit blog in uw netwerk. Dit kan door op de social media iconen te klikken aan de linkerkant van deze pagina.

Volg ons op social media

Sinds kort ook actief op Telegram.

Meld u aan voor de nieuwsbrief

 

 

Share This