Demo 5 Sept in Amsterdam – De mars die tientallen “verzetsgroepen” en duizenden mensen met elkaar verbond

door | 6 sep 2021 | COVID-19 ziekte

We hebben het gezien in Londen, in Parijs, in Rome, in Berlijn, in Sydney en in nog vele andere grote steden – en nu hebben we het meegemaakt in Amsterdam: een massale demonstratie die laat zien hoe enorm groot het aantal wakkere mensen in Nederland is!

De schattingen over het aantal deelnemers liepen uiteen 10.000 in de reguliere media tot 200.000 op twitter. De organisator van het event Michel Reijinga hield het op 50.000 – 100.000. Het overtrof de verwachtingen, en genereerde een ongekende feel good stemming onder het publiek.

 

 

Geen politie – geen incidenten

 
Er waren geen incidenten – ook niet tijdens “after party’s” op meerdere plekken, en er was amper politie. Het is overduidelijk – en kan niet voldoende benoemd worden – dat de vreselijke tafrelen die we hebben gezien van politieagenten die met knuppels op de hoofden van demonstranten sloegen, ze opjoegen, ze insloten en urenlang onnodig vasthielden, of met waterkanonnen in de ijzige kou demonstranten drijfnat spoten, ze arresteerden en daarna weer dumpte in een ander deel aan de rand van de stad – alles te maken had met politieagenten die blind gevolg gaven aan wrede en onrechtmatige opdrachten van de machtshebbers die ten doel hadden het “verzet” te breken.

Het verzet laat zich niet breken – dat is duidelijk. Er staat te veel op het spel en de mensen beseffen dat. Meer dan 60 organisaties zijn inmiddels zijn ontstaan om de bevolking te informeren en steunen. En voor het eerste begint zich de verbinding af te tekenen die nodig is om ons sterk te maken.

Het is absurd dat een falend zorgbeleid van meer dan tien jaar aangegrepen wordt om grondrechten van gezonde mensen langdurig in te perken en de bevolking bloot te stellen aan de risico’s van experimentele injecties.

 

 

Het vaccinatie paspoort

 

Deze demonstratie was zo belangrijk omdat iedereen die meeliep kon ervaren dat we “niet alleen zijn”. Ik kan de bron niet vinden, maar kennelijk heeft Matthias Desmet, psycholoog de volgende schatting gemaakt: 30% van de bevolking gelooft de overheid blindelings en doet zonder nadenken wat hen gezegd wordt dat ze moeten doen. 40% van de bevolking ziet dat “het niet klopt”, maar doet toch wat de overheid zegt dat ze moeten doen. 30% ziet dat “het niet klopt” en weigert zich te laten gebruiken voor een agenda die slechts de elite dient.

Vanaf 25 september wordt waarschijnlijk het “coronatoegangsbewijs” verplicht voor horeca en cultuur.1 Als we onze rug recht houden – en deze demo geeft ons een flink steuntje in de rug! – en onze grens trekken bij het vaccin en bij het vaccinatiepaspoort, zal dat inhouden dat we dienen te zeggen: “Dan maar niet”… Dan maar niet naar de bioscoop of naar een restaurant. Het is tijdelijk, en er zijn andere mogelijkheden die er al zijn of die we kunnen creëren. We zijn met velen. En kunnen flinke druk uitoefenen op de horeca om niet maar zonder slag of stoot mee te gaan in maatregelen die niet werken, onze maatschappij ten gronde richten en verdeeldheid zaaien. We zitten in een eindfase van een oud en corrupt systeem. En de transitie naar een nieuw systeem zal alle creativiteit en kracht van ons vragen die we in ons hebben, en het vertrouwen dat we “winnen” leeft bij velen. We zullen wel moeten. We kunnen ons niet permitteren om mee te gaan in de plannen van de overheid, want dan komen we terecht in een medische dictatuur naar Chinees model. En daar kunnen bewuste, vrije geesten niet in overleven.

 

 

Amsterdam

 
De gemeente Amsterdam riep kort voor de start van de mars op om niet naar Amsterdam te komen, “omdat er enkele tienduizenden demonstranten op de Dam waren”. Alsof dat een probleem voor de hoofdstad zou zijn die in het pre-COVID tijdperk elke zomer dagelijks tienduizenden toeristen ontving in het centrum van Amsterdam. Het is opvallend hoe er toch elke keer weer met twee maten wordt gemeten.

 

 

Zandvoort

 
Zelfs de Nederlandse pers sprak er schande van Maximaal 750 personen bij een evenement maar voor de F1 van onze prins maken we een uitzondering. Voor de wakkeren goed nieuws, want iedereen ziet weer hoe onze overheid met twee verschillende maten meet. Het heeft het aantal deelnemers op 5 september zeker doen groeien.

 

 

Een impressie

 
De onderstaande filmpjes geven een impressie van een geweldige mars – onvergetelijk voor de deelnemers – en een boodschap naar de rest van Nederland. Wij strijden voor vrijheid – sluit u aan!

 


 

 

 

 

 

 

 
Bron:

1. https://www.telegraaf.nl/nieuws/647023316/boosheid-over-mogelijke-verplichting-coronatoegangsbewijs-in-horeca
 

 

 

Website

De website van Vaccinvrij wordt steeds uitgebreid.
Ga regelmatig kijken!

 

Gratis boek

Download GRATIS boek: ‘Zorgwekkende gevolgen van vaccinaties’

 

Blog

De informatie op dit blog is onderbouwd met officiële bronnen. De bronnen staan onder de betreffende blogs; iedereen die dat wil kan ze controleren of bestuderen.

In de reguliere voorlichting ontbreken veel specifieke bronnen en relevante informatie. Deel daarom dit blog in uw netwerk. Dit kan door op de social media iconen te klikken aan de linkerkant van deze pagina.

Volg ons op social media

Sinds kort ook actief op Telegram.

Meld u aan voor de nieuwsbrief

 

 

Share This