Demo op de dam 4 september – stop de permanente coronawet

door | 31 aug 2022 | Overig

Op vier september is er een demonstratie op de Dam. Als er iets is dat we tegen moeten zien te houden is dat de permanente coronawet. Korte tijd geleden hebben we de pagina ‘Maatregelen doorgeprikt‘ online gezet. Op deze pagina hebben we alle maatregelen geëvalueerd: wat was het argument om ze in te voeren, was er een wetenschappelijke onderbouwing, wat is het effect ervan geweest etc. Het is eigenlijk onvoorstelbaar dat het überhaupt allemaal heeft kunnen gebeuren. Keer op keer zijn de maatregelen ingevoerd op basis van onwaarheden en valse beloftes, ontbrak solide wetenschappelijke onderbouwing, en heeft het afgezien leed en destructie geen positieve effecten gehad op het tegengaan van de verspreiding van het virus.

Mocht u de pagina nog niet gezien hebben, neem een kijkje – we zullen stevig in onze schoenen moeten staan om de volgende ronde uit deze waanzin te stappen.
 
Hopelijk zult u de mogelijkheid om uw stem te laten horen, en vooral om uw gelijken weer te kunnen ontmoeten – niet voorbij laten gaan en zien we u op zaterdag 4 september om 12 uur op de Dam in Amsterdam!

 

 

 

Website

De website van Vaccinvrij wordt steeds uitgebreid.
Ga regelmatig kijken!

 

Gratis boek

Download GRATIS boek: ‘Zorgwekkende gevolgen van vaccinaties’

 

Blog

De informatie op dit blog is onderbouwd met officiële bronnen. De bronnen staan onder de betreffende blogs; iedereen die dat wil kan ze controleren of bestuderen.

In de reguliere voorlichting ontbreken veel specifieke bronnen en relevante informatie. Deel daarom dit blog in uw netwerk. Dit kan door op de social media iconen te klikken aan de linkerkant van deze pagina.

Volg ons op social media

Sinds kort ook actief op Telegram.

Meld u aan voor de nieuwsbrief

 

 

Share This