Demonstratie in München is uitgesteld

door | 13 mrt 2020 | Internationale politiek

De geplande demonstratie op 23-03-2020 is uitgesteld naar 10-10-2020. Het onderstaande bericht is opgesteld door de organisatie Netzwerk Impfentscheid Deutschland om aan te kondigen dat de demonstratie afgelast is. Maar de ontwikkelingen gaan snel en inmiddels is er een toezegging van Robert F. Kennedy en Vera Sharav om op 10-10-2020 te spreken.
 

 

Lieve vrijheidslievende medemens,

 
We hoeven zeker niet te wijzen op de moeilijke situatie waarin de wereld op dit moment verkeert vanwege de coronahype. Ook het orga-team denkt hier al dagen over na.

Na een discussie vandaag in de kerngroep over de aankondiging van minister van Volksgezondheid Spahn, hebben we besloten om de demonstratie uit te stellen tot het vroege najaar. Dit is vanwege de volgende redenen:

– We maken ons geen zorgen over de angst voor het coronavirus (die hebben we niet), maar we maken ons wel zorgen over de officiële maatregelen tegen de buitenlandse sprekers, en natuurlijk ook tegen degenen die aan de demonstratie deelnemen. Er dreigt al quarantaine als officiële vrijheidsberoving als slechts één persoon positief test. Of wij zouden er de schuld van kunnen krijgen als er nadien in Beieren nieuwe gevallen zouden opduiken.

– De pers staat niet aan onze kant en daarom bestaat er een reëel gevaar dat als de demonstratie wordt gehouden, de deelnemers worden omschreven als onverantwoordelijk, meedogenloos enzovoort, wat onze beweging meer schade zal berokkenen dan als wij het uitstellen tot de herfst.

– Sommige buitenlanders zijn al niet in staat om naar Duitsland te reizen. Ook uit Amerika komen de eerste stemmen die deelname (moeten) overwegen.

– Vluchten kunnen nu waarschijnlijk nog steeds gratis worden omgeboekt en ook andere reserveringen kunnen worden geannuleerd, wat een grote financiële opluchting zal zijn, omdat dezelfde kosten dan niet opnieuw gemaakt zullen hoeven worden. Maar dit kan niet een paar dagen voor de demo. Hier moet je relatief vroeg voor reageren.

– De autoriteiten kunnen de demo nog één dag voor 21 maart verbieden, wat gezien de huidige ontwikkelingen waarschijnlijk sowieso zal gebeuren. De schade zou dan vele malen groter zijn.

Voor velen is deze beslissing natuurlijk een grote teleurstelling. Ook voor ons was deze beslissing niet gemakkelijk; vele uren werden besteed aan “voors en tegens discussies”. Deze beslissing is een beslissing van het verstand en niet een beslissing van het hart. Maar gezien de hysterie in de algemene bevolking is gezond verstand nu beter op zijn plaats.

Wij informeren u graag zo snel mogelijk over de nieuwe datum. Natuurlijk moet dit met de stad München en onze buitenlandse gasten worden geregeld.

Op dit moment willen we van de gelegenheid gebruik maken om de vele vrijwilligers te bedanken voor hun inzet. We zijn er zeker van dat we de demo in het najaar op een rustigere en meer ontspannen manier kunnen organiseren, met nog meer energie en enthousiasme. Bedankt dat we vandaag alweer op jullie kunnen rekenen.

Met vriendelijke groet

Het Orga-team van het Netzwerk Impfentscheid Deutschland

 

 

Bron originele bericht: http://freie-impfentscheidung.blogspot.com/

Website

De website van Vaccinvrij wordt steeds uitgebreid.
Ga regelmatig kijken!

 

Gratis boek

Download GRATIS boek: ‘Zorgwekkende gevolgen van vaccinaties’

 

Blog

De informatie op dit blog is onderbouwd met officiële bronnen. De bronnen staan onder de betreffende blogs; iedereen die dat wil kan ze controleren of bestuderen.

In de reguliere voorlichting ontbreken veel specifieke bronnen en relevante informatie. Deel daarom dit blog in uw netwerk. Dit kan door op de social media iconen te klikken aan de linkerkant van deze pagina.

Volg ons op social media

Sinds kort ook actief op Telegram.

Meld u aan voor de nieuwsbrief

 

 

Share This