Demonstraties – 4 sept Vrouwen voor Vrijheid, 5 sept Mars voor de menselijke verbinding

door | 25 aug 2021 | COVID-19 ziekte

Loopt u mee? Praat u mee? Ontmoet u nieuwe en oude gelijkgestemden? Bent u deel van de aanzwellende beweging die gaat staan voor onze vrijheid? Er zijn weer twee mogelijkheden om te demonstreren.

 

 

Demo 1 – Vrouwen voor Vrijheid – Kraakhelder

Op ZATERDAG 4 SEPTEMBER 2021 VAN 14:00 – 17:00 organiseert Vrouwen voor Vrijheid ‘Kraakhelder’

“Het piept en het kraakt. Hoe het was werkt niet meer. Nieuwe vormen worden bedacht vanuit oude systemen. De media doet haar werk niet meer zoals ze dat ooit deed, censuur viert hoogtij en er lijkt slechts één verhaal verteld te mogen worden. Gebaseerd op dat ene verhaal probeert de politiek te smoren met regeltjes en dwang. Gaat dit over het bevorderen van onze gezondheid?
 
Wij willen het anders, dat is kraakhelder. We willen transparantie en goed geïnformeerde, vrije keuzes maken. Wij willen vrijheid van meningsvorming. En nu we toch bezig zijn, we willen ook lichamelijke integriteit en minder overheidsbemoeienis.
 
En dat zullen we zelf moeten bewerkstelligen, met elkaar.
 
Op 4 september doen we dat weer door samen te komen, een kraakhelder licht te schijnen op wat er gebeurt en vooral door zichtbaar te maken hoe het anders kan en hoe ieder van ons en wij als collectief die verandering zijn. Ben jij er bij?”

 
Aanmelden kan via https://fb.me/e/47as1gJqA

Steun kunnen we goed gebruiken – Doneren kan via: https://www.vrouwenvoorvrijheid.com/doneer-nu

 

 

 

 

Demo 2 – Mars van de Menselijke Verbinding

Op ZONDAG 5 SEPTEMBER verzamelen op de Dam in Amsterdam om 11:00 uur en vertrekken om 12:00 uur.

 

 

 

Website

De website van Vaccinvrij wordt steeds uitgebreid.
Ga regelmatig kijken!

 

Gratis boek

Download GRATIS boek: ‘Zorgwekkende gevolgen van vaccinaties’

 

Blog

De informatie op dit blog is onderbouwd met officiële bronnen. De bronnen staan onder de betreffende blogs; iedereen die dat wil kan ze controleren of bestuderen.

In de reguliere voorlichting ontbreken veel specifieke bronnen en relevante informatie. Deel daarom dit blog in uw netwerk. Dit kan door op de social media iconen te klikken aan de linkerkant van deze pagina.

Volg ons op social media

Sinds kort ook actief op Telegram.

Meld u aan voor de nieuwsbrief

 

 

Share This