Detox-protocol voor de preventie en behandeling van de gevolgen van Covid-injecties

door | 23 dec 2022 | COVID-19 vaccin

Een groep onafhankelijke artsen en wetenschappers in Nederland heeft een overzichtsdocument gemaakt met adviezen voor de preventie en behandeling van de gevolgen van de Covid-injecties bij:

1. niet Covid-geïnjecteerde personen (transmissie)
2. Covid-geïnjecteerden (spijtoptanten)

U kunt dit document hier downloaden.

 
Gezien het huidige klimaat met betrekking tot het behandelen van Covid waarbij artsen die succesvol mensen genezen met o.a. Ivermectine vervolgd zijn door de Inspectie van Gezondheidszorg, boetes opgelegd hebben gekregen of voor de tuchtraad moesten verschijnen wijzen wij u op onze disclaimer, en staan de namen van de auteurs niet onder het document.
 

 

Ontgiften – het ondergeschoven kindje van de reguliere geneeskunde

 
Op dit moment wordt vaccinatieschade door de Covid-injecties ontkend en heeft de reguliere geneeskunde bij mijn weten geen medicijnen of therapieën ontwikkeld waarmee de schade kan worden hersteld. Maar alternatieve genezers laten zich inspireren door ervaringen van artsen en wetenschappers uit binnen- en buitenland. Succesvolle genezingen worden krijgen geen media aandacht als er gebruik is gemaakt van alternatieve geneeswijzen, maar hier is wel degelijk ervaring mee opgedaan.

Een zeer belangrijk onderdeel van het stimuleren van de natuurlijke geneeskracht van het lichaam is het ontgiften en het aanvullen van ontbrekende voedingsstoffen.De auteurs van het document zijn zich er zeer wel van bewust dat niet alleen de gevaccineerden, maar ook de ongevaccineerden ziek kunnen worden van de gifstoffen die uit verschillende bronnen afkomstig kunnen zijn.

“We leven vandaag in een wereld waarin ons lichaam wordt belaagd door zeer veel verschillende belastende omstandigheden en -stoffen. Vanuit welke bron ook afkomstig, de schadelijke effecten daarvan hebben een stapeleffect… Door de productinformatie te lezen, kunnen we besluiten om bepaalde gif bevattende zaken te vermijden, zoals vaccins (aluminium, polysorbaat 80, geaborteerde babycellen), zero frisdranken (aspartaam), zonnebrandmiddelen en anti-perspirants (aluminium), levensmiddelen (giftige E-nummers), verpakkingsmaterialen (aluminium, bisfenol-A). Géén controle echter hebben we over gifstoffen die van buitenaf ons lichaam binnenkomen, zoals landbouwvergiften (groenten en water), antibiotica (vlees), en giftige chemicaliën en -metalen (chemtrails = lang blijvende chemische vliegtuigsporen).
 
Het verbeteren van ons vermogen tot ontgiften is dus cruciaal! Weet dat bij iedere natuurlijke ontgifting kostbare nutriënten worden verbruikt (vitaminen, mineralen). Het is het milieu in het lichaam dat ons ziek kan maken… (Béchamp, Rife, Naessens).”

 

Hoewel het in eerste instantie is opgesteld voor Covid-19 schade, is dit document ook waardevol voor lichamelijke aandoeningen die een combinatie van oorzaken hebben (vaccins, 5G, milieuvervuiling etc.).

U kunt het hier downloaden: Protocollen voor Covid-19
 
Inhoudsopgave:
 

 

 

Website

De website van Vaccinvrij wordt steeds uitgebreid.
Ga regelmatig kijken!

 

Gratis boek

Download GRATIS boek: ‘Zorgwekkende gevolgen van vaccinaties’

 

Blog

De informatie op dit blog is onderbouwd met officiële bronnen. De bronnen staan onder de betreffende blogs; iedereen die dat wil kan ze controleren of bestuderen.

In de reguliere voorlichting ontbreken veel specifieke bronnen en relevante informatie. Deel daarom dit blog in uw netwerk. Dit kan door op de social media iconen te klikken aan de linkerkant van deze pagina.

Volg ons op social media

Sinds kort ook actief op Telegram.

Meld u aan voor de nieuwsbrief

 

 

Share This