‘Digital Services Act’ is op 25-08-23 in werking getreden – zorg dat u geen belangrijke informatie misloopt!

door | 25 aug 2023 | Europese Unie

Vanaf vrijdag 25-08-23 is de Digital Services Act (DSA), ofwel de Verordening digitale diensten, in werking getreden. Volgens de Europese Unie maakt de DSA het internet veiliger, maar volgens critici is het niets minder dan een aanval op de vrijheid van meningsuiting. Wat houdt DSA in? Ongehoord Nederland legt het in het onderstaande filmpje uit.
 

 
 
Het nare van censuur is dat je niet weet wat je mist… Informatie die bedreigend is voor het narratief van de overheid wordt gewoon buiten uw blikveld gehouden. Een goede reden om u te abonneren op nieuwsbrieven, of iemand een abonnement op bijvoorbeeld De Andere Krant of Gezond Verstand kado te doen, of iemand te wijzen op de nieuwsbrieven van Viruswaarheid, de Stichting Vaccinvrij, Blckbx, Cafe Weltschmerz, Univibes, DNW etc. etc. Wekelijks in uw mailbox als u zich inschrijft op de nieuwsbrief – aanmelden voor de nieuwsbrief van Vaccinvrij kan in het formulier onderaan de homepagina, of in de sidebar van het blog.

De komende 12 maanden worden zeer belangrijk – blijf u informeren, spreek u uit, en werk niet mee aan dingen waar u niet achter staat. Samen zijn we sterk!
 

 

Website

De website van Vaccinvrij wordt steeds uitgebreid.
Ga regelmatig kijken!

 

Gratis boek

Download GRATIS boek: ‘Zorgwekkende gevolgen van vaccinaties’

 

Blog

De informatie op dit blog is onderbouwd met officiële bronnen. De bronnen staan onder de betreffende blogs; iedereen die dat wil kan ze controleren of bestuderen.

In de reguliere voorlichting ontbreken veel specifieke bronnen en relevante informatie. Deel daarom dit blog in uw netwerk. Dit kan door op de social media iconen te klikken aan de linkerkant van deze pagina.

Volg ons op social media

Sinds kort ook actief op Telegram.

Meld u aan voor de nieuwsbrief

 

 

Share This