Dinsdag 23 mei: ouders en kinderen naar de Eerste Kamer 12 uur – Graag delen!

door | 19 mei 2023 | COVID-19 vaccin, COVID-19 ziekte, Rechten

Op dinsdag 23 mei stemt de Eerste Kamer over de pandemie-wet. De uitkomst ervan zal bepalen of onze toekomstige generaties nog grondrechten en onvoorwaardelijke vrijheden zullen hebben. Ook al wordt de wet aangenomen, dan nog is het belangrijk dat wij laten zien hoezeer wij hier tegen zijn.

Op de 23ste wordt er gestemd voor de eerste tranche (aanpassing) – in een later stadium komen er nog een tweede en een derde tranche. De weerstand zal toenemen, want deze wet is niets anders dan een juridische rugdekking om te pas en te onpas nieuwe Lockdowns te organiseren, en de Eerste en Tweede Kamer uit te schakelen wat betreft de democratische besluitvorming hierbij.

Hoeveel Lockdowns, schoolsluitingen, en faillissementen zijn er nodig om één leven te redden? Wanneer worden de rekenmodellen van het RIVM en de complete data over de oversterfte openbaar gemaakt door de overheid? Waarom het voortdurende gebrek aan transparantie? Waarom geen goede evaluatie van de maatregelen voordat ze in een wet worden vastgelegd die in toenemende mate gezonde, onschuldige volwassenen en kinderen zal discrimineren en buitensluiten?

Dinsdag 23 mei, 12 uur Kazernestraat 52, Den Haag
 
 

 

 

Informeer uzelf! Pagina ‘Pandemiewet’
 

 

Website

De website van Vaccinvrij wordt steeds uitgebreid.
Ga regelmatig kijken!

 

Gratis boek

Download GRATIS boek: ‘Zorgwekkende gevolgen van vaccinaties’

 

Blog

De informatie op dit blog is onderbouwd met officiële bronnen. De bronnen staan onder de betreffende blogs; iedereen die dat wil kan ze controleren of bestuderen.

In de reguliere voorlichting ontbreken veel specifieke bronnen en relevante informatie. Deel daarom dit blog in uw netwerk. Dit kan door op de social media iconen te klikken aan de linkerkant van deze pagina.

Volg ons op social media

Sinds kort ook actief op Telegram.

Meld u aan voor de nieuwsbrief

 

 

Share This