Directeur-generaal van de WHO bedreigt “antivaxxers”

door | 4 jun 2024 | Overig

WHO-directeur-generaal Tedros Gebreyesus heeft een glashelder dreigement geuit aan het adres van zogenaamde “anti-vaxxers”.

Het waren duidelijke woorden van het omstreden hoofd van de omstreden WHO-organisatie. Tedros eist een agressiever optreden tegen “anti-vvaxxers” omdat deze groep “Covid als een kans” heeft gebruikt. Ze zouden opzettelijk een ravage aanrichten, wat nu om een reactie vraagt. Huh? Waar heeft hij het over…
 
 

“Agressiever”

 
Het hele citaat dat door velen is geïnterpreteerd als een duidelijk dreigement, dat is gemaakt door de directeur-generaal van de WHO aan het publiek tijdens de WHO-bijeenkomst in Genève volgt hieronder:

“De anti-vaxxers vormen een serieuze uitdaging en ik denk dat we een strategie moeten ontwikkelen om echt terug te vechten omdat vaccins werken. Vaccins werken bij volwassenen en we hebben de wetenschap en het bewijs aan onze kant. Ik denk dat het tijd is om agressiever op te treden tegen anti-vaxxers. Ik denk dat ze Covid gebruiken als een kans en je weet wat een puinhoop ze ervan maken.”

De Ethiopiër legde niet precies uit wat hij bedoelde met “agressiever optreden tegen anti-vaxxers mensen”.

Maar wie intimideert hij nu eigenlijk? Kat Lindley, een sterke tegenstander van de WHO, interpreteerde het dreigement anders: “Zo klinkt angst,” zei ze over de verklaring.

Verwijzend naar de WHO-hervormingsonderhandelingen zei David Bell: “Als leiders van gezondheidsorganisaties hun toevlucht nemen tot goedkope etiketten en domme generalisaties om een rationeel debat uit de weg te gaan, zou het dom zijn om hen meer verantwoordelijkheid te geven.”

Mollie James, ook een arts, vraagt: “Wat betekent ‘agressiever’? Ze hebben het werken, reizen, naar de supermarkt gaan en deelnemen aan het leven in veel regio’s van de wereld verhinderd.” Het is niet duidelijk wat hij precies bedoelde met “agressiever”. Maar de verklaring heeft al een golf van verontwaardiging over de hele wereld teweeggebracht.
 
 

 
 

Dit artikel werd eerder gepubliceerd op CHD

Website

De website van Vaccinvrij wordt steeds uitgebreid.
Ga regelmatig kijken!

 

Gratis boek

Download GRATIS boek: ‘Zorgwekkende gevolgen van vaccinaties’

 

Blog

De informatie op dit blog is onderbouwd met officiële bronnen. De bronnen staan onder de betreffende blogs; iedereen die dat wil kan ze controleren of bestuderen.

In de reguliere voorlichting ontbreken veel specifieke bronnen en relevante informatie. Deel daarom dit blog in uw netwerk. Dit kan door op de social media iconen te klikken aan de linkerkant van deze pagina.

Volg ons op social media

Sinds kort ook actief op Telegram.

Meld u aan voor de nieuwsbrief

 

 

Share This