Discriminatie niet-gevaccineerde kinderen bij kinderdagverblijf is onrechtmatig

door | 21 mei 2024 | Bijwerkingen, Rechten

Kinderen die niet gevaccineerd zijn worden niet toegelaten tot een Kinderdagverblijf in de gemeente Bergen op Zoom (Nederland). Dit is de tekst bij het inschrijfformulier van www.limoezine.nl  Als uw kind wel gevaccineerd is wordt bij inschrijving naar het vaccinatiebewijs gevraagd. Het uitsluiten van een persoon of groep mensen op basis van een levensovertuiging is bij wet verboden. Het vragen naar een vaccinatie bewijs valt onder de privacy wet en is eveneens verboden.

Guido Sanen, natuurgeneeskundig therapeut en verpleegkundige heeft het bedrijf aangeschreven en gevraagd het beleid aan te passen maar kreeg geen reactie terug. De gemeente Bergen op Zoom reageerde niet op de vraag naar hun standpunt en het verzoek tot handhaving. Op 16 mei 2024 heeft Guido Sanen de gemeente raad toegesproken met het het verzoek tot krachtige maatregelen tegen het kinderdagverblijf. De discussie kunt u in de onderstaande video zien:

Website

De website van Vaccinvrij wordt steeds uitgebreid.
Ga regelmatig kijken!

 

Gratis boek

Download GRATIS boek: ‘Zorgwekkende gevolgen van vaccinaties’

 

Blog

De informatie op dit blog is onderbouwd met officiële bronnen. De bronnen staan onder de betreffende blogs; iedereen die dat wil kan ze controleren of bestuderen.

In de reguliere voorlichting ontbreken veel specifieke bronnen en relevante informatie. Deel daarom dit blog in uw netwerk. Dit kan door op de social media iconen te klikken aan de linkerkant van deze pagina.

Volg ons op social media

Sinds kort ook actief op Telegram.

Meld u aan voor de nieuwsbrief

 

 

Share This