Disproportionele maatregelen – denk eens na, waar gáát dit over

door | 15 jan 2021 | COVID-19 ziekte

Enige tijd geleden circuleerde het volgende plaatje op sociale media.

 

 

 
De datum van dit plaatje is ergens in December 2020 – hieronder staan de cijfers die bijgewerkt zijn op 14-01-21.

 

 

Waar gaat dit over?

 

 

 

 

 

 

 

 
Er zijn 17.477.900 gezonde mensen in Nederland. Dit zijn (rood omcirkelde tekst op plaatje):

“Gezonde mensen die wel door dit politbureau in lock-down/ quarantaine zitten, failliet gemaakt zijn, baan kwijt zijn, MEGA staatsschuld hebben – óók voor hun nageslacht, geen sociale contacten mogen hebben, niet kunnen ontspannen in theater, restaurant, café, festivals, sporten, verjaardagen, maskers moeten dragen, onveilige vaccins ingespoten krijgen, niet op vakantie kunnen. Maximale onderdrukking!”

En het lijstje is nog onvolledig ook. De onveilige en onbetrouwbare PCR-testen die worden opgedrongen zijn nog niet genoemd, de psychische problemen waarin studenten terechtkomen, de leer-, en ontwikkelingsachterstanden die ontstaan door sociaal isolement, de sterfte door medische behandelingen die uitgesteld of afgelast worden, de depressie bij de ouderen… En ook deze aanvulling is onvolledig. Het lijden in de maatschappij wordt steeds groter, naarmate de maatregelen toenemen.

 

 

Minder ziekenhuisopnames en meer maatregelen?

En er is nog iets dat heel vreemd is. Hieronder staan de ziekenhuisopnames van 25 maart 2020 tot 7 april 2020 in het linkerplaatje, en van 30 december 2020-12 jan 2021 in het rechterplaatje.

 
In het begin van 2020 waren en MEER ziekenhuisopnames dan er nu aan het begin van 2021 zijn, maar de maatregelen worden steeds strenger! De duimschroeven worden kennelijk steeds meer aangedraaid.

 

 
 
Gaat dit over een medisch probleem of over het vaccin dat we (niet) nodig hebben?

 

 

Bronnen:

1. https://www.cbs.nl/nl-nl/visualisaties/bevolkingsteller
2. https://www.stichting-nice.nl/

 

 

Website

De website van Vaccinvrij wordt steeds uitgebreid.
Ga regelmatig kijken!

 

Gratis boek

Download GRATIS boek: ‘Zorgwekkende gevolgen van vaccinaties’

 

Blog

De informatie op dit blog is onderbouwd met officiële bronnen. De bronnen staan onder de betreffende blogs; iedereen die dat wil kan ze controleren of bestuderen.

In de reguliere voorlichting ontbreken veel specifieke bronnen en relevante informatie. Deel daarom dit blog in uw netwerk. Dit kan door op de social media iconen te klikken aan de linkerkant van deze pagina.

Volg ons op social media

Sinds kort ook actief op Telegram.

Meld u aan voor de nieuwsbrief

 

 

Share This