Docu Mind Forward: Hoe ver mogen we gaan? Ontwerpers van transhumanisme aan het woord…

door | 16 aug 2022 | COVID-19 ziekte

BLCKBX heeft de documentaire ‘Mind Forward’ voorzien van Nederlandse ondertiteling. Transhumanisme is geen rage meer maar een wensgedachte van vele wetenschappers, sociologen en technocraten die een samenleving voor ogen hebben waarbij computers niet alleen slimmer worden dan mensen maar ook ethische afwegingen kunnen maken.
 

Augmented reality

De symbiose van brein/geest en kunstmatige intelligentie zal leiden tot een nieuwe mensheid, een soort ‘supermenselijkheid’. Brain-machine communicatie zal het mogelijk maken dat de cognitieve capaciteiten van mensen zullen worden verbeterd, waardoor de eerste augmented mensen zullen ontstaan. Verbonden hersenen zullen leiden tot krachtige synthetische telepathie-technologieën die het niet alleen mogelijk maken om de gedachten van anderen te lezen, maar ook om ze te manipuleren.
 

Valkuilen

Maar wat zijn de potentiële voordelen en valkuilen van deze nieuwe technologieën? Neuro-technologieën staan op het punt een radicale sociale verschuiving te veroorzaken die ons begrip van het innerlijke zelf en onze eigenlijke opvatting van de werkelijkheid zal veranderen. Neuro-rechten zullen voorop staan, waardoor regels nodig zijn die de privacy van onze bewuste of zelfs onbewuste gedachten garanderen. Mind Forward verkent de grenzen van deze nieuwe wereld.

Flavio Pasquino; “Ik persoonlijk gruwel bij de gedachte dat mens en computer zal versmelten maar je kunt maar beter goed geinformeerd zijn over de plannen die er zijn. De documentaire Mind Forward verkent de grenzen van deze nieuwe wereld, die hopelijk nooit werkelijkheid zal worden.

 


 

Over stichting blckbx

Blckbx is een stichting zonder winstoogmerk die wordt gefinancierd door donaties van haar eigen publiek. U kunt hen steunen door een bedrag over te maken: Doneer
 

 

Website

De website van Vaccinvrij wordt steeds uitgebreid.
Ga regelmatig kijken!

 

Gratis boek

Download GRATIS boek: ‘Zorgwekkende gevolgen van vaccinaties’

 

Blog

De informatie op dit blog is onderbouwd met officiële bronnen. De bronnen staan onder de betreffende blogs; iedereen die dat wil kan ze controleren of bestuderen.

In de reguliere voorlichting ontbreken veel specifieke bronnen en relevante informatie. Deel daarom dit blog in uw netwerk. Dit kan door op de social media iconen te klikken aan de linkerkant van deze pagina.

Volg ons op social media

Sinds kort ook actief op Telegram.

Meld u aan voor de nieuwsbrief

 

 

Share This