Documentaire over het HPV-vaccin wint prijs voor beste onderzoeksjournalistiek

door | 29 mrt 2018 | Bijwerkingen

‘Sacrificial Virgins’, een drieledige documentaire over de controversiële HPV-vaccins Gardasil en Cervarix, kreeg twee prestigieuze prijzen op het Watchdog Film Festival in Brisbane, Australië. De documentaire ontving de ‘Best of Film Festival Award’ en werd ook geëerd met de ‘Watchdog Spirit Award’ voor hoogstaande onderzoeksjournalistiek ‘op zoek naar waarheid en gerechtigheid.’ Het Watchdog Film Festival staat erom bekend films te vertonen over ‘zaken van maatschappelijk belang die onze algemeen geaccepteerde overtuigingen in twijfel trekken.

Sacrificial Virgins is een documentaire die de missie van het festival vervult. Het belicht de bittere realiteit van de vaccinschade die het resultaat is van een risicovol vaccin in combinatie met misleidende marketing en misleidende studies. Er was veel respect en bewondering voor de filmmakers: Joan Shenton – schrijver en verteller, Andi Reiss – regisseur, en Ollie Richards filmredacteur, omdat zij de moed getoond hebben deze zaak onder de aandacht te brengen.

Het vertaalteam van Vaccinvrij heeft deze serie in het Nederlands ondertiteld.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Meer informatie: http://www.stopmandatoryvaccination.com/parent/vaccine-injury/hpv-vaccine-film-series-sacrificial-virgins-wins-australian-film-festival-awards/

Share This