Docuserie: ‘The End of Covid’ – zeer de moeite waard en nogmaals te bekijken!

door | 3 okt 2023 | COVID-19 vaccin, COVID-19 ziekte

Voelt u de bui al hangen? De herfst komt eraan en daarmee de komen de prikken en mogelijk de maatregelen terug. En dat is aanleiding voor de makers om de documentaire “The End of Covid” ook terug te laten komen!

Alle 11 modules (en meer dan 100 uur content) worden gratis gestreamd van 1 oktober tot middernacht op 11 oktober. Dus als u niet alle sessies hebt kunnen zien toen ze voor het eerst werden uitgezonden, is dit uw kans om (gemiste) afleveringen te kijken.

U kunt zich hier aanmelden.

Het is ook uw kans om het hele project met korting te kopen. Tijdens de herhalingsperiode is The End of COVID verkrijgbaar voor $77 (voordat het op 12 oktober weer de normale prijs van $111 krijgt).

Als “COVID terug is”, weten we al wat er daarna komt: de mondkapjes, de maatregelen en alle andere onzin die we zogenaamd achter ons hebben gelaten. En de realiteit is dat we nooit in staat zullen zijn om de medische tirannie achter ons te laten totdat we onszelf op grote schaal hebben geïnformeerd en in onze kracht gaan staan.

The End of COVID kan ons hierbij helpen. Het is een geweldige en goed onderbouwde bron die alles behandelt wat we moeten weten om te voorkomen dat het verleden zich herhaalt.

Daarom moedigen we iedereen die dit leest aan om te gaan kijken. Als genoeg mensen de angstpropaganda kunnen doorzien, kunnen we voor eens en altijd een einde kunnen maken aan pandemieën.
 
 

 
 
Wilt u de volledige End of COVID-bibliotheek van meer dan 90 interviews, korte films en presentaties wilt bekijken op elk gewenst moment voor de komende jaren? U kunt hier levenslange toegang kopen voor $77 tijdens de gratis replay van 1-11 oktober.
 
En wilt u een indruk krijgen van de volledige inhoud per aflevering? U kunt zich hier aanmelden.
 

 

Website

De website van Vaccinvrij wordt steeds uitgebreid.
Ga regelmatig kijken!

 

Gratis boek

Download GRATIS boek: ‘Zorgwekkende gevolgen van vaccinaties’

 

Blog

De informatie op dit blog is onderbouwd met officiële bronnen. De bronnen staan onder de betreffende blogs; iedereen die dat wil kan ze controleren of bestuderen.

In de reguliere voorlichting ontbreken veel specifieke bronnen en relevante informatie. Deel daarom dit blog in uw netwerk. Dit kan door op de social media iconen te klikken aan de linkerkant van deze pagina.

Volg ons op social media

Sinds kort ook actief op Telegram.

Meld u aan voor de nieuwsbrief

 

 

Share This