Door Frankema en Ido Dijkstra in ‘De Andere Tafel’: De opmaat naar de vaccinatieplicht

door | 16 apr 2024 | Kinkhoest, Mazelen

De aanhoudende berichten over het “gevaar” van de kinkhoest en de mazelen – en direct daaraan gekoppeld de berichten over het verplicht stellen van kindervaccins als enige optie om de dalende vaccinatiegraad tegen te gaan – waren aanleiding om Door Frankema, initiatiefneemster van de stichting Vaccinvrij uit te nodigen bij ‘De Andere Tafel’.

Begin Maart is ‘De Andere Tafel’ in het leven geroepen. Het is een samenwerking van De Andere Krant en Café Weltschmerz, met als doel om artikelen die veel gelezen of veel opgeroepen hebben verder uit te verdiepen in een gesprek.

Recentelijk verscheen het artikel ‘Ongevaccineerde kinderen zijn vaak ijzersterk’ in De Andere Krant. Ido Dijkstra, journalist bij DAK en de schrijver ervan schoof ook aan, en Pieter Stuurman deed het interview.

In korte tijd hebben we aardig wat knelpunten van de overhaaste “oplossing” om de vaccins dan maar direct of indirect te verplichten kunnen ontkrachten. Het gesprek over vaccineren begint op 2:00 min.
 
 

 
 

Helpt u mee dit interview te verspreiden op sociale media of onder bekenden?

Voor meer info over het initiatief van Wendy Mittenmeijer ga naar: Stuur corona-ervaring naar enquetecommissie.
 
Deze Video is geproduceerd door Café Weltschmerz
Steun Café Weltschmerz en word stamgast

U kunt zich hier abonneren op De Andere Krant

En meer informatie over kindervaccins kunt u natuurlijk vinden op de website van de Stichting Vaccinvrij.

Website

De website van Vaccinvrij wordt steeds uitgebreid.
Ga regelmatig kijken!

 

Gratis boek

Download GRATIS boek: ‘Zorgwekkende gevolgen van vaccinaties’

 

Blog

De informatie op dit blog is onderbouwd met officiële bronnen. De bronnen staan onder de betreffende blogs; iedereen die dat wil kan ze controleren of bestuderen.

In de reguliere voorlichting ontbreken veel specifieke bronnen en relevante informatie. Deel daarom dit blog in uw netwerk. Dit kan door op de social media iconen te klikken aan de linkerkant van deze pagina.

Volg ons op social media

Sinds kort ook actief op Telegram.

Meld u aan voor de nieuwsbrief

 

 

Share This