‘Dr. Andy Wakefield vs. Brian Deer – De echte fraude onthuld’ – HighWire NL ondertiteld!

door | 7 mrt 2019 | BMR-vaccin, HIGHWIRE

Dr. Andrew Wakefield is een fraudeur, toch? Dat is tenminste wat de journalisten schrijven. En de CB-artsen voegen daaraan toe dat de wetenschappelijke studie die Wakefield (samen met nog 12 andere wetenschappers) heeft geschreven teruggetrokken is. En dat het ‘dus’ niet mogelijk is dat vaccins autisme kunnen veroorzaken..

HighWire

De Amerikaanse talkshow ‘Highwire’ van Del Bigtree is wereldwijd een begrip aan het worden. Del Bigtree is de producer van de opzienbarende film ‘Vaxxed’. Een film over de onthullingen van Dr. William Thompson, een wetenschapper van de CDC (Centers for Disease Control en Prevention) en klokkenluider. Thompson had meer dan 10.000 documenten verstrekt ter ondersteuning van zijn bewering dat de CDC wetenschappelijk bewijsmateriaal dat een verband tussen vaccins en autisme aantoonde had ‘weggewerkt’.

Na het produceren van ‘Vaxxed’ heeft Bigtree ICAN opgezet. ICAN staat voor Informed Consent Action Network, opgezet om de ‘tekortkomingen van het vaccinatieprogramma bloot te leggen.

En dat kan Bigtree als geen ander… Stap voor stap – onderbouwd met filmbeelden, interviews, officiële documenten, getuigenissen enz. – worden de mythes die we al decennia horen afgebroken. Het blijken in de meeste gevallen marketing boodschappen te zijn…

Bigtree heeft al meer dan 33 miljoen mensen bereikt, en hopelijk komen er in Nederland en België nog een paar miljoen bij. We hebben namelijk toestemming om afleveringen van Highwire te Nederlands te ondertitelen en te verspreiden. Met de aflevering over Wakefield bijten we de spits af. Journalisten… CB-artsen… ouders… Kijken!

 

 

 

00:01:09 Brian Deer of Andy Wakefield?
00:02:45 Andy destijds in het nieuws
00:04:47 Vaxxed-film en William Thompson
00:06:06 intro Wakefield en schets situatie
00:07:11 Ziekte van Crohn
00:09:39 Crohn bij kinderen
00:10:18 Ouders linken BMR aan autisme
00:12:59 John Walker-Smith
00:13:15 Begin Lancet-onderzoek
00:15:43 Doel Lancet-onderzoek
00:26:51 Brian Deer / Rupert Murdoch / Glaxo-Smith-Kline
00:29:41 Deer beschuldigt Wakefield
00:36:47 Moedwillig misleide van de burgers door Britse overheid met BMR-vaccin
00:39:17 Kloppen de verklaringen van Brian Deer?
1:02:52 Conclusie en samenvatting
1:12:34 Zo kom je zelf aan de informatie waarop dit interview is gebaseerd

 

 

 

 

Ondertiteling:
Sietske Hoogenboom is moeder van twee ongevaccineerde kinderen, en gepassioneerd vertaalster van HighWire.

Website

De website van Vaccinvrij wordt steeds uitgebreid.
Ga regelmatig kijken!

 

Gratis boek

Download GRATIS boek: ‘Zorgwekkende gevolgen van vaccinaties’

 

Blog

De informatie op dit blog is onderbouwd met officiële bronnen. De bronnen staan onder de betreffende blogs; iedereen die dat wil kan ze controleren of bestuderen.

In de reguliere voorlichting ontbreken veel specifieke bronnen en relevante informatie. Deel daarom dit blog in uw netwerk. Dit kan door op de social media iconen te klikken aan de linkerkant van deze pagina.

Volg ons op social media

Sinds kort ook actief op Telegram.

Meld u aan voor de nieuwsbrief

 

 

Share This