Dr. Astrid Stuckelberger komt met verpletterende inzichten over het gevaar van covid-injecties – grafeenoxide

door | 10 sep 2021 | COVID-19 vaccin

In een kort fragment van slechts 8 (ondertitelde) minuten slaat Dr. Astrid Stuckelberger de hele Corona-“verhaallijn” aan diggelen. Mensen die geen vaccin en geen test willen zullen zich gesteund voelen door de korte en heldere uitleg van Stuckelberger. We hopen dat deze informatie wijd verspreid zal worden, en zullen in de toekomst veel aandacht besteden aan het gevaar van COVID-injecties – grafeenoxide!

 


Ondertiteling kunt u rechtsonder in het scherm aanzetten.
 

 

Wie is Dr. Astrid Stuckelberger?

We hebben uiteraard nog eens goed gekeken wie Dr. Astrid Stuckeberger eigenlijk is. Op haar website staat een zeer indrukwekkende biografie. De onderstaande ingekorte versie staat hieronder en is afkomstig van haar Linked-in pagina.

Dr Astrid Stuckelberger is wetenschapper, onderzoeker, trainer, auteur op het gebied van internationale gezondheid.
Doctoraat, Privat-Docent aan de Faculteit Geneeskunde van de Universiteit van Genève en Lausanne. Gasthoogleraar in heel Europa. Zwitserse toponderzoeker en -docent sinds 20 jaar met baanbrekend werk, de WHO/VN en de EU eisten haar expertise voor verschillende programma’s (o.a. IHR, SDH, Innov8, HiaP, ERC, GINA).

WERKGEBIEDEN: SDG’ (sociale gezondheidsdeterminanten), plan voor paraatheid bij pandemieën, internationale regelgeving op het gebied van gezondheid, internationale onderzoeksethiek, wereldwijde gezondheid en mensenrechten, beleid inzake geestelijke gezondheid, veiligheid en gezondheid op het werk, gezondheid en rechten van vrouwen, gevolgen en beleid inzake vergrijzing, innovatie in vroegtijdige preventie/interventies en nieuwe modellen voor een leven lang leren.

EXPERT EVALUATOR bij de EU-Commissie, de Raad van Europa, Academische Europese Onderzoeksfondsen.

CONSULTANT
– voor Zwitserse federale agentschappen en voor verschillende VN agentschappen en gespecialiseerde programma’s (WHO, ILO, UNECE, UNEP, UNFPA, Mensenrechtenraad), de Wereldbank.
– voor de particuliere sector: particuliere klinieken en industrieën op het gebied van innovatie, bijv. protocollen, producten, ontwerp van diensten en publieksvoorlichting.

ONDERSCHEIDINGEN & AWARDS:
– Secretaris-generaal van de VN Kofi Annan Award voor prestaties tijdens het Internationaal Jaar van de Ouderen (New York 1999)
– Erehoogleraar, Instituut voor Bioregulatie en Gerontologie Sint-Petersburg, Russische Academie voor Medische Wetenschappen
– Genomineerd in de 100 persoonlijkheden in Zwitserland (Hebdo, 2009)
– Zwitserse Vereniging voor Gerontologie en Geriatrie voor haar internationale werk op het gebied van veroudering (2013).

Erkenningsbrieven voor wat zij heeft bereikt:
Verschillende van WHO DG en departementen, president van de Wereldbank, president van Zwitserland, president van Senegal, hoofd van VN en WHO departementen, regeringsministers, hoofd van Zwitserse academische en gezondheidsinstellingen en meer.

PUBLICATIES: 12 boeken en ~ 200 wetenschappelijke artikelen, beleidsnota’s, regerings- en VN-rapporten.
Regelmatige media-aandacht.

 

 

Website

De website van Vaccinvrij wordt steeds uitgebreid.
Ga regelmatig kijken!

 

Gratis boek

Download GRATIS boek: ‘Zorgwekkende gevolgen van vaccinaties’

 

Blog

De informatie op dit blog is onderbouwd met officiële bronnen. De bronnen staan onder de betreffende blogs; iedereen die dat wil kan ze controleren of bestuderen.

In de reguliere voorlichting ontbreken veel specifieke bronnen en relevante informatie. Deel daarom dit blog in uw netwerk. Dit kan door op de social media iconen te klikken aan de linkerkant van deze pagina.

Volg ons op social media

Sinds kort ook actief op Telegram.

Meld u aan voor de nieuwsbrief

 

 

Share This