Dr. Astrid Stuckelberger over de problemen rondom het WHO pandemie verdrag

door | 17 mei 2022 | WHO

Dr. Astrid Stuckelberger heeft heel wat titels op haar naam: PhD (doctoraat) in ‘Population Health’, Bachelor of Science in Genetische Psychologie, Master of Science, zij is auteur, docent en onderzoeker en heeft bovendien twintigjaar gewerkt voor de WHO en de VN. Op een vergadering van de World Council for Health laat zij zien waarom het pandemie verdrag waarmee de WHO op het punt staat de wereld onder haar controle te krijgen een heel slecht idee is.

 

 

 

De macht van de WHO wordt groter dan die van haar lidstaten. In feite staat zij – bij hoofde van Tedros Gebreyesus – aan het hoofd van een medische werelddictatuur.

Slechts 2/3 van de landen hoeft in te stemmen om dit verdrag erdoor te drukken en sancties op te leggen aan landen die het er niet mee eens zijn.

De nieuwe overkoepelende bevoegdheden van de WHO zouden omvatten:

1) De WHO zou zich het recht kunnen voorbehouden om te beslissen wat een pandemie is – en heeft de definitie van de term al veranderd. En pandemie zou een zeer milde griep of verkoudheid kunnen zijn.

2) Het verdrag geeft de WHO de bevoegdheid om de nieuwe ziekte een naam te geven en te beslissen welke quarantainemaatregelen op wereldschaal nodig zijn.

3) De WHO zou zeggenschap krijgen over wie de nieuwe behandelingen mag ontwikkelen en beslissen of ze veilig zijn.

4) Zij zouden de autoriteit krijgen om te bepalen wie er in quarantaine wordt geplaatst.

5) De WHO zou mogen beslissen over vaccin-verplichtingen voor elk land.

 

 

Website

De website van Vaccinvrij wordt steeds uitgebreid.
Ga regelmatig kijken!

 

Gratis boek

Download GRATIS boek: ‘Zorgwekkende gevolgen van vaccinaties’

 

Blog

De informatie op dit blog is onderbouwd met officiële bronnen. De bronnen staan onder de betreffende blogs; iedereen die dat wil kan ze controleren of bestuderen.

In de reguliere voorlichting ontbreken veel specifieke bronnen en relevante informatie. Deel daarom dit blog in uw netwerk. Dit kan door op de social media iconen te klikken aan de linkerkant van deze pagina.

Volg ons op social media

Sinds kort ook actief op Telegram.

Meld u aan voor de nieuwsbrief

 

 

Share This