Dr. Clare Craig onthult hoe Pfizer hun klinische testgegevens voor jonge kinderen verdraaide

door | 5 jul 2022 | COVID-19 vaccin

Dr. Claire Graig doet schokkende onthullingen in onderstaande video. Pfizer heeft gerommeld met de testgegevens voor jonge kinderen. Dr. Graig maakt deel uit van de Engelse HART-group die zichzelf als volgt voorstelt:

“HART is een groep van hooggekwalificeerde Britse artsen, wetenschappers, economen, psychologen en andere academische deskundigen. Wij zijn samengekomen omdat wij ons zorgen maken over het beleid en de aanbevelingen met betrekking tot de COVID-19-pandemie.
 
Wij blijven bezorgd over het gebrek aan open wetenschappelijk debat in de mainstream media en de verontrustende trend van censuur en intimidatie van degenen die het verhaal in twijfel trekken. Wetenschap zonder vragen is dogma.

Wetenschap zonder vragen is dogma – en wetenschap van Pfizer is zo slecht uitgevoerd dat het de term wetenschap niet waardig is…

 
Aan het onderzoek dat Pfizer net heeft overhandigd aan de FDA deden 4526 kinderen deel. 3000 hebben het einde van het onderzoek niet gehaald! Waarom niet? Alleen al de onduidelijkheid hierover maakt dat dit onderzoek niet serieus genomen kan worden. Nu zijn baby’s vanaf 6 maanden wereldwijd proefkonijn?
 

 

 

Website

De website van Vaccinvrij wordt steeds uitgebreid.
Ga regelmatig kijken!

 

Gratis boek

Download GRATIS boek: ‘Zorgwekkende gevolgen van vaccinaties’

 

Blog

De informatie op dit blog is onderbouwd met officiële bronnen. De bronnen staan onder de betreffende blogs; iedereen die dat wil kan ze controleren of bestuderen.

In de reguliere voorlichting ontbreken veel specifieke bronnen en relevante informatie. Deel daarom dit blog in uw netwerk. Dit kan door op de social media iconen te klikken aan de linkerkant van deze pagina.

Volg ons op social media

Sinds kort ook actief op Telegram.

Meld u aan voor de nieuwsbrief

 

 

Share This