Dr. Franz – kinderarts met ruim 30 jaar ervaring

door | 8 mrt 2018 | Inhoudsstoffen vaccins, Vaccins, Ziektes

Mensen die gedurende langere tijd in het onderwijs gewerkt hebben – of zoals Dr. Franz, meer dan 30 jaar als kinderarts – zien de gezondheid van onze kinderen achteruitgaan. De laatste decennia zijn er vele aandoeningen bijgekomen. ‘Stoornissen’ in het gedrag, leer, – en/ of ontwikkelingsachterstand, aandoeningen van het immuunsysteem zoals allergieën of astmatische aandoeningen, aandoeningen van het zenuwstelsel zoals epilepsie, aandoeningen in het ‘autisme spectrum’ en meer nemen allemaal in rap tempo toe. Onze kinderen worden zieker, niet gezonder. Het Vaxxed team interviewde Dr. Franz, een arts die de verhalen van ouders serieus nam en bovendien besloot in haar praktijk nooit meer dan twee vaccins tegelijkertijd te geven. Haar ervaringen spreken voor zich…

 

 

 

 

Vertaald door: Mara Gabriëlle voor Vaccinvrij

Website

De website van Vaccinvrij wordt steeds uitgebreid.
Ga regelmatig kijken!

 

Gratis boek

Download GRATIS boek: ‘Zorgwekkende gevolgen van vaccinaties’

 

Blog

De informatie op dit blog is onderbouwd met officiële bronnen. De bronnen staan onder de betreffende blogs; iedereen die dat wil kan ze controleren of bestuderen.

In de reguliere voorlichting ontbreken veel specifieke bronnen en relevante informatie. Deel daarom dit blog in uw netwerk. Dit kan door op de social media iconen te klikken aan de linkerkant van deze pagina.

Volg ons op social media

Sinds kort ook actief op Telegram.

Meld u aan voor de nieuwsbrief

 

 

Share This