Dr. McCullough in het Europees Parlement – Stop NU ALLE injecties met (Covid)mRNA!

door | 29 sep 2023 | Europese Unie

“Alles over het Covid-19 “vaccin” is gebaseerd op fraude. De toespraak van dr. McCullough in het Europese Parlement is ontluisterend. We hebben te maken met de grootste misdaad in de menselijke geschiedenis. Er is geen enkele twijfel meer over. Dr. McCullough is een wereldwijd gerenommeerde cardioloog en hij heeft bergen onderzoeken, rapporten en andere documentatie die zijn uitspraken ondersteunen en bevestigen. En de fraude wordt – tussen neus en lippen door – in feite ook door verschillende openbare instellingen zelf.

• SARS-CoV-2 is opzettelijk ontwikkeld door de VS en China in het Wuhan lab. (En de autoriteiten wisten het allemaal vanaf het begin – WHO, CDC, FDA, enz.)
• Covid was GEEN pandemie en de ziekte is gemakkelijk te genezen als je er vroeg bij bent.
• De (Covid)mRNA injecties zijn GEEN vaccin, ze zijn gevaarlijk en dodelijk.

“Ik leg aan u voor, dat de Covid-19 ‘vaccins’ en al hun nakomelingen en toekomstige boosters NIET VEILIG zijn voor menselijk gebruik. Ik smeek u, als bestuursorgaan, het Europees Geneesmiddelenbureau (EMA), om alle druk uit te oefenen en de gepaste urgentie om de Covid-19-‘vaccins’ van de markt te halen.” – Peter McCullough
 
Deel deze video met uw dierbaren. Het pad voorwaard is dat NIEMAND meer een vaccin toegediend krijgt en dat de verantwoordelijke instanties voor de rechter moeten verschijnen. Waarschijnlijk zal het laatste nog wel enige tijd duren, dus we zullen elkaar moeten beschermen tegen het bedrog van onze overheid. Een buitengewoon compacte en overtuigende toespraak van dr. Peter McCullough.
 
 

 

 

Website

De website van Vaccinvrij wordt steeds uitgebreid.
Ga regelmatig kijken!

 

Gratis boek

Download GRATIS boek: ‘Zorgwekkende gevolgen van vaccinaties’

 

Blog

De informatie op dit blog is onderbouwd met officiële bronnen. De bronnen staan onder de betreffende blogs; iedereen die dat wil kan ze controleren of bestuderen.

In de reguliere voorlichting ontbreken veel specifieke bronnen en relevante informatie. Deel daarom dit blog in uw netwerk. Dit kan door op de social media iconen te klikken aan de linkerkant van deze pagina.

Volg ons op social media

Sinds kort ook actief op Telegram.

Meld u aan voor de nieuwsbrief

 

 

Share This